یه جوری گفت گرافیک بسیار قوی سه بعدی دارد انگار تازه داریم از سگا کوچ میکنیم به ps1یوکو تارو، کارگردان بازی تحسینشدهی NieR: Automata دوست دارد که هر چه زودتر بازی Stellar Blade (استلار بلید) را تجربه کند.
«از اینکه استلار بلید چهقدر معرکه به نظر میرسد، تعجب کردم. یک پروژهی جادویی است که گرافیک بسیار قوی سهبعدی دارد و کاراکترهای دختر زیبای طراحیشده توسط کیم هیونگ-ته هم در آن هستند. نمیتوانم برای این بازی، هیجانزده نباشم!»
سونی تایید کرد: بازی Stellar Blade هم در سال ۲۰۲۴ میلادی عرضه میشود.
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
منظورش یه سری چیزهای سه بعدی دیگه است.یه جوری گفت گرافیک بسیار قوی سه بعدی دارد انگار تازه داریم از سگا کوچ میکنیم به ps1
اون از غرب که سر بانوان کمبات چادر پوشونده و این از شرق
اینو اینجام بذارم که خدایی نکرده از کفتون نره
فکر کنم از الان کمپین علیه بازی شروع بشه
درود به شرفشون. بازی خیلی خوبی ساختن.
جانشین بر حق بایونتا
اینو اینجام بذارم که خدایی نکرده از کفتون نره
فکر کنم از الان کمپین علیه بازی شروع بشه
درود به شرفشون. بازی خیلی خوبی ساختن.
درود26 آپریل فقط واسه PS5 میاد یا همزمان نسخه کامپیوترم داریم؟
گیم پلی بازی که حرف نداره. ولی چیزی که منو خیلی سورپرایز کرد دنیای بازی و شخصیت های فرعیه.
وایب خیلی خوبی از فضا سازی بازی گرفتم یه حس سنتی طور ژاپنی داره بازی تو بحث world building ش که حسابی جذبم کرد. نشون داد که حرف واسه گفتن زیاد داره.
کاستوم های ایو از همین تریلر اخیر جدا از مسائل نودیتی نظر منو بسیار جلب کردو طراحی زیبایی داشتن. شاید برای عناوین دیگه این تعداد لباس برای عموم از اهمیت زیادی برخوردار نباشه ولی توی این بازی از درجه اهمیت بالایی برخورداره و فکر می کنم اکثرا بخاطر این مورد هم که شده پس از اتمام بازی +NG رو می رنبازی بیشتر از ۳۰ لباس مختلف خواهد داشت که بعضیاشون فقط داخل نیوگیم پلاس در دسترس خواهند بود پس در نتیجه نگ+ هم تایید شد