Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام کسی این حرکت super یا ultra شخصیت guile یا mr bison رو بلد به ما بگه بزنیم دعاتون کنیم ؟
سوپر کمبوی Bison به این صورته:
2 ثانیه عقب رو نیگه دار، بعد خیلی سریع: جلو، عقب، جلو + لگد رو بزن.

سوپر کمبوی Guile هم به این صورته:
2 ثانیه پایین+عقب رو نیگه دار، بعد خیلی سریع: پایین+جلو، پایین+عقب، بالا+جلو + لگد رو بزن.
البته راه ساده‌تری هم وجود داره:
2 ثانیه پایین+عقب رو نیگه دار، بعد خیلی سریع: پایین+جلو، پایین+عقب، بالا+عقب + لگد رو بزن.

برای Ultra شون، همین حرکتها رو باید بزنی منتها به جای یه دونه لگد، هر سه تا گد رو با هم باید بزنی (و یا از دکمه‌ی 3K استفاده کن).

به نظر شما استریت فایتر ارزش بازی کردن رو داره؟
:cool:

من که خودم از این بازی خیلی لذت بردم و به شما هم پیشنهاد می کنم که حتما این بازی رو بخر چون بازی از هر نظر فوق العاده است چه ازنظر گرافیک(کارکتر هایی 2D درفضایی 3D )چه از نظر گیم پلی که من رو یاد
بازی های fighting قدیمی با درجه سختی بسیار سخت میندازه.
در ضمن از کاربر HamidOs تشکر میکنم.

در یک کلام دهن بنده سرویس شد بخاطر این کمبو ها .
حالم بهم خوردش.
یک بار نتونستم سوپر کمبو برم .
صد جا هم خوندم باز نمیشه .
فقط یه بار سوپر کمبو گیل رو رفتم تموم .
بابا تیکن و مورتال خیلی راحتره ادم واقعا حال میکنه کارش درسته .
اما این یکی دهن ادمو سرویس میکنه اما باز هم نمیشه .
:sick:

هر کس سلیقه ای دراد و این بازی هم به دلیل سختی و همین کمبو هایش است که اینقدر طرفدار دارد;)
تازه اگه مثل تکن کشکی فن می زد که دیگه ارزش تورنمنت و اینجور چیزها را نداشت.

با تشکر از Hesam_samy .آخه یکی نبوده از این کپکام بزرگوار بپرسه که آخه لامسب خودت میتونی این کمبو ها رو بزنی؟اینا به عقل اجنه محترمه هم نمیرسه.

همونطور كه تو صفحه هاي قبل هم گفته شد يكي از مهمترين دلايل سختي اي بازي در X360 كنترلر اونه كه اصلا بدرد فايتينگ نميخوره.
در ضمن اين بازي يه فايتينگ فوق حرفه ايه كه بيشتر از Button Mashing بايد با فكر بازي بشه.

همونطور كه تو صفحه هاي قبل هم گفته شد يكي از مهمترين دلايل سختي اي بازي در X360 كنترلر اونه كه اصلا بدرد فايتينگ نميخوره.
در ضمن اين بازي يه فايتينگ فوق حرفه ايه كه بيشتر از Button Mashing بايد با فكر بازي بشه.
هائوون؟ بنده همچنان منتظرم شما رو توی GGPO ملاقات کنم هاااا.
بعضی پُستهای این تاپیک که کلاً شاهکار هستن :دی زودتر این Tekken 6 بیاد تا دوستان Pro بــِـرَن سراغ همون گیم خفنِ خوشگلِ باحال، این استریت فایتر داغون رو هم بذارن واسه‌ی ما!

هائوون؟ بنده همچنان منتظرم شما رو توی GGPO ملاقات کنم هاااا.
بعضی پُستهای این تاپیک که کلاً شاهکار هستن :دی زودتر این Tekken 6 بیاد تا دوستان Pro بــِـرَن سراغ همون گیم خفنِ خوشگلِ باحال، این استریت فایتر داغون رو هم بذارن واسه‌ی ما!
بنده هم جرات ندارم با استادهايي مثل شما بازي كنم.:biggrin1:
بعد من فقط IV رو بلدم. قبليا رو كه خودتون هم گفتيد فرق دارن.
اگه امكانش هست شما بياييد تو لايو با همين دسته ي داغون با من بزنيد.:biggrin1: يا اين كه نهايتا من نسخه ي PC رو ميگيرم. يه گيم پد پلي استيشن هم دارم. اون جوري هم ميشه.:-":biggrin1:

منم به نوبه ی خودم پدرم درومد تا تونستم این کمبو های کوفتی رو بلد بشم اما بعد از این که بلد شدم از بازی خیلی لذت بردم.
در ضمن xArash_360 محترم ایا موفق به زدن کمبو ها شدی؟

من تازه امروز شروع کردم.از این Command List ها که چیزی حالیمون نشد.اصلا معلوم نیست چه دکمه هایی هستن.
یه نفر کمک کنه.
ممنون
خوب ببینید SF کلا 6 تا حرکت اصلی داره که عبارتند از:
Light Kick: LK لگد ضعیف
Medium Kick: MK لگد معمولی
Heavy Kick: HK لگد قوی
Light Punch: LP مشت ضعیف
Medium Punch: MP مشت معمولی
Heavy Punch: HP مشت قوی

خوب حالا تو این Guide اگه مثلا زده بود
sf3_punch_light.png
این یعنی Light Punch
یا مثلا
sf3_kick_medium.png
یعنی Medium Kick
حالا شما باید برید توی قسمت Controls ــه Option ببینید دکمه ها چه جوری تنظیم شدن...

اکثر این Combo ها با جهت دادن به D-pad(دکمه های جهت دار) صورت میگرن که کلا این حرکــات SF بر پایه ی ربع دایره - نیم دایره تعریف شدن.برای مثال اگه با Ken بخواید Fireball (توپ آتشین!:biggrin1:) بندازید باید این کارو بکنید...
sf3_punch.png
sf3_joy_right.png
sf3_joy_downright.png
sf3_joy_down.png

خوب حتما دفعه ی اول که اینو می بینید فــک میکنید که بایر 4 تا دکمه رو بزنید ولی اینجوری نیس.. فقط کافیه یه ربع دایره بزنید روی Dpad که این ربع دایره تون شروعش از پایینه و در جهت راست تموم میشه...سریع انگشتتونو توی این مسیر بچرخونید...و بعد یه Punch (حالا LP یا MP یا HK فرقی نمیکنه کدوم باشه) بزنید.امیدوترم زیاد گیج نشده باشید:smile:
کلا سعی کنید اول با کاراکترایی مثل Ryu یا Ken شروع کنید و توی بخش Challenge Mode خوب تمرین کنید باهاشون.واسه بقیه کاراکترها هم از همون جا که اول گفتم کمک بگیرید.
سعی هم نکنید که با تند تند فشاردادن دکمه ها بازی کنید...با فــکــر بازی کنید!
البته اینم بگم که مشکل اصلی شما همون دسته ی X360 هس..تقریبا با D-pad ــه اون هیچ کاری نمیشه کرد.
پ.ن:نوشته شما بسیار اندک است. تعداد کاراکتر های هر نوشته دست کم 10 عدد می بایست باشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or