PlayStation Stray

سازنده
BlueTwelve Studio
ناشر
Annapurna Interactive
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
IMG_20220529_193657_695.jpg
بازی Stray توسط استودیویی مستقل به نام BlueTwelve که توسط شرکت Annapurna Interactive پابلیشر میشود.
این بازی سالها که بدون نام و توسط تیمی بسیار کوچک در دست ساخت بود، ولی سازندگان بازی توانستند افراد بیشتری را به تیم جذب کنند و ساخت بازی را با قدرت کلید بزنند.

عنوان Stray، یکی از بازی‌های حاضر در رویداد The Future of Gaming شرکت سونی در سال 2020 بود که به سرعت به محبوبیت رسید.

بازی در سبک پازل پلتفرمر و ادونچر خواهد بود که توسط Unreal Engine 4 توسعه یافته است.

در این بازی کنترل یک گربه را به دست می‌گیرید؛ گربه‌ای که در یک شهر سایبرپانکی و دورافتاده رها شده است. در نقش یک گربه، در شهر بازی گشت و گذار می‌کنید و به حل معماهای مختلف مشغول می‌شوید. نقش اصلی بازی در طول داستان تنها هم نخواهد بود و یک ربات کوچک به نام B-12 هم به تدریج با گربه آشنا و همراه او خواهد شد.

گفته شده که در نقش گربه، می‌توانیم تعامل‌های جالب و بانمکی با محیط بازی داشته باشیم. با توجه به آنچه در تریلر دیده‌ایم، به جرات می‌توانیم بگوییم که با یکی از بهترین انیمیشن‌های گربه در بازی‌های ویدیویی طرف هستیم. به طور کلی از نظر گرافیکی بازی Stray خود را بارها فراتر از ساخته‌ی یک استودیوی کوچک و چند نفره نشان می‌دهد.

طبق آخرین شایعات و اطلاعات استخراج شده از دیتابیس استور پلی استیشن عنوان Stray در تابستان 2022 برای PS4-PS5 و PC منتشر خواهد شد.

View attachment download.mp4

Last edited by a moderator:
آرت استایلی که سال ها دنبالش می گشتم رو در این بازی یافتم؛ سایبرپانک. تیم توسعه بازی با اینکه مستقل هستن کار شگفت انگیزی انجام دادن، لول دیزاین و آرت استایلی که بازی داره بی نظیره، فکر نمیکردم یک گوربه در این فضا بتونه در تمام موارد با محیط پیرامونش تعامل داشته باشه، از B-12 هم نباید غافل شد
تجربه بینظیری بود، امتیاز به این بازی نباید بر اساس تعداد ساعتی که پاش می شینی باشه، از نظر من تجربه منحصر و آرامشی که بازی بهت می ده انقدر خاصه که در کمتر عنوانی می شه نمونشو پیداش کرد اونم نه بصورت یکجا. برای همین لایق گرفتن نمره کامل از نظر من هست
امتیاز من
10/10
پ ن: یک پیشنهاد بخاطر اینکه تاپیک گوربست؛ اگر تا الان Valiant Hearts: The Great War رو تجربه نکردید، برای دارندگان پلاس رایگانه. حیوون باوفای بازی اسمش والته، یکی از بهترین ایندی هاست برای من با موسیقی فوق العادش، جالبه بدونید سازندش هم Ubisoft Montpellierـه، این شاهکارو تجربه کنید

آخرین ویرایش:
میشه گفت امتیاز به هیچ بازی نباید بر اساس تعداد ساعت باشه، چیزی که یوبیسافت و غیره نمیفهمن اینه که بجای هفتاد ساعت فیلر بهتره عزت خودشون حفظ کنن و ده پونزده ساعت تجربه با کیفیت ارائه بدن.
دیگه Stray بارز ترین مثال این موضوعه، پنج ساعتی که هیچ جا افت نمیکنه.

خب، منم دیشب بازی رو شروع کردم :D و... خب اونقدرا عاشقش نشدم ولی دوسِش دارم. معمولی‌طور دوسِش دارم. البته شاید چون من بیشتر یه dog person هستم تا cat person :-" و شایدم چون خوابم میومد. آخه زیاد جلو نرفتم. فقط تا جایی رفتم که B12 رو گرفتم. البته که فضا و اتمسفرش رو خیلی دوست دارم. ولی یه چیزی...

میگم شماها دوست نداشتید رنگ گربه‌تون رو خودتون انتخاب کنید؟ کاشکی براش skinهای مختلف میذاشتن و یا میشد خودمون رنگ گربه‌مون رو عوض کنیم. فکر کنم به من با یه گربه‌ی مشکیِ مشکیِ مشکی (jet black) با چشم‌های سبز و پنجول‌های سفید بیشتر خوش میگذشت توی بازی :))
شاید این نقطه ضعف برای همه نقطه ضعف نباشه اما برای من که ۹ گربه خونگی دارم واقعا اذیت کننده بود. شخصیت پردازی گربه ذره‌ای به گربه نزدیک نیست‌. گربه در قالب یک انسان قهرمان و بسیار هوشمنده عمل میکنه و دنیا رو نجات میده در صورتی که گربه‌ها اسکل(!)، دیوانه، روانی و بی منطق هستن و هیچکس پشمشون هم نیست چه برسه برن دنیا رو نجات بدن و اصلی‌ترین قسمت فانی هر گربه‌ای همین موضوعات هست و هیچکدوم از این موارد در اینجا دیده نمیشد و گربه بسیار سروسنگینی داشتیم. در واقع اگر به جای گربه یک انسان میذاشتید هیچ مشکلی پیش نمیومد و تمام بازی انگار در حال کنترل یک انسان با شعور در اندام یک گربه هستید.
خیلی زیاد با این حرف موافقم. مثلا گربه‌ی توی انیمیشن Coraline هم دقیقا اینطوری بود. خیلی عاقل و متین :)) البته یه جاهایی هم دیوونه میشدا :)) به نظرم بهترین درک از گربه رو سازنده‌های Inside Out داشتن که وقتی اون آخرش، مغز گربه رو نشون میدن، قشنگ اسیدی طور و خل و چل و قاطی پاتیه :))

منم دیشب که داشتم بازی میکردم قشنگ داشتم خل و چل بازی در میاوردم که حس کنم گربه‌م :))

بعد كلى كلنجار با خودم و كنار گذاشتن خجالت از هيكل و سن و سال و زن و بچه بازى رو شروع كردم.
و بسيار خوشحالم :D
واقعا حس خاصى ميده به آدم بازى.
ايجاد اين حجم گرمى و صميميت توسط ربات ها جاى تحسين داره حقيقتا.
پايان بازى هم يه حس دوگانه ايي داشت و به نظرم خوب بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or