رفیق ۴ صبح بیدار بشویم حتی بهترین بازی تاریخ هم باشد چیزی ازش متوجه نمی شویم و ارزش این کار رو ندارد.بهترین حالت این هست که اصلا نخوابیم!پنجشنبه شب برا اولین بار باید شب زود بخوابیم که جمعه صبح زود پاشیم.
بازی ساعت ۳:۴۵ بامداد جمعه آنلاک میشه
۶ سپتامبر روز انتشار بازیبازی رو گیمپس چه زمانی منتشر میشه؟
Sovereign's Themeبرای استارفیلد موزیک فقط Uncharted Worlds مس افکت!
در نگاه اول چرا بنظرم تو ذوق میزنه. اتفاقا منم یه ویدیو دیدم طرف داشت توی یک فضای خالی ول میچرخید و عملا هیچی نبود جز سنگ و شن! ولی اگه اینو درنظر بگیری که ده درصد سیاره ها از زیست محیط های منحصر بفرد و زندگی درش جریان داره که باتوجه به تعداد هزارتایی سیاره به رقم خیلی خیلی بالایی از تنوع محیطی و فعالیت های مختلف میرسی که درنتیجه نباید زیاد نگران تهی بودن بقیه سیاره ها بشی. از طرفی میتونی توی این سیاره ها outpost بزنی و کلی ادم سُکنا بگزینی فلذا اصلا ذهنت رو درگیر این مسئله نکن و از یک دید دیگه به این موضوع نگاه کن که وقتی بازی به اندازه ی زیاد بهت محتوا داره میده دیگه این سیاره های خالی نمیتونه ضدحال از اب دربیاد.و اینکه همه سیاره ها قابلیت اکتشاف و گشت و گذار نداشته باشن و به نوعی تهی از آیتم باشن تا حدود زیادی منطقی بنظر میرسه . اما بنظرتون یکم تو ذوق نمیزنه ؟!
باگ های بستزدا (مانند اشتباه های داوری) جزوی از بازی هست انصافا چقدر میم و خاطره و اسپیدران سر این باگ ها گلیچ ها می دیدیمیه جوری دارن بازی رو polish میکنن که احتمالا دلمون برای باگهای معروف Bethesdaـیی تنگ میشه.
رو کنسول برو تو اپ گیم پس استارفیلد رو پیدا کن (میتونی سرچش هم کنی ) بعدش بازی رو دانلود کن. به همین راحتیدوستان شما چطور بازی که هنوز رو گیم پس نیومده رو دانلود کردید و آماده منتظرین؟!
راهش رو به منم بگید ۲ روز الاف دانلود نباشم
در ضمن گیم پس من از ایناست که اکانت میگیری وارد کنسول میکنی و با هوم کردنش اکانت خودت هم گیم پسی میشه
از تو my games and apps میرفتم نبود باید از طریق اپ گیم پس میرفتی تا بتونی بازی که هنوز نیومده دانلود کنیرو کنسول برو تو اپ گیم پس استارفیلد رو پیدا کن (میتونی سرچش هم کنی ) بعدش بازی رو دانلود کن. به همین راحتی
یه راه دیگه هم اینکه برو توی قسمت My games & apps یه قسمت داره که مربوط به بازی های گیم پس هست؛ اونجا هم میتونی بازی رو دانلود کنی
مگه من گفتم ۴ صبح بیدار شیم؟رفیق ۴ صبح بیدار بشویم حتی بهترین بازی تاریخ هم باشد چیزی ازش متوجه نمی شویم و ارزش این کار رو ندارد.بهترین حالت این هست که اصلا نخوابیم!