خیلی ربطی به قدرت المان های RPGـشون نداره ها مثلا Outer Worlds صداگذاری شخصیت اصلی نداره در حالیکه المان های RPGـش کاملا نسبت به فالوت 4 (که صداگذاری داره) ضعیفتره.الان 99 درصد بازیا صدا گذاری شدن و به غیر یک سری بازی که RPG ـیشون میچربه به اکشنشون و سازنده هاشون یدطولانی تو این زمینه دارن (مثل Obsidian) همه از شخصیت اصلی صداگذاری شده استفاده میکن .
آخ گفتی. اینو خیــلی موافقمنهایت انتظاری که من دارم اینه که سیستم دیالوگ بازی رو شبیه گذشته کنه و سمت اون آشغالی که تو F4 درست کرده بود نره
I think Starfield will have a voiced protagonist
The results are in! Here's what the reddit had to say in response to being asked if they wanted a voiced protagonist in Starfield.
چیز به اون صورت خاصی نیست ولی به نظرم جالب اومد . ملت تو ساب رددیت بازی امیدوارن سال 2021 تو یـ بازی AAA شخصیت لال داشته باشیم !!! عمرا همچین اتفاقی بیوفته , بتزدا هرچقدر هم که بخواد بازی رو RPG کنه بازم همچین اتفاقی نمیوفته . نه بتزدا CRPG ساز ـه نه کم و کسری تو زمینه بودجه داره . این توقع ملت تو ساب رددیت بازی یکم زیادی عجیبه !!!
ماشالله این بروزرسانی انجینی که انجام دادن کم کم داره تو عکسها نمایان میشه، محیط خیلی پرجزئیاته.اسکرین شات لیک شده جدید
View attachment 206452
احسنت، اگه جزئیات گرافیکی تو همون زمان متوقف شده باشه که خنده داره ، باز هم واقعا خوبه.
سابقه BGS خلاف اینو نشون میده. هرچند ممکنه هرچیزی.من نمیدونم چیا از بازی منتشر شده ولی عمیقا امیدوارم هیولا و موجودات فضایی با صورتی که تمامش دهنه و هشتپا های سفینه خوار و اینا نداشته باشه
دلم میخواد رئال تر از این حرفا باشه
با اون بتسزدایی که قبلا می شناختیم واقعا سورپرایز شدم با تصاویر لیک شده ?بعد یک نسل که گذشت BGS تازه داره از تکنیک PBR یا همون Physically based rendering استفاده میکنه این نسل بدجوری بتزدا عقب بود . یک سری قسمت های داخلی F76 رو که میدیدی میخواستی سر به بیابون بزاری !! منتظرم ببینم با این تکنینک photogrammetry مدل کرکتر ها رو چیکار کردن