Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
بابا اینا بد جوری به pc ستم میکنن تا تابستون(خدا عمره با عزت به همتون بده خودمو میگم)
کی مرده کی زنده مسخرشو در آووردن دیگه. pc شده تابستون فکر کنم عید باید دارو های مسکن رو تو برنامه غذاییمو ن اضافه کنیم . . . :mad:

از تایرکس درباره‌ی کنترلر می‌پرسی، خو بهت میگه «موس و کیبورد»
خوب چشه مگه؟ :دی خودتم گفتی کسی که واقعا بخواد SF بزنه با کیبرد هم میتونه...من هم استثنا شدم این وسط...
Shoryuken رو با دسته نتونستم بزنم ولی با کیبرد شد :دی
البته بگم که دسته ی من خیلی آشغاله(از این چینی های خوشحال)بعد اصلا نمیشه باهاش کار کرد...یه چیزی ـه تو این مایه ها:
2dl0ld1.jpg
خوب خیلی سخته...یه زمانی مجبور شدم با آنالوگ بازی کنم که خوب اصلا نمیشه توش کاری کرد!
به نظر من که Logitech Precision بهتره.
موافقم...خیلی رادسته :دی
من هنوز نفهمیدم یه سری چه جوری با کیبورد بازی میکنن..آخه جهت ها ی رو کیبورد حالت مثلث دارن..بعد مثلا چه جوری ربع دایره روش میزنی؟! یا مثلا Shoryuken رو چه جوری میزنی؟! o_O
البته واسه Charge کردن کیبرد چیز خیلی خوبیه..دکمه های مشت و لگد هم دقیقا مثه Stick روش چیده میشن.
خیلی راحته اتفاقا...من با این دسته ی خودم بازی کردم با کیبرد هم بازی کردم...خیلی راحت تر توی بازی بود!
در مورد Arrow Key ها باید بگم حالت مثلثی زیاد مشکل نداره این...تازه راحت هم میشه...
فقط نزدیک بودنش مشکل سازه(مثلا جوزده میشه آدم به جای پایین سمت چپ رو میگیره :دی )
فقط تنها موردی که داره این مشکلی ـه که چنتا دکمه با هم میزنی قاط میزنه(Sticky Keys ببود فک کنم)
مثلا Alex یه Super Art داره به اسم Hyper Bomb که باید 270 درجه دستتو رو جهت ها بچرخونی بعد یه پانچ بزنی ..تازه حریف هم باید دقیقا جفتت وایساده باشه..با d-pad که من هرچی اینکارو میکردم نمیگرف..البته بعضی وقتا شانسی میگرفت ولی اکثر مواقع وسط این حرکت کاراکترم میپره و نمیگیره..در صورتی که Stick اون Joystick ـش به راحتی می چرخه و دور میخوره
عمرا! O_o چجوری تونستی؟من خودمو با انواع و اقسام لوازم جر دادم نشد که نشد :دی
دیگه واقعا به این نتیجه رسیدم که به غیر از استیک راه دیگه ای نداره

Last edited by a moderator:
فقط تنها موردی که داره این مشکلی ـه که چنتا دکمه با هم میزنی قاط میزنه(Sticky Keys ببود فک کنم)
خوب واسه این مشکل هم میتونی یه gaming keyboard بگیری..
مثلا خودم A4TECH G700 دارم که مشکلی از این لحاظ نداره و 19 تومن بیشتر نیس!

خوب واسه این مشکل هم میتونی یه gaming keyboard بگیری..
مثلا خودم A4TECH G700 دارم که مشکلی از این لحاظ نداره و 19 تومن بیشتر نیس!
خوب اونو که میدونم ولی خوب نمی ارزه :دی بعد تازه این کیبرد خیلی Old-school و خوشدسته و نمیخوام ردش کنم! :دی
بعد اینم زیاد مشکل بوجود نمیاره!فکر کنم سخت ترین حالت این باشه که بخوای سه تا پانچ یا کیک رو با هم بزنی که بجاش میشه از همون 3X punch/kick استفاده کرد(البته سخت تر هم داره...مثلا Bison یا همین Alex و غیره...)

خوب برای اینکه در انتظار انتشار بازی خسته نشید، میخوام "اطلاعات مفید" بدم :دی
البته به احتمال زیاد همه میدونید ... ولی خوب.

قضیه اینه که اسم کاراکترهای بازی های Fighting معمولا توی ژاپن و بقیه دنیا یک فرق های کوچکی داره :دی خوب اصولاً اینجوری بوده به من چه.
مثلا توی همین سری SF خودمون

این رفیق خودمون که بهش میگیم M.Bison .. در اصل اسمش Vega بوده
Bison_37_BMP_jpgcopy-thumb.jpg

ولی این یکی که ما بهش میگیم Vega و یک چیزی تو مایه های ترکیب Wolverine و Casey Jones (کاراکتر موردعلاقه من از سری TM Ninja Turtles ) هست، در اصل اسمش Balrog بوده.
Vega_25_BMP_jpgcopy-thumb.jpg

در انتها نیز این آقاهه که ما بهش میگیم Balrog اسمش M.Bison بوده .
Balrog_01_BMP_jpgcopy-thumb.jpg

این سه تا به همراه Sagat میشن .. Four Bosses of Shadoloo
Sagat_40_BMP_jpgcopy-thumb.jpg

برای اینکه ملت قاطی میکردند و ملت SF باز جاپونی و بقیه دنیا بتونند با هم ارتباط برقرار کنند برای هرکدوم از این کاراکترها اسم دیگه گذاشتند.

