نمایشگاه/رویداد State of Play

انتظار شما از State of Play

• مجموع رای دهنده‌ها
    231
https___pbs.twimg.com_media_E2bMfKWWYAAvMU2_format=jpg&name=orig.jpg

2160
6364fe2v3rwx23.jpg

عالی ، قشنگ ، شاهکار ، این کلمه ها نمیتونن زیبایی این دمو رو بیان کنند .

میخکوب نمایش و تمام تغییرات کاربردی و الزامی بازی نسبت به شماره اولش شدم .

هورایزون نسل بعدی ترین بازی حال حاضر به نظر میرسه :x

گرافیک Horizon حقیقتا زیباست و نیازی به گفتن نداره.
اما امیدوارم یه گزینه ۶۰ فریم هم براش بزارن حتی اگه لازم بشه گرافیک و رزولیشن بازی رو پایین بیارن

گیم پلی بازی به نظر کاملتر شده و مشکل خاصی دیده نمیشه ولی به طرز عجیبی منو یاد Tomb Rider انداخت. تنها مشکل بازی بنظرم انیمیشنهاش بودن که در مقایسه با گرافیک بازی یکم قدیمی بنظر میرسیدن

این چیزی که من دیدم خیلی فک برانداز بود، بعید میدونم بدون دانگرید درست و حسابی روی PS4 بتونه اجرا شه
نمایش خوبی بود. راضیم ازش. تنها ایرادش ۳۰ فریم بودن ویدئو و مشخص نشدن تاریخ انتشار نسخه PC بود.:-"
صبر کن یه سه چهار ساله دیگه میاد:D

عالی بود :D فضاها و گرافیک حرف نداره، یک آنچارتد با این گرافیک باید بسازن :-"
فقط انیمیشنا انگار فرق خاصی نکرده نسبت به نسخه اول، همون زمانم البته اوکی بود.
در مورد 60 فریم نبودن هم فک نکنم همین اول نسل بزنن زیر 60 فریم احتمالا پرفورمنس مود ـی چیزی داره.

این نمایش هورایزن همون چیزی بود که با دیدنش مجبور به خرید PS5 میشی.
واقعا عالی بود . بازی بجز گرافیک عالی گیم پلی بسیار بسیار خوبی هم داره و حتی اون آخر به ادامه داستان بازی را هم با اون دیوایس اشاراتی میکنه.

بهترین نمایش نسل جدید تا الان برای من همین 14 دقیقه گیم پلی بوده.

خیلی وقته سمت GTA V نرفتم بدلیل آپگرید نسل جدید. ببینیم امشب چشمون به رخ زیبای ترور روشن میشه یا نه:Crying1: اگه یه سری ماموریت جانبی تازه " سلاح و ماشین های جدید هم داشته باشه که دیگه شبمون رو ساخته.

خیلی وقته سمت GTA V نرفتم بدلیل آپگرید نسل جدید. ببینیم امشب چشمون به رخ زیبای ترور روشن میشه یا نه:Crying1: اگه یه سری ماموریت جانبی تازه " سلاح و ماشین های جدید هم داشته باشه که دیگه شبمون رو ساخته.
اگه GTA داخلش بود که نمیگفتن نمایش Deathloop هست فقط

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or