Strauss Zelnick رئیس شرکت Take-Two و تایید آینده Red dead و Bioshock

Luminer

کاربر سایت
200px-Taketwo_logo.svg.png

وی در اجرای زنده خود در the Cown and Company analyst Conference
توضیح داد که Take-Two از سال 2007 به بعد هر سال یک فرنچایز موفق عرضه کرده و به این کار با هدف ساخت IP های بلند مدت ادامه خواهد داد .

او درباره سری GTA و Red dead گفت : " من به شخصه میدونم که کدام بازیها رو میشه به صورت قاطع ، دائمی و IP های ادامه دار خواند و مشخص و واضحه که سری GTA جزء فرنچایزهای دائمی و ادامه دار ما خواهد بود تا زمانیکه بتونیم بالاترین کیفیت رو ارائه بدیم و فکر کنم که مشخص باشه که فرنچایز Red dead هم جزء همین دسته به حساب میاد "

همچنین درباره سری Bioshock که اخیرا استودیوی سازندش Irrational Games بسته شد ، گفت : " ما هنوز هیچ نظر قطعی در این باره نداریم اما اعتقاد داریم که این سری بشدت در نزد طرفداران محبوبه و فکر میکنیم که خیلی مهمه که روی این سری تمرکز کنیم و چیزی هستش که شرکت 2K Marin وظیفه جلو بردنش رو به عهده داره "
او همچنین اضافه کرد که این سری موفقیت های زیادی رو داشته و یک بازی بسیار سودآور بوده که آخرین از این سری Bioshock Infinite نزدیک به 6.5 میلیون کپی فروش داشته و اینکه این شرکت امیدواره بتونه Evolve بازی جدید این شرکت هم به یکی از فرنچایزهای موفقش تبدیل بشه .

این خودش میتونه خبر خیلی خوبی برای طرفداران این دو بازی باشه و از اونجایی که Red dead Redemption به موفقیت فروش 13 میلیونی رسید زیاد دور از انتظار نبود
و در کنار میتونی امیدواری رو اضافه کنه که شاید در E3 امسال با معرفی بازی جدیدی رو برو باشیم ، نظر شما چیست ؟؟

منبع 1 و 2

آخرین ویرایش:
فکر کنم که مشخص باشه که فرنچایز Red dead هم جزء همین دسته به حساب میاد
ینی GOTY سال 2016 رو از همین الان واسش کنار بذاریم دیگه...:-/:d به شدت منتظر ادامه ی بهترین گیم نسل 7 هستیم همین الانشم بعد گذشت 4 سال RDR بهترین گرافیکو بین OW نسل قبل داره موندم ادامش چه معجزه ی بصری میخواد باشه ...
چیزی هستش که شرکت 2K Marin وظیفه جلو بردنش رو به عهده داره "
فکر کنم یه سفر دیگه به کلمبیا داشته باشیم...

مکس پین 3 چش بود؟ :-/

بگیم چش نبود بهتر نیست ؟ :-/ یه بازی شاد نوب پسند و گوگولی مگولی با یه داستان مزخرف به جای اون بازی Crime تاریک دپرس کننده با اون داستان محشر میشه یه ادامه خوب ؟

درسته تو این دوره زمونه بازی خوبی بود ولی مکس پین افتضاحی بود ! برای من یکی که دومین بازی مورد علاقم سری مکس پین هست قابل تحمل نبود .

مکس پین 3 مکس پین نبود
و راک استار هم نشون داد توانایی زیادی تو خراب کردن خاطرات داره
الان دارن به watch dogs ایراد داستانی میگیرن ،مکس پین یه داستان ناب داشت چرا راک استار خرابش کرد
مکس پین از چهره خوفناک به یه پیرمرد جقله و خپل تبدیل شد

والا ما هم طرفدارشیم و هیچ گونه توهینی احساس نکردیم. بازی خیلی هم فوق العاده بود. این بحث هم قدیمی شده و هزار بار توضیح دادم که اگه انتظار یه داستان در حد شماره 1 و 2 رو داشتین اشتباه از خودتون بوده. چون داستان مکس تو همون شماره 2 تموم شد. این بازی هم به نوعی میشه گفت به خواست طرفداران ساخته شد و هیچ مانوری روی داستان نداشت و عطش و یاد گیم پلی جذاب مکس رو زنده میکرد برامون.

خدایی خیلی غیرمنطقی و بی ربط گفتی اینو :دی گیم پلی مکس کجا تغییر کرده بود؟ همون سبک آشنایی قدیمی رو داشت و بهتر هم شده بود. مسئله این وسط هیت ورزی بیش از حده.
کی گفته ما انتظار یک داستان در حد یک و دو را نداشتیم؟ یکی از دلایل شهرت مکس پین داستانش بود!اگه قرار بازی به خواست طرفداران ساخته بشه و فقط گیم پلی را زنده نگه دارد امیدوارم هیچ وقت ساخته نشه! چون داستانش چدا از اینکه داستان مکس پین تو قسمت دوم تموم شده باشه یا نباشه حرفی برای گفتن نداشت! کم مونده بود داستان سری gta را برای این بازی بنویسند که البته بی شباهت هم به هم نبودند!:)

من ترجیح میدم اگه قرار باشه Bioshock بعدی توسط کسی غیر از Levine ساخته بشه، هرگز ساخته نشه.
بیشتر دوست دارم اینا از levine بخوان روی یه داستان دیگه با دنیای متفاوت از دنیای بایوشوک کار کنه، یه ip جدید اگه خلق کنن خیلی خوبه. هرچند بعید میدونم با توجه به مصاحبه ی آخری که levine داشت و استودیدوی Irrational رو تعطیل کرد حالا حالاها یه اثر AAA عالی و تاثیرگذار نظیر بایوشوک ازش ببینیم .

اتفاقا مکس 3 خیلی قشنگ بود حالا بعضی ها میگن بد بود نمیدونم
همیشه انتظار دارن که همه نسخه ها مثل هم باشن بعدش میان میگن تحول نیست و داستان تکراری

اشغال و توهین مستقیم به کل طرفدار های بازی .

کلا همیشه یه کسایی هستن که احساس کنن اگر بچسبن به گذشته خیلی cool هستن و از همه سرتر. هر چی بگید داستان Max Payne 3 از شماره 2 بهتر بود که بعد از 3 باز تموم کردن درست نفهمیدم چی به چی بود.

حتما شما از اون کسانی هستید که از DMC جدیده هم نفرت داشتی :d

- - -ویرایش - - -

اتفاقا مکس 3 خیلی قشنگ بود حالا بعضی ها میگن بد بود نمیدونم
همیشه انتظار دارن که همه نسخه ها مثل هم باشن بعدش میان میگن تحول نیست و داستان تکراری

کلا همیشه همینه، هر وقت میان یه تکون اساسی به یه بازی بدن یه عده پیر مردن میان وسط میگن دوران ما همه چیز بهتر بود. جالب اون بابایی هست که میگه Max Payne 3 نوب پسند هست :)). والا من تو Max Payne 3 دهنم بیشتر از 1 و 2 سرویس شد.

Max payne 3 از لحاظ تکنیکی و هوش مصنوعی و باقی موارد تو بالاترین سطح بود فقط مشکل همون اتمسفر شاد بریزل و کچل کردن مکس و اتمسفرش بود
شاید اگه باز هم sam lake پشت داستان بود و راکستار فقط وظیفه توسعه رو داشت متاش بالای 90 میشد و برای همه یک بازی عالی.

کلا همیشه یه کسایی هستن که احساس کنن اگر بچسبن به گذشته خیلی cool هستن و از همه سرتر. هر چی بگید داستان Max Payne 3 از شماره 2 بهتر بود که بعد از 3 باز تموم کردن درست نفهمیدم چی به چی بود.

حتما شما از اون کسانی هستید که از DMC جدیده هم نفرت داشتی :d

- - -ویرایش - - -

کلا همیشه همینه، هر وقت میان یه تکون اساسی به یه بازی بدن یه عده پیر مردن میان وسط میگن دوران ما همه چیز بهتر بود. جالب اون بابایی هست که میگه Max Payne 3 نوب پسند هست :)). والا من تو Max Payne 3 دهنم بیشتر از 1 و 2 سرویس شد.
کلن کسایی که خودشون جواب خودشون رو می دن خیلی ادمای با حالی هستن:))
شما که می گید هیچی از داستان نفهمیدید برای چی می یاید اینجا اظهار نظر می کنید؟؟؟!!!:|

قرار هم نبود توی شماره نباشه! قرار نیست که قدیم هرچی بوده همونو کپی پیست کنن. الان 11 سال از مکس پین 2 میگذره و فکر کنم خودت هم بدونید که توی این 11 سال بازی های سوم شخص شوتر چه پیشرفت هایی داشتن. این اصلا نیاز به بحث نداره.

حرفت درسته ! ولى تموم زيبايى سرى مكس پين رو اون dodge و bullet time هاى بسيار زيباش در كنار محيط سرد و تاريك به دوش مى كشيد !
ولى به طور انگشت شمارى مى شد تو مكس پين ٣ اين dodge هاى معركه رو زد ، همش بايد تو كاور مى بودى :|

Sent from my iPhone using Tapatalk

کلن کسایی که خودشون جواب خودشون رو می دن خیلی ادمای با حالی هستن:))
شما که می گید هیچی از داستان نفهمیدید برای چی می یاید اینجا اظهار نظر می کنید؟؟؟!!!:|

ببخشید من نمی دونستم باید از شما اجازه بگیرم. دوم هم شاید باید به زبون ساده بگم انگار واسه شما سنگین بود: منظورم این بود که داستانش سرو ته درست و حسابی نداشت.

- - -ویرایش - - -

باشه .

کلا اینقدر حال میکنم هر کس کم میاره میزنه تو کار جواب دادن ها یه کلمه ای. بعد هم من یه روزی یه پست یه کلمه ای دادم سریع اخطار گرفتم، در راستای اینکه بر خلاف مقررات هست اینجور پست دادن شما هم فکر کنم اخطار رو باید بگیری.

- - -ویرایش - - -

یکی از دلایل شهرت مکس پین داستانش بود!

اگر bullet time رو نداشت امکان نداشت 10% الانش معروف بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or