این تاپیک آپدیت نمی شود
* برای دیدن جدیدترین اخبار و همچنین ایونت ها کلیک کنید *
* برای دیدن جدیدترین اخبار و همچنین ایونت ها کلیک کنید *
آخرین ویرایش:
یه شایعه اومده بود که تو یه نمایش اینترنتی سونی نشون داده میشه" فکر کنم همون شوکیس 90 دقیقه ای سونی رونمایی بشه. این SoP هم که وقت هدر دادن بود.اگه GTA داخلش بود که نمیگفتن نمایش Deathloop هست فقط
تو کل تین بازی سازهای انیمه ای یه CC2ه که شعورش میرسه آرت استایل انیمه ای باید چجوری باشه (البته این فایتینگ دراگون بال نیز به همچنین و URWه وان پیس )Moss 2 خبر خیلی خوبی بود تا این جا
تاخیر خوردن SIFU ولی نه
این بازی کیمتسو نو یایبا هم چیز مشتی ای میزنه. شدید استایل انیمه رو خوب درآوردن.
کیمیتسو واقعا طوری شده آدم فکر میکنه داره انیمه رو میبینه! دهنشون سرویس.Moss 2 خبر خیلی خوبی بود تا این جا
تاخیر خوردن SIFU ولی نه
این بازی کیمتسو نو یایبا هم چیز مشتی ای میزنه. شدید استایل انیمه رو خوب درآوردن.
حدس من اینه سونی احتمالا تا آخر سال یه SOP دیگه واسه Heavy Hitter های آخر سال و سال بعدش میذاره...
سر همین کلا حس ام این بود جای Stray تو این یه SOP خیلی خالی بود.
به نظرم احتمال دوباره گم و گور شدنش تو مراسم های دیگه خیلی زیاده. این جا قشنگ میتونست به بخشی از توجه رو به خودش جلب کنه (و امیدوارم اونم نیفتاده باشه 2022)
آره به احتمال زیاد همینطوریه، یا نمایش بازیای بزرگشون آماده نبوده فعلا یا اینکه اصلا نمیخواستن اینجا نشونشون بدن. در مورد Stray هم ممکنه که چند روز دیگه داخل شوکیس خود Annapurna Interactive ببینیمش (دقیقا 20 روز دیگه، 29 جولای).حدس من اینه سونی احتمالا تا آخر سال یه SOP دیگه واسه Heavy Hitter های آخر سال و سال بعدش میذاره...
به نظرم احتمال دوباره گم و گور شدنش تو مراسم های دیگه خیلی زیاده. این جا قشنگ میتونست به بخشی از توجه رو به خودش جلب کنه (و امیدوارم اونم نیفتاده باشه 2022)
۱۰۰٪ تو همین تابستون یه مراسم بزرگ داریم حالا با هر اسمی. در ضمن بازی که شخصیت اصلی گربه باشه و فضای بازی هم سایبرپانکی، GOW بعدی هم نمیتونه گم و گورش کنه ولی خب احتمالش زیاده اونم رفته باشه ۲۰۲۲ متاسفانه
متأسفانه یه حسی در مورد این Stray دارم که اگه دیگه خبری ازش نشه و مفقودالاثر بشه، تعجب نمیکنم.حدس من اینه سونی احتمالا تا آخر سال یه SOP دیگه واسه Heavy Hitter های آخر سال و سال بعدش میذاره...