میره از دختر عموهای جرج فلوید هم سوال میپرسهاین دلقک Karim Jovian چندروزه که تو توییتر شدید داره Stellar Blade رو می کوبه. یه ویدیو هم تو یوتیوب درست کرد که نظر برخی اهالی نیویورک در مورد کرکتر استلاربلید رو بپرسه که بیان بگن این کرکتر یه Normal Woman نیست و اغراق آمیز سکسیه.
View attachment 328118
بازديد ویدیوش هم جالب بود 150 عدد لایک و 2.3k دیسلایک برای یه چنل دو میلیونی
تااینکه امشب چنل It'sAgundam تو یوتیوب یه ویدیو در جوابش درست کرد و قشنگ Karim Jovian چپول و هرچی فمنیست بود را نابود کرد . حتما ببینید خیلی فانه:
منم مثل اکیبا معتقدم اگر یک کرمی روی بازی نریزند(چه از طریق سونی یا فشار رسانه) و با همین Outfit ها بیاد، بدون سانسور!خوشحالم خیلی زودتر از چیزی که فکر میکردم صدای ملت در اومده و حس میکنم کم کم تا 3-4 سال دیگه بساط این عنتر فیس های Woke برچیده میشه . هم پروژه هاشون از نظر فروش داغون شدند ( دیزنی تا مرز ورشکستی رفته ) هم ملت دیگه داره حالشون بهم میخوره .
پ.ن : الکس تابالوگای Digital Foundry ( پاچه خار مایکروسافت و دارنده مدرک دکترای تکنولوژی از هاروارد که برا چشم بقیه نسخه میپیچه و میگه فلان بازی بهترین گرافیکه فلان بازی بدترین ) تو ویدئوش داشت میگفت به شدت طراحی کرکتر بده و رو مخه و باید مثل Forspoken میبود
اینا مریضن یه مریضی هست به اسم Venustraphobia که از زنان زیبا میترسن یک عده .واقعا آدما عجیبن! من نمیفهمم یعنی چی این مدل گارد گرفتن در مقابل یه مدل جذاب و خفن و حیوون جلوه دادن هر کی که از دیدنش لذت میبره؟ یعنی اینا صرفا با مردا هم مشکل ندارن. اول میگن همچین مدلی نباید وجود داشته باشه و اگرم وجود داره طبیعی نیست، بعد میگن که هیچکس حق نداره از دیدنشون لذت ببره. والا این حسی که آدما بهم دارن یکی از طبیعیترین اتفاقات این دنیاس یعنی ر*دن تو تمام مفاهیم و کلمات. قدیما فمنیسم چی بود و چیکار میکرد واسه زنان و دختران، الان به چه روزی افتاده. جالب اینجاس که همین الان میلیونها زن و دختر به کمک نیاز دارن ولی خب چون کار واقعی لازم داره و پولی هم توش نیست پس میرن سراغ دلقک بازی.
این جمله رو باید طلا گرفت:من خیلی طرفدار این سبک بازی ها نیستم ولی اینو پیش خرید میکنم صرفا جهت حمایت واقعا خسته شدم گند زدن به همه چیز زوری می خوان همه شبیه خواسته های اونا بشن آقا هر گرایشی داری هر چیزی که حس می کنی اوکی به قول معروف good for you هزارتا آپشن داری برو سراغشون مگه ما زورت می کنیم؟ ولمون کنید عه
فقط امیدوارم تا روز عرضه این فشارها باعث نشه تن به سانسور بدن
واقعا گند این مزخرفات دراومدهفکر کن. فمنیست جماعت صد ساله دنیا رو ساییده و سعی کرده رونمایی از بدن زن یه چیز عادی باشه تو فیلما و سعی کرده از طریق هالیوود تو صد سال گذشته این بیرون انداختن اندام زنان رو تو هر فیلمی چه با ربط چه بی ربط تو حلق مخاطبین فرو کنه.
یه زمانی بچه بودم همیشه فکر میکردم چرا باید رابطه از قبیل تاچ و غیره تو فیلم ها اصلا باید اتفاق بیوفته. بعدها بزرگ شدم فهمیدم کار فمنیست ها بوده.
حالا چند سالی هست از این مرحله هم عبور کردند و دیگه این مقدار پیشرفت هم ارضا شون نمیکنه و فقط و فقط داشتن روابط همجنسگرایانه و ترنس رو در فیلم ها و سریال ها پروموت می کنند.
آیرونی قضیه اینه همین فمنیستی که یقه جر داده تو صد سال گذشته تا اندام زنان نشون داده بشه در فیلم ها تا تبدیل به یک امر عادی بشه و حساسیت زدایی ازش بشه ، حالا همین فمنیست دوزاری خودش بزرگترین منتقد چنین اتفاقی در دنیای فیلم و گیم شده!
اصلا هم ربطی به این نداره که جنبش فمنیستی توسط یه عده پدوفیلِ مریض جنسی با قیافه های کریه هایجک شده و داره هر چی این صد سال کاشته شده رو آتیش میزنه.
خوشبختانه مردم بیدار شدند خیلی زود متوجه این کثافت های جامعه شدند.
یکی از همین فمنیست های گی و دوزاری، الکس از دیجیتال فاندری مثل همیشه سسشر تفت داده و طی خطبه ای فرمودند بازی برای طراحی شخصیت ها باید از forspoken الگو برداری کنه.
حسادت هم میتونه باشه بنظرم.اینا مریضن یه مریضی هست به اسم Venustraphobia که از زنان زیبا میترسن یک عده .
DAY 1 CONFIRMEDسیستم کامبت بازی آسان نخواهد بود و چالش برانگیز است
باید الگوی مبارزات دشمنان را برای حمله، دفاع و فرار، به موقع و در زمان مناسب پاسخ دهید، بنابراین انتظار سیستم چلنجینگ را داشته باشید مخصوصا برای باس فایت ها