اونی که تیریپ کلاه داره و لباس شبه نظامی = Dictator که میشه Bison ما و Vega اونها.

اون آقای چنگک دار و نقاب قشنگ = Claw که میشه Vega ما و Balrog اونها.

آقای دستکش بوکس به دست هم که بسیار تابلو = Boxer که میشه Balrog ما و Bison اونها.

پس، از این به بعد اگه خواستید اینها رو صدا کنید میتونید از اون سه تا اسمشون استفاده کنید که در انجمن های خارجی به مشکل برنخورید و اگر هم یک روز با یک بازیکن جاپونی بازی کردید دعواتون نشه و بتونید "گفتگوی تمدن ها" انجام بدید.

حالا چرا اینها ورداشتند اسم سه تا کاراکتر رو عوض کردند؟
قضیه این بوده که این آقای بوکسور در واقع از روی شخصیت Mike Tyson ساخته شده (مثل Fei Long که از روی Bruce Lee الگو برداری شده ) و اسمشون هم شبیه هست. وقتی که بازی SF II میخواست توی آمریکا عرضه بشه، اینها فکر کردند که ممکنه ازشون شکایت کنند، برای همین این اسم ها عوض شدند. حالا چرا اسم سه تا عوض شد و چرا اصلا یک اسم جدید برای Boxer درست نکردند که اسم دو تای دیگه قاطی نشه من نمیدونم.

حتی مثلا در این فیلم آخریه ، اسم کاراکترهای توی ترجمه جاپونی و انگلیسی فرق میکنه.

منبع : HamidoOs
عکسها از اینجا : http://www.joystickdivision.com/2008/05/the_four_shadoloo_bosses_retur.php

اون یارو که شنل و کلاه داشت و خیلی منفی بود اسمش چی بود؟! از اون توضیحات بالا هیچی نفهمیدم! یادش بخیر من همش اونو میگرفتم.یه ضربه ی مهلک داشت خیلی باحال بود!

اون یارو که شنل و کلاه داشت و خیلی منفی بود اسمش چی بود؟! از اون توضیحات بالا هیچی نفهمیدم! یادش بخیر من همش اونو میگرفتم.یه ضربه ی مهلک داشت خیلی باحال بود!
اون بالا بسیار عالی توضیح داده که!
بعضی ها به ایشون M.Bison میګویند ولی عده ای بیکار از ایشان به عنوان Vega یاد میکنند.همین
اسم اون ضربه ی مهلک رو بګویید تا ما هم استفاده کنیم.

كسي مي تونه داستان شخصيت GILL رو بگه؟ و چرا اين قدر نامرده! (تو راند ها البته!)
و چرا اين قدر سرد و گرم ميزنه!
گلاب به روتون ها ولی این ویکیپدیا به درد همین چیزا میخوره!
فارسیشو میخواین؟
دستت درد نکنه...توضیح باحالی بود!من تو Shoryuken تقریبا هنگ کرده بودم :دی LoL
ولی باز حوصلمون سر میره!مردیم از بس SFAII بازی کردیم!
خوب بچه ها من به تازگی با یکی از این دسته ها که این دکمه ها D-padش کاملا جدا از همن بازی کردم و باید بگم برادر ارسلان راست میگفت!کمبو خور کردن با دسته هایی که دکمه هاش به هم نزدیکن راحت تره!ولی خوب برا من خیلی محسوس نبود و فقط یک کم سخت تر شده بود!
هی بابا منم اطلاعات مفید میدم براتون به موقعش!در مورد این کسایی که جای کاراکترها حرف میزنن!البته آمادست فقط بگین توضیح بدم یا نه؟چون اطلاعات ـش خیلی راحت بدست میاد!یعنی واسه من که هلو بپر تو گلو بود!
بذارم؟

آخرین ویرایش:
خوب سيستم مورد نياز بازي اعلام شد.

Minimum specs:
Windows XP
Intel Pentium4 2.0GHz or higher
1GB RAM or higher
10GB of free HDD space or more
NVIDIA GeForce6600 series, ATI Radeon(TM) X1600 or higher or higher, DirectX 9.0c/Shader3.0 or higher compatible, VRAM ?F256MB or higher
DirectSound compatible, DirectX 9.0c (or higher) compatible
Mouse, Keyboard

Recommended Specs:
Windows Vista
Intel Core2Duo 2.0GHz or higher
2GB RAM or higher
10GB of free HDD space or more
NVIDIA GeForce8600 series or higher, ATI Radeon(TM) X 1900 or higher, DirectX 9.0c/Shader3.0 or higher compatible, VRAM ?F512MB or higher
DirectSound compatible, DirectX 9.0c (or higher) compatible
Gamepad ?FXbox360 Controller for Windows

همچنين گفته شده بازي در 7 جولاي عرضه ميشود.

حیف شد
بازی Cross Platform نیست.:(
تنها محتوای انحصاری PC چند تا Shader اضافه و رزولوشن بالاتره که همین هم غنیمتی است:biggrin1:
خودتون رو آماده کنید به زودی خیابان ها شلوغ خواهند شد!(یه لحظه جو ګرفت:cheesygri)!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or