Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
من فلسفه کارکترای شارژی رو خوب درک نکردم هنوز و مثلا buffer کردن و اینا رو درس بلد نیستم. اون که می بینی اونجوری میشه به خاطره اینه:)
آره حالا هنوز نرسیدیم به کاراکترهای شارژی. لازمه یه سری نکات درباره نحوه شارژ کردن بهت بگم.
درباره ی کن هم براتون بگم که بر عکس شما من اصن باهاش ارتباط برقرار نمی کنم، صداش هم خیلی ضایع اس وقتی می گه شوریوکن و اینا!
نمی‌دونم صدای کاراکترها رو می‌ذاری رو ژاپنی یا انگلیسی، اما به نظر منم صدای انگلیسیش بسیار ضایع است. از صدای انگلیسی خود ریو هم متنفرم.
ابازیکنی که هر چند سطح بازیش پایینه ولی شمّ خوبی داره، اعتماد به نفسش هم بالاس
جمع کوچیک ما به بازیکن‌های بیشتری با این خصوصیات احتیاج داره :)

ممنونم حمیدوس
من روزی رو پیش بینی می کنم که با همین فی لانگ حتی بایسون آستاروس رو هم شکست بدم! اما تا او موقع ممکنه هر دومون پیرمرد شده باشیم:d

خب همه فلسفشونو گفتن من موندمو خودم...:d
من شاید سنم قد نده ولی اولین بار 5 یا 6 سالم بود SF بازی کردم..حالا یادم نیست کدوم شماره بود رو سگا بود فک کنم...خلاصه من اولین کاراکتری که گرفتم Vega بود.... ماسکی بر صورت و چنگالکی بر دست خیلی نظرمو جلب کرد..من افتادمو ریو. حالا من هیچی بلد نیستم اون CPU همش میزد هادوکن Etc.. :d
بعد اومدم ریو رو گرفتم کاری نتونستم بکنم و دیگه سراغش نرفتم :d...تا 2 سال پیش که SF IV عرضه شد و ما هم گفتیم تجدیده دیداری بکنیم..اولین شخصیتی که گرفتم Abel بود کلی بهم حال داد (ایندفه رفتم Command List رو نگاه کردم :d)
حالا راجع به کاراکترایی که بیشتر از همه باهاشون رابزطه برقرار کردم.....ken که خیلی آدم Show Off و از خود راضیه و عاشق خانواده و اطرافیانش از حرکات و طرز حرف زدنش خوشم میاد.... نفر بعد Vega هستش با اینکه شارژی زیاد بلد نیستم (همون یه ذرشم خودم در آوردم) که عضو فرقه نارسیسیزم که خیلی علاقه دارم به طرز فکرشون... نفر بعد هم Sakura خودمون که کلا شاد میزنه :d خوشم میاد :d و با کارکترایی که اصلا نمیتونم رابطه برقرار کنم یکی Gen هستش یکی این بوکسوره...اسمش چی بود؟ یادم رفت :d
خلاصه درسته کتک خوریم ولی خیلیم کتک نمیخوریم :d و همین سختی ها و تصمیم های صدم ثانیه هستش که بازیرو برام جذاب کرده (نه اینکه طرف بیاد تو فینال Evo رقیبشو perfect کنه (Tekken) )

و با کارکترایی که اصلا نمیتونم رابطه برقرار کنم یکی Gen هستش یکی این بوکسوره...اسمش چی بود؟ یادم رفت :d
خلاصه درسته کتک خوریم ولی خیلیم کتک نمیخوریم :d و همین سختی ها و تصمیم های صدم ثانیه هستش که بازیرو برام جذاب کرده (نه اینکه طرف بیاد تو فینال Evo رقیبشو perfect کنه (Tekken) )

تو باید با حمیدوس تمرین کنی! اونم با گن و بالروگ ارتباط برقرار نمی کنه اصلن :d
و همین سختی ها باعث شده که اینجا همه می رن سراغ MK و اینا!

دوستان. اساتید. قهرمانان.گیمرهای خیابانی. ای که اگر شما نبودید استریت فایتر هم نبود.

