فقط Asset نبودن طرف گفته بود Playable alpha build بازی قابل بازی بوده سال ۲۰۱۸!اگه چرخه 4 ساله رو در نظر بگیریم و کرونا رو هم بخوایم بهش اضافه کنیم احتمال اینکه تا اون موقع بازی تاخیر بخوره هست . پیش بینیا تا قبل این حرف جیسون شرایر اواخر امسال اوایل 2022 بود حالا یک سال عقب تر هم جا داره
اتفاقا منطقیه ، اسکرین شاتا مال یـ مشت Asset خالی از در و دیوار و ایسگاه فضایی بود که نه بکگراند داشت نه چیزی و کاملا پیداست تو یـ محیط تست ـه و خبری از پیکره اصلی بازی نیست
تاد اینو در مورد گیم پلی گفته . هدفش اینه وقتی میخوان گیم پلی رو نشون بدن از محصول نهایی نشون بدن نه بیلدی که چند سال تا عرضش مونده و ممنکه هزار تا چیزش تا روز عرضه عوض بشه وگرنه اینا E3 2018 دوتا تیزر دادن تا صدای ملت رو بعد معرفی 76 بخوابونن اینجا هم هر چیزی ممکنهاگر تو E3 هست پس تاریخ عرضه اش خیلی دور نیست. تاد هاوارد بارها گفته که ترجیح میده تا جای ممکن نزدیک به عرضه بازی هاشو نمایش بده. من هنوز فکر میکنم نیمه اول 22 عرضه بشه. اگر هم قرار باشه پاییز 22 عرضه بشه، هاوارد هم میگه خب E3 سال بعد نشون میدم...
خب این که منافات داره با no more CG که به مایکروسافت نسبت میدن من ترجیح میدم اگه CGـه اصلا نشون ندن کلا.
تاد اینو در مورد گیم پلی گفته .یعنی هدفش اینه وقتی به شما میخواد گیم پلی رو نشون بده از محصول نهایی نشون بده نه بیلدی که چند سال تا عرضش مونده و ممنکه هزار تا چیزش عوض بشه وگرنه اینا E3 2018 دوتا تیزر دادن تا صدای ملت رو بعد معرفی 76 بخوابونن اینجا هم همه چیز ممکنه
نظر من اینه: چون فن ها کلافه شدن و میخوان بدونن بازی تو چه وادیایی ـه یـ تریلر CGI میدن تا کانسپت کلی بازی بیاد دستشون خود گیم پلی هم میره برا هر موقعی که مطمئن شدن محصول نهایی به تاریخ عرضه نزدیکه .
خوب میشه اینجوری برداشت کرد که اینا چند تا گیم پلی درست حسابی نشون میدن در کنارش Starfield هم یـ تریلر دو دقیقه ای داره حالا شاید CGI باشه شاید هم In game ولی هر چیزی که هست گیم پلی نیستخب این که منافات داره با no more CG که به مایکروسافت نسبت میدن من ترجیح میدم اگه CGـه اصلا نشون ندن کلا.
حداقل امیدوارم اینو بگن که کراس جنه یا نکست جن. دیگه پاییز 22 اگر نکست جن نباشه اصلا جالب نیست.
حتی اگه طبق شایعات شرایر بازی به اواخر 2022 رفته باشه.خب این که منافات داره با no more CG که به مایکروسافت نسبت میدن من ترجیح میدم اگه CGـه اصلا نشون ندن کلا.
حداقل امیدوارم اینو بگن که کراس جنه یا نکