Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
خوب برای اینکه تا رسیدن بازی سرتون گرم باشه.
آموزش مصور SF IV با استفاده از حیوانات

درس 1 : Shoryuken
shoryuken.jpg

همانگونه که در تصویر می بینید، راست -> پایین -> (مایل راست + مـٌشت)
پ.ن : راست = سمتی که حریف قرار دارد.

Tyrax تصویری نمیبینم.
راستی یک کنترلر درست و حسابی چی رو پیشنهاد میدین؟
از تایرکس درباره‌ی کنترلر می‌پرسی، خو بهت میگه «موس و کیبورد» :biggrin1:

گیم‌پد PS2 گیم‌پد خوبیه برای بازیهای Fighting. میتونی با تبدیل وصل کنی به PC. یا اینکه گیم‌پد PS3 وصل کنی، که البته درایور لازم داره و یه خورده دردسر داره.
به هر حال هر گیم‌پدی که میگیری، با D-Pad بازی کن و نه با آنالوگ.

با خود کیبورد هم میشه بازی کرد. البته به شرطی که موقع فشار دادنِ چند تا کلید، کیبورده، خِنگ بازی در نیاره.

گیم‌پد PS2 گیم‌پد خوبیه برای بازیهای Fighting.
به نظر من که Logitech Precision بهتره..چون من خودم که قبلا با گیم پد PS2 بازی میکردم از اونجایی که دکمه های D-padـش یه جورایی جدا از همن نمیشه باهاش مثلا ربع دایره یا نیم دایره رو خوب زد.ولی D-padـه Precision چون حالت دایره ای داره میتونی راحت تر انگشتتو روش حرکت بدی.اتفاقا D-pad ـه Precision دقیقا شبیه Sega Saturn هست.یعنی همین D-padـی که MadCatz واسه FightPad هاش الهام گرفته ازش!

Sega Saturn Logitech Precision
wvo394.jpg
11lqxb5.jpg

البته اینم بگم که بعد از بازی کردن با یه سری کاراکترا خودتون می فهمین که با گیم پد نمیشه باهاشون درست بازی کرد و احساس میکنید که به یه Stick نیاز دارید:biggrin1:
با خود کیبورد هم میشه بازی کرد.
من هنوز نفهمیدم یه سری چه جوری با کیبورد بازی میکنن..آخه جهت ها ی رو کیبورد حالت مثلث دارن..بعد مثلا چه جوری ربع دایره روش میزنی؟! یا مثلا Shoryuken رو چه جوری میزنی؟! o_O
البته واسه Charge کردن کیبرد چیز خیلی خوبیه..دکمه های مشت و لگد هم دقیقا مثه Stick روش چیده میشن.
---------------------
چند تا Frag Movie (!) از SF3:3rd Strike ببینید شاد شید:
Daigo vs KO
Daigo vs Justin
این یکی رو حتما ببینید: Evo Moment #37
یکی از معروف ترین Movie های SF

به نظر من که Logitech Precision بهتره..چون من خودم که قبلا با گیم پد PS2 بازی میکردم از اونجایی که دکمه های D-padـش یه جورایی جدا از همن نمیشه باهاش مثلا ربع دایره یا نیم دایره رو خوب زد.ولی D-padـه Precision چون حالت دایره ای داره میتونی راحت تر انگشتتو روش حرکت بدی.اتفاقا D-pad ـه Precision دقیقا شبیه Sega Saturn هست.یعنی همین D-padـی که MadCatz واسه FightPad هاش الهام گرفته ازش!

من هنوز نفهمیدم یه سری چه جوری با کیبورد بازی میکنن..آخه جهت ها ی رو کیبورد حالت مثلث دارن..بعد مثلا چه جوری ربع دایره روش میزنی؟! یا مثلا Shoryuken رو چه جوری میزنی؟! o_O
البته واسه Charge کردن کیبرد چیز خیلی خوبیه..دکمه های مشت و لگد هم دقیقا مثه Stick روش چیده میشن.
آرم Precision هم خوبه. همین نیمای خودمون یه مدت با Precision بازی میکرد.

کیبورد برای زدن ربع دایره خیلی راحته. با کیبورد می‌تونی پایین، جلو رو پشت هم سریع بزنی همین میشه ربع دایره! روی خود استیک یا گیم‌پد هم همینه، در واقع احتمالاً فقط لازمه که پایین و بعد جلو رو بزنی، و خو واسه راحتی به صورت «ربع دایره» میگن.
Shoryuken هم به همین صورته. روی کیبورد میتونی اینا رو بزنی: جلو، پایین، جلو + مشت. حالا روی گیم‌پد برای راحتی به صورت جلو، پایین، مایل‌جلو + مشت گفتن مثلاً. و به صورت جلو، ربع دایره + مشت هم کار میکنه.