به استریت فایتر ها قسم یک مشکلی در بازی دارم که هر کی دوست داشت و دلش خواست و کلا عشقش کشید بیاد به بنده
حقیر کمک کنه . برم سر اصل مطلب: جونم براتون بگه که من در بازی نمی دونم با کیبورد کامپیوتر چطور میتونم از قدرتی های برتر استفاده کنم. الکی بالا پایین می پرم و بی خودی بدون انکه چیزی حالیم باشه مثل ادمهای کودن بی عقل بی... دور خودم می چرخم فقط از دوستان و اساتید و بلند مرتبه گان در خواست دارم به جان بایسون آستاروس مرا در استفاده از تکنیک ضربه های خیلی برتر کمک کنند چون دشمنان مرا با این ضربه ها خشمگین به درک ناصل می کنند. به یاری استریت فایتریتون نیازمندم . قربان همه شما از Gen گرفته تا نمی دونم چی بروم. جدید هستم درکم کنید

آخرین ویرایش:
دوستان. اساتید. قهرمانان.گیمرهای خیابانی. ای که اگر شما نبودید استریت فایتر هم نبود.

به استریت فایتر ها قسم یک مشکلی در بازی دارم که هر کی دوست داشت و دلش خواست و کلا عشقش کشید بیاد به بنده
حقیر کمک کنه . برم سر اصل مطلب: جونم براتون بگه که من در بازی نمی دونم با کیبورد کامپیوتر چطور میتونم از قدرتی های برتر استفاده کنم. الکی بالا پایین می پرم و بی خودی بدون انکه چیزی حالیم باشه مثل ادمهای کودن بی عقل بی... دور خودم می چرخم فقط از دوستان و اساتید و بلند مرتبه گان در خواست دارم به جان بایسون آستاروس مرا در استفاده از تکنیک ضربه های خیلی برتر کمک کنند چون دشمنان مرا با این ضربه ها خشمگین به درک ناصل می کنند. به یاری استریت فایتریتون نیازمندم . قربان همه شما از Gen گرفته تا نمی دونم چی بروم. جدید هستم درکم کنید
آقا با کیبورد راه نداره یه استیکی .... دسته ای.... آرکید ای چیزی لازم داری تا بتونی بزنی :d

حد اقل سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی رو میشه بگین ؟
اگه می‌خوای با سیستمی که همرده‌ی «حداقل سیستم مورد نیاز» هست بیای با بچه‌ها بازی کنی، همون نیای بهتره :دی
سعی کن روی همون 360 بازم بازیکن پیدا کنی که دور هم کتکش بزنیم.

Public Enemies
تقدیم به آستاروس :)
آبتین با این کارات داری به ما این تلقین رو می کنی که توی ایران هم میشه یه کمیونتی درست و حسابی داشت , به حدی خفن که دیگه کارش به fanart رسیده ! :d امیدوارمون کردی , واقعا ممنونم ازت.
حد اقل سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی رو میشه بگین ؟
با یه ati hd 4000 series یا geforce 7 معمولی هم کارت راه می افته نه دیگه داغون البته !
+ ram 2gb و یه cpu dualcore مثلا :-؟
اما اگه رسمی شو می خوای :

Minimum:
CPU: Intel Pentium 4 2.0GHz or higher
RAM: 1GB or higher
HDD: 10GB of free space or more
Video Card: DirectX 9.0c/Shader3.0 or higher compatible: NVIDIA GeForce 6600 series or higher; ATI Radeon X1600 with 256MB or higher VRAM
Sound: DirectSound compatible, DirectX 9.0c (or higher) compatible
Input Devices: Mouse, Keyboard

Recommanded:

CPU: Intel Core2Duo 2.0GHz or higher
RAM: 2GB or higher
HDD: 10GB of free space or more
Video Card: DirectX 9.0c/Shader3.0 or higher compatible: NVIDIA GeForce 8600 series or higher; ATI Radeon X1900 or higher, with 512MB or higher VRAM
Sound: DirectSound compatible, DirectX 9.0c (or higher) compatible

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or