در نظر بگیرید به من که نسخه استاندارد گرفتم چی میگذرهمن که دیگه دارم عقلم رو از دست میدم آخرین بار سر GTA V انقدر هایپ بودم که اونم شهریور میومد. اصلا دیگه هیچی حال نمیده با خودت میگی میرم یکمی این رو مثلا بازی میکنم زمان بگذره بعد میری توش بعد 20 دقیقه میای بیرون چه اصلا نمیشه تمرکز کنی. این 4 روز یکی از سخت ترین 4 روزهایی که میشه سپری کرد.
منو در نظر بگیر که ارلی اکسس دارم ولی بازیمم رو استیمه و فقط ۲۴ ساعت قبلش پریلود شروع میشه ۲۴ ساعت فرصت دارم 120/30 گیگ دانلود کنم با این وضعیت اینترنتم ۲۴ ساعته هم دانلود کنم به لحظه لانچ نمی رسمدر نظر بگیرید به من که نسخه استاندارد گرفتم چی میگذره
البته خودت که بهتر میدانی که ان حجم مورد نیاز برای نصب هست نه حجم مورد نیاز برای دانلود ممکنه استیم یک حرکتی بزنی چند درصدی از این حجم کاهش یابدمنو در نظر بگیر که ارلی اکسس دارم ولی بازیمم رو استیمه و فقط ۲۴ ساعت قبلش پریلود شروع میشه ۲۴ ساعت فرصت دارم 120/30 گیگ دانلود کنم با این وضعیت اینترنتم ۲۴ ساعته هم دانلود کنم به لحظه لانچ نمی رسم
آب از سر ما گذشته دیگه ۱۰٪ اینور اونورم تغییری در احوال ایجاد نمی کنه البته ایده دارم که ۲ تا خط 4g رو ترکیب کنم با adsl ام بلکه فرجی بشه ( بله دیوانه ام)البته خودت که بهتر میدانی که ان حجم مورد نیاز برای نصب هست نه حجم مورد نیاز برای دانلود ممکنه استیم یک حرکتی بزنی چند درصدی از این حجم کاهش یابد
به من اگر میگفتن 4 روز دیگه پرواز نیویورک داری راحتتر میگذشت تا بگن 4 روز دیگه استارفیلد میادمن که دیگه دارم عقلم رو از دست میدم آخرین بار سر GTA V انقدر هایپ بودم که اونم شهریور میومد. اصلا دیگه هیچی حال نمیده با خودت میگی میرم یکمی این رو مثلا بازی میکنم زمان بگذره بعد میری توش بعد 20 دقیقه میای بیرون چه اصلا نمیشه تمرکز کنی. این 4 روز یکی از سخت ترین 4 روزهایی که میشه سپری کرد.
کامنتتون برای سرگرمی (خنده) عالی بود ولی واقعا جدی گفتید این مطلب رو ؟یه کپی ناموفق از no man sky که به هایپ احتیاج نداره.
اینجا خلوته چون همه فهمیدن که متای استارفیلد همرنگ کت سازنده بازی خواهد شد.
فدای شما - چه چنل خوبی - دم شما گرمشما خودت دست به قلمت خوبه ، بنویس لذت ببریم
من تازه چنل Starfield Singal رو پیدا کردم ، دارم خودمو پاره می کنم با ویدئوهاش ، عالیه !
سید سره تاپیک گوتی قراره خیلی یقه به یقه بشین با فن های XBOXمن سیستم ام نمی کشه ولی دارم از دور تشویق می کنم