البته اینم بگم که بعد از بازی کردن با یه سری کاراکترا خودتون می فهمین که با گیم پد نمیشه باهاشون درست بازی کرد و احساس میکنید که به یه Stick نیاز دارید:biggrin1:
خو کدونا مثلا؟ من مشکلی با هیچ کدون نداشتم، البته تو SF IV، تو 3rd Strike که فقط با ریو بازی می‌کنم بقیه رو اصلا نمی‌شناسم :دی

خو کدونا مثلا؟ من مشکلی با هیچ کدون نداشتم، البته تو SF IV، تو 3rd Strike که فقط با ریو بازی می‌کنم بقیه رو اصلا نمی‌شناسم :دی
مسألةٌ.
الان تو توی SF4، مثلاً با همون ریو، مثلاً میتونی همین کمبو رو بزنی؟

Shoryuken -> Focus attack dash cancel -> Ultra

البته با پد هم قشنگ این کمبو رو میزنن‌هااا، منتها فقط خواستم بگم که اگه مثلاً همون فن‌های ساده و Ultra و زدی، نمی‌تونی نتیجه بگیری که با هیچ کاراکتری مشکل نداری!

پاشو برو Trial Challenge های هر کاراکتر رو برو، اگه تونستی همونا رو تموم کنی، اون وقت حالا مثلاً میتونی بگی که با پد هم میتونی یه کارهایی بکنی.

آخرین ویرایش:
خب یکم تو Trialها، خصوصا از بخش Cancel به بعد مشکل‌دار خواهی بود،‌ ولی اینجور نیست که بگی اصلا نمیشه بازی کرد. کلا واضح و مبرهن است که Stick > * ولی خو با کنترلر ثونی هم میشه درست بازی کرد :دی

بیشترین مشکلی که من با پدم دارم توی کاراکترای grappler مثه Zangief یا Alex هست.
مثلا Alex یه Super Art داره به اسم Hyper Bomb که باید 270 درجه دستتو رو جهت ها بچرخونی بعد یه پانچ بزنی ..تازه حریف هم باید دقیقا جفتت وایساده باشه..با d-pad که من هرچی اینکارو میکردم نمیگرف..البته بعضی وقتا شانسی میگرفت ولی اکثر مواقع وسط این حرکت کاراکترم میپره و نمیگیره..در صورتی که Stick اون Joystick ـش به راحتی می چرخه و دور میخوره..
یه خوبی دیگه ای هم که Stick داره اینه که تو 5 تا انگشتت رو دکمه های مشت و لگده و تسلط خیلی خوبی روی بازیت داری..که این برا زدن یه سری کمبو ها که باید بلافاصله بعد از زدن یه فن یه کار دیگه ای بکنی خیلی مفیده..در صورتی که وقتی من با پد بازی مکنم فقط انگشت شصت و انگشت های اشارم روی punch ها و kick ها هست..:dozing:
توی charge کردن هم من یه کمی مشکل دارم..یعنی مثلا کمبو های urien رو که میزنم عقب رو که میگیرم بعد میخوام جلو + kick رو بزنم بعضی وقتا اشتباهی به جا جلو دستم میره رو یه دکمه دیگه..
یا یه مشکل دیگه ای هم که من دارم اینه که یه سری کارا رو وقتی player 2 میشم(یعنی طرف راستٍ stage قرار میگیرم) نمیتونم انجام بدم..یعنی انگشتم عادت نداره..ولی چون با stick کل دستت رو میزاری رو joystick یا مثلا با کل دستت joystick رو میگیری فک کنم با stick این مشکل رو نداشته باشم..دکمه های stick هم خیلی خوبن..یعنی چون خیلی گندن کار باهاشون راحت تره و وقتی یه دکمه رو فشار میدی سریع سره جاش برمیگرده.
بازی کردن با stick هم یه حس خاصی به آدم دست میده:love:
البته میگن که یعد از خرید stick کلی طول میکشه تا آدم باهاش یاد بگیره ولی وقتی که یاد بگیری خیلی رو بازی تاثیر میذاره
این Playasia هم که هرچی TE Stick داشت تموم شد..منتظرم این سری بعدش که بیاد بگیرم.. اتفاقا همین دیشب خواب استیک دیدم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان
ببخشيد اين بازي برا كامپيوتر اومده؟
در ضمن به جاي كيبورد ميشه از دسته هاي شاك مخصوص كامپيوتر بازي كرد؟
نظر شما چيه؟
يا حق

به سلامتی گفته شده برای کامپیوتر "تابستان" میاد.

شدنش که میشه.
اگه منظورتون از "شاک" همون گیم پد هایی هست که "آنالوگ" دارند.
حتماً پیام های بالای همین صفحه و گفتگوی مربوط به بازی در بخش 360 رو بخوانید، بچه ها در زدن "فن" ها با آنالوگ و کنترلر خود 360 مشکل دارند، یعنی با D-Pad هم مشکل میشه بازی کرد.
خیلی از دوستان توقع بازی مثل Tekken را داشته اند ولی خوب SF فرق میکنه و نتونسته توقع دوستان را برآورده کنه.

نه منظور من مثل دسته 360 نبود
دسته هايي كه شبيه psهستند و فقط براي كامپيوتر توليد ميشن
يا حق
داریم سر همینا بحث میکنیم. اگه از این گیم‌پدها داری، بهتره با D-Padِ بازی کنی (یعنی همون فلشهای روی گیم‌پد!)، و نه با اون جوی‌استیک کوچیکی که اسمش رو «آنالوگ» یا «شوک» یا «بیل‌بیلـَـک» یا هر چی دیگه میذاری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or