این تاپیک آپدیت نمی شود
* برای دیدن جدیدترین اخبار و همچنین ایونت ها کلیک کنید *
* برای دیدن جدیدترین اخبار و همچنین ایونت ها کلیک کنید *
آخرین ویرایش:
چرا تو این تاپیک نمیاید دیگه
الان دارن سوئساید اسکواد نشون میدن
نمیدونم چقد مونده به پایان
وی آر ۲ همین الانش ۴۰ تا بازی لانچ داره و خیلی بازیهای خوبی هم داره که اونایی که خریدن دارن صفا میکننخیلی بد بود. بازی های VR چجوری قراره یکی را ترغیب به هزینه 500 دلاری بکنه.
فکر کنم نکته مثبتش همون بازی های ماهانه PLUS بود.
رزیدنت 4 هم اصلا گرافیکش به دلم نمیشینه. انگار واکس زدی به یک طراحی مرده. به نظرم وقتشه RE Engine را یک اورهال اساسی بکنن.
وی آر ۲ همین الانش ۴۰ تا بازی لانچ داره و خیلی بازیهای خوبی هم داره که اونایی که خریدن دارن صفا میکنن
اینهایی هم که امشب نشون دادن برای چندماه آینده هست و حالا حالاها بهش اضافه میشه.
چطور برای یه دیوایس که تازه ۲ روزه ریلیز شده کارنامه پیچیدی رفت؟؟
اون پلاس هم نکته مثبت نبود رسما یکجور تجاوز بود
رزیدنت هم والا همه کرک و پشمشون ریخته اینکه از یه استریم کیفیت پایین به این نتیجه رسیدی طراحی مرده داره واقعا جزو عجایبه..
ببین من که نگفتم شما حتما باید پاسخی پس بدی شما نظر شخصیت رو گفتی و منم نظر شخصیم رو گفتم .. دیگه اینجا برداشت هرکس مربوط به خودشه .این نمایش مخصوص تقریبا VR2 بود و این بازی هایی که نشون داد هیچ Killer App ای توش دیده نمیشه. 500 دلار هزینه برای یک وسیله جانبی زیاده. باید جاستیفای بشه خرید. اکثر نقدها هم به این نکته قبلا اشاره کردنده بودند که دیواس خوبی هست ولی باید بازی های خوب بیشتری براش عرضه بشه. اینکه انتظار داشته باشی یکی دوتا بازی انحصاری در حد Half Life Alyx براش معرفی بشه زیاده؟
پلاس را هم اشاره کردم که خوب بود. هیچ مقایسه ای با گیم پس هم نکردم چون مخاطبش فرق داره. ولی اگه لازم میدونی اشاره کنم که Code Vein, Imortals, Minecraft, Battlefield قبلا روی گیم پس خیلی وقت پیش اومده و Ghost Wire هم ماه بعد میاد. این تجاوز اینا هم نمیدونم منظورت چیه؟ تجاوز به چی دقیقا؟
رزیدنت هم اولین نمایشش نیست قبلا به صورت کاملا ازش گیم پلی اومده به حد کافی. من سبک گرافیکیش را دوست ندارم. یک حالت واکس زده داره و رنگ آمیزش هم زیادی خاکستری قهوه ای هست برای من. برا اینم باید جواب پس بدم؟