این توییت بتسدا جوک و شوخی بوده با تام کروز. چون تو دو تا فیلم بازی کرده به نام های Oblivion و Mission Impossible: Fallout که هم اسم دو تا بازی بتسدا هستند یعنی اینو دقیقا بعد از اومدن فیلم دومی توییت کردن و فکر نکنم منظوری داشته باشن.
خودم میدونم اگه این لیک سرکاری هم باشه دقیقا سر همین توئیت ایده سر کار گذاشتن ملت اومده ولی لامصب خیلی قلقلک میده قشنگ توئیتش دو پهلوئه CDPR هم دقیقا یادمه یـ همچین جکی رو سر همکاریش با پورشه داد دو سه بار هم از کیانو ریوز هینت داد تهش هم همش درست دراومد البته یـ چیزی که اینجا هست تام کروز به شدت بازیگر گرونی دقیقا نمیدونم چجوری همچین کسی رو میشه راضی کرد ولی خیلی جالب میشه مثلا اگه خود ایلون ماسک هم تو ساخت بازی دخالت داشته باشه و یـ جورای Space X بخشی از اسپانسر بازی و فیلم احتمالی باشهاین توییت بتسدا جوک و شوخی بوده با تام کروز. چون تو دو تا فیلم بازی کرده به نام های Oblivion و Mission Impossible: Fallout که هم اسم دو تا بازی بتسدا هستند یعنی اینو دقیقا بعد از اومدن فیلم دومی توییت کردن و فکر نکنم منظوری داشته باشن.
خب من از صمیم قلب امیدوارم همچون اتفاقی نیفته و به سنت های گذشته شون پایبند باشن ولی خب اگر تام کروزی درکار باشه جدا از این تکنولوژی که میگی حضور یه همچون بازیگر بزرگی قطعا بیشتر از یه صداگذاری ساده هست.بتزدا قبلا هم بازیگر اورده ولی اکثرشون صدا گذاری بودن ولی از اونجایی که اینا جدیدا دارن از تکنولوژی photogrammetry استفاده میکنن بعید نیست مدل واقعیش رو هم اسکن کنن بیارن تو بازی
به احتمال ۹۹ درصد کراس جنهیک شایعه نسبتا قوی:
View attachment 206995
این شخص همون کسیه که یک سال قبل از خریده شدن بتسدا گفته بود که اینا دنبال فروختن هستند.
نکته مهمی که میشه از حرفش درآورد اینه که احتمالا بازی کراس جنه. البته جز کوردن و جف گراب هم گفتن به نظر کراس جنه.
حالا معلوم میشه بزودی.
یعنی علاوه بر نسل بعد برای نسل قبل هم عرضه میشه.کراس جن یعنی چی؟
کجا گفته احتمال اینکه بازی تا ۲۰۲۳ منتشر نشه؟!View attachment 207102
خوب همونجوری که من پیش بینی کرده بودم تیم مریلند BGS دستش کلی به 76 بند بوده و طبق گفته جیسون شرایر تا 2019 تیمی که داشته رو Starfield کار میکرده یـ تیم کوچک بوده خلاصه اینی که امسال نمایش مفصل داره هم حاله ای از ابهام میگیره و احتمال اینکه بازی تا 2023 منتشر نشه هم هست
جیسون خودش گفته 2022 ولی به نظرم تا 2023 هم جا دارهکجا گفته احتمال اینکه بازی تا ۲۰۲۳ منتشر نشه؟!
فکر نکنم! تو بدترین حالت زمستون ۲۰۲۲ میاد.جیسون خودش گفته 2022 ولی به نظرم تا 2023 هم جا داره
اون اسکرین شاتا مال ۲۰۱۸ بودن! یکم غیر منطقیه اونا مال یه تیم کوچیک باشن!View attachment 207102
خوب همونجوری که من پیش بینی کرده بودم تیم مریلند BGS دستش کلی به 76 بند بوده و طبق گفته جیسون شرایر تا 2019 تیمی که داشته رو Starfield کار میکرده یـ تیم کوچک بوده خلاصه اینی که امسال نمایش مفصل داره هم حاله ای از ابهام میگیره و احتمال اینکه بازی تا 2023 منتشر نشه هم هست
بازی از سال ۲۰۱۵ فکر کنم در حال توسعه بوده، احتمالا فقط تو اون تایم یه ساله (۲۰۱۹) بعد گند ۷۶ مجبور شدن قسمتی از تیم روی اون پروژه کار کنن! در هر صورت فقط باید منتظر E3 باشیم با اینکه تو E3 تاریخ دقیق اعلام کنن بازم احتمال تاخیر بازیها وجود داره!اون اسکرین شاتا مال ۲۰۱۸ بودن! یکم غیر منطقیه اونا مال یه تیم کوچیک باشن!
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
اگه چرخه 4 ساله رو در نظر بگیریم و کرونا رو هم بخوایم بهش اضافه کنیم احتمال اینکه تا اون موقع بازی تاخیر بخوره هست . پیش بینیا تا قبل این حرف جیسون شرایر اواخر امسال اوایل 2022 بود حالا یک سال عقب تر هم جا دارهفکر نکنم! تو بدترین حالت زمستون ۲۰۲۲ میاد.
اتفاقا منطقیه ، اسکرین شاتا مال یـ مشت Asset خالی از در و دیوار و ایسگاه فضایی بود که نه بکگراند داشت نه چیزی و کاملا پیداست تو یـ محیط تست ـه و خبری از پیکره اصلی بازی نیستاون اسکرین شاتا مال ۲۰۱۸ بودن! یکم غیر منطقیه اونا مال یه تیم کوچیک باشن!
Sent from my SM-N960F using Tapatalk