دیدن بازی بقیه میتونه کمک بکنه
درسته توی رنک پایین اکثر اشتباهات زیادی میکنند ولی جالبه توی سطح پایین هم گاهی حرفه ای پیدا میشه همین دیروز تصمیم گرفتم با ریو شانسمو امتحان بکنم اون اوایل بازی گرفتم با ریو بازی کرده بودم همون ۱۰ مسابقه اول اکثرا باخت دادم و رنک سیلور ۳ ستاره گرفتم دیروز کلی تمرینی رفتم و حرکات کامل یاد گرفتم گفتم دو سوته پلات میشم ولی دقیقا توی همون سطح سیلور چند تا حرفه ای بهم برخورد که نهایت منجر شد که بیشتر از یک ستاره نگیرم.اون 10 مسابقه اول گاهی شانسی رنک بالا می بره طرف اول کلی تمرین میکنه از اون طرف هر ۱۰ بازی به یکسری نوب می خوره یکهو رنکش میشه دایموند بعد توی دایموند همینجور باخت میده.یا گاها برعکس.الان من بیشتر با چان لی بازی مکنم ولی نتونستم رنکم بالاتر از پلات ۵ ستاره ببرم از اون طرف با مای پلات ۴ ستاره بودم از شانسم ده مسابقه به جز یک یا دونفر بقیه نوب بودن بردم وقتی توی رنک پلات ۱۰ مسابقه پشت هم ببری در جا رنک یکی بالا میره و بعد از اون هر برد به همین شکل بعد ۱۰ برد دایموند ۱ ستاره شدم از شانسم ۳ دور دیگه هم بردم رسیدم به ۴ ستاره ولی بعد اون اکثر بازیها باختم و رنکم تا اواسط دایموند ۲ ستاره افت کرد الانم یکی در میون یا می برم یا میبازم به همین خاطر بالاتر نتونستم برم. کلا خودمو هنوز مبتدی میدونم خیلی از کومبو های همین مای وچانلی درست نمیتونم بزنم و یا با تاخیر می زنم (البته در تنظیمات کنترل کلاسیک).بیشتر سعی میکنم طرف مقابلم رو وادار به اشتباه بکنم و با غافلگیری اون حداقل کومبو بلدم رو روش پیاده بکنم .اینو من یه تکمیل بکنم، فایتینگ تو سطح پایین کلا یه دنیای دیگه هست با سطح بالا. خودم یه اشتباهی که داشتم چون خیلی علاقه به دیدن حرفه ای ها داشتم (مث تورنومنت ها یا استریم های پانک و...) یکم روم تاثیر گذاشته بود و اون احترامی که پلیر های سطح بالا برا هم دارن و خیلی با احتیاط نزدیک میشن رو من میخواستم تقلید کنم و انتظار داشتم حریف اونجوری بازی کنه.
در حالی که فایتینگ سطح پایین (مثلا برنز سیلور اینا) اصلا اینطوری نیست! طرف میاد تو صورتت از اول تا اخر بازی کارای احمقانه انجام میده. برا اینه که میگم فقط پانیش و آنتی ایر مهمه. و دیدن بازی ک میگی اون حالت Replay خود بازی خوبه که اشتباهات رو میشه داخلش بفهمی ولی دیدن پلیر های سطح legend و اولترا مستر بنظرم آموزنده نیست برا ما مبتدی ها. البته شما که دیگه دایموند شدی خودم ر میگم
پ.ن: بازی رو بعد تقریبا یه سال نصب کردم حداقل آفلاین بزنم هر از گاهی.
بالاخره بعد از کلی تمرین و باختن رسیدم به رنک iron . از شخصیتهای پولی فکر میکنید کدوم سریعتر و چابک تره ؟ با این کاراکترهای گنده و کند اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم . الان با Lily خیلی راحتتر کومبو میزنم دفاع میکنم و سریع حرکت میکنم .
placement اصلا حساب و کتاب نداره، من با ریو همینجوری الکی بعد از ۱۰ تا مچ اول diamond گرفتم در حالی که با کاراکتر اصلیم داشتم زور میزدم تا برسم به platدرسته توی رنک پایین اکثر اشتباهات زیادی میکنند ولی جالبه توی سطح پایین هم گاهی حرفه ای پیدا میشه همین دیروز تصمیم گرفتم با ریو شانسمو امتحان بکنم اون اوایل بازی گرفتم با ریو بازی کرده بودم همون ۱۰ مسابقه اول اکثرا باخت دادم و رنک سیلور ۳ ستاره گرفتم دیروز کلی تمرینی رفتم و حرکات کامل یاد گرفتم گفتم دو سوته پلات میشم ولی دقیقا توی همون سطح سیلور چند تا حرفه ای بهم برخورد که نهایت منجر شد که بیشتر از یک ستاره نگیرم.اون 10 مسابقه اول گاهی شانسی رنک بالا می بره طرف اول کلی تمرین میکنه از اون طرف هر ۱۰ بازی به یکسری نوب می خوره یکهو رنکش میشه دایموند بعد توی دایموند همینجور باخت میده.یا گاها برعکس.الان من بیشتر با چان لی بازی مکنم ولی نتونستم رنکم بالاتر از پلات ۵ ستاره ببرم از اون طرف با مای پلات ۴ ستاره بودم از شانسم ده مسابقه به جز یک یا دونفر بقیه نوب بودن بردم وقتی توی رنک پلات ۱۰ مسابقه پشت هم ببری در جا رنک یکی بالا میره و بعد از اون هر برد به همین شکل بعد ۱۰ برد دایموند ۱ ستاره شدم از شانسم ۳ دور دیگه هم بردم رسیدم به ۴ ستاره ولی بعد اون اکثر بازیها باختم و رنکم تا اواسط دایموند ۲ ستاره افت کرد الانم یکی در میون یا می برم یا میبازم به همین خاطر بالاتر نتونستم برم. کلا خودمو هنوز مبتدی میدونم خیلی از کومبو های همین مای وچانلی درست نمیتونم بزنم و یا با تاخیر می زنم (البته در تنظیمات کنترل کلاسیک).بیشتر سعی میکنم طرف مقابلم رو وادار به اشتباه بکنم و با غافلگیری اون حداقل کومبو بلدم رو روش پیاده بکنم .
پ.ن :الان جدیدا مچ توی رنک خیلی سخت پیدا میشه ولی توی هاب معمولا مچ ها سریع وراحت میشه رفت

کاش اسپویل هم میکردی چون حوصلم نمیشه ببینم. دوسال استریت فایتر حرفه ای دیدم تکراری شده دیگه
کاش اسپویل هم میکردی چون حوصلم نمیشه ببینم. دوسال استریت فایتر حرفه ای دیدم تکراری شده دیگه![]()
فکر کنم طلسمی چیزی شدم در عین حال که خودم حس میکنم توی مبازات و زدن کمبو ها بهتر شدم ولی همینطور باخت میدم توی رنک بدیش هم این هست که اشتباهات زیادی میکنم که قبلا نمی کردم الان هردو کارکتر اصلی که با اونها میرفتم یک سطح رنکم افت کرده از شانس بدم دستهای که دارم پیروز می شم هم چند باری قعطی داشتم که دوبرابر امتیاز از دست دادم فعلا تا یه مدت می رم سراغ کارکترهای دیگه معمولا به نظرم این مواقع باعث میشه هنگام بازگشت به کارکترهای اصلی قویتر بشی
چانلی و مای
اسکین آخری چانلی خریدمبهبه چانلی. کرکتر سخت و دوس داشتنیاسکینای جفتشونم خریدی دیگه قطعا
با جفتشون رسیدی مستر؟
ولی نه نتونستم به مستر برسم خیلی سخته مواقعی زیادی بوده به پست رنک مستر خوردم و بردمشون ولی به همون شکل از رنکهای پایینتر از خودم باختم در اصل با مای روی دایموند ۳ ستاره بودم که با افت زیاد رسید به دایموند ۱ ستاره.با چانلی هم تازه دایموند ۱ ستاره بودم داشتم خوب میرفتم که ۲ ستاره بشم که از بخت بد اونقدر باخت الکی یا قعطی داشتم که رنکم شد پلات ۵ ستاره.فعلا دارم روی آکی و النا و جوری تمرکز میکنم وایپر گرفتم ولی الان از خریدش پشیمونم زیاد از سبک مبارزش خوشم نیومد اشتباه کردم قبل خرید تستش نکردم البته بلیت ۱ ساعته نداشم.کلا چون با دسته بازی میکنم توی زدن خیلی از کمبو ها لنگ میمونم مثلا امتحان کردم با ریو و کن یا لوک خیلی ساده تر میشه برد ولی ازشون خوشم نمیاد مخصوصا کن.بیشتر باختهام یا وسط مسابقه به خاطر کارهای دیگه تمرکزم از دست دادم وخواستم بازی زود تموم کنم یا دستم عرق میکنه و ازروی دی پد لیز میخوره یا خوردم به پلیر هایی که مدرن کنترل بازی می کنند و جوری بازی میکنند که کلا سبک بازی خودم بهم میخورهاسکین آخری چانلی خریدمولی نه نتونستم به مستر برسم خیلی سخته مواقعی زیادی بوده به پست رنک مستر خوردم و بردمشون ولی به همون شکل از رنکهای پایینتر از خودم باختم در اصل با مای روی دایموند ۳ ستاره بودم که با افت زیاد رسید به دایموند ۱ ستاره.با چانلی هم تازه دایموند ۱ ستاره بودم داشتم خوب میرفتم که ۲ ستاره بشم که از بخت بد اونقدر باخت الکی یا قعطی داشتم که رنکم شد پلات ۵ ستاره.فعلا دارم روی آکی و النا و جوری تمرکز میکنم وایپر گرفتم ولی الان از خریدش پشیمونم زیاد از سبک مبارزش خوشم نیومد اشتباه کردم قبل خرید تستش نکردم البته بلیت ۱ ساعته نداشم.کلا چون با دسته بازی میکنم توی زدن خیلی از کمبو ها لنگ میمونم مثلا امتحان کردم با ریو و کن یا لوک خیلی ساده تر میشه برد ولی ازشون خوشم نمیاد مخصوصا کن.بیشتر باختهام یا وسط مسابقه به خاطر کارهای دیگه تمرکزم از دست دادم وخواستم بازی زود تموم کنم یا دستم عرق میکنه و ازروی دی پد لیز میخوره یا خوردم به پلیر هایی که مدرن کنترل بازی می کنند و جوری بازی میکنند که کلا سبک بازی خودم بهم میخوره