بیشترین مشکلی که من با پدم دارم توی کاراکترای grappler مثه Zangief یا Alex هست.
مثلا Alex یه Super Art داره به اسم Hyper Bomb که باید 270 درجه دستتو رو جهت ها بچرخونی بعد یه پانچ بزنی ..تازه حریف هم باید دقیقا جفتت وایساده باشه..با d-pad که من هرچی اینکارو میکردم نمیگرف..البته بعضی وقتا شانسی میگرفت ولی اکثر مواقع وسط این حرکت کاراکترم میپره و نمیگیره..در صورتی که Stick اون Joystick ـش به راحتی می چرخه و دور میخوره..
یه خوبی دیگه ای هم که Stick داره اینه که تو 5 تا انگشتت رو دکمه های مشت و لگده و تسلط خیلی خوبی روی بازیت داری..که این برا زدن یه سری کمبو ها که باید بلافاصله بعد از زدن یه فن یه کار دیگه ای بکنی خیلی مفیده..در صورتی که وقتی من با پد بازی مکنم فقط انگشت شصت و انگشت های اشارم روی punch ها و kick ها هست..:dozing:
توی charge کردن هم من یه کمی مشکل دارم..یعنی مثلا کمبو های urien رو که میزنم عقب رو که میگیرم بعد میخوام جلو + kick رو بزنم بعضی وقتا اشتباهی به جا جلو دستم میره رو یه دکمه دیگه..
یا یه مشکل دیگه ای هم که من دارم اینه که یه سری کارا رو وقتی player 2 میشم(یعنی طرف راستٍ stage قرار میگیرم) نمیتونم انجام بدم..یعنی انگشتم عادت نداره..ولی چون با stick کل دستت رو میزاری رو joystick یا مثلا با کل دستت joystick رو میگیری فک کنم با stick این مشکل رو نداشته باشم..دکمه های stick هم خیلی خوبن..یعنی چون خیلی گندن کار باهاشون راحت تره و وقتی یه دکمه رو فشار میدی سریع سره جاش برمیگرده.
بازی کردن با stick هم یه حس خاصی به آدم دست میده

البته میگن که یعد از خرید stick کلی طول میکشه تا آدم باهاش یاد بگیره ولی وقتی که یاد بگیری خیلی رو بازی تاثیر میذاره
این Playasia هم که هرچی TE Stick داشت تموم شد..منتظرم این سری بعدش که بیاد بگیرم.. اتفاقا همین دیشب خواب استیک دیدم :biggrin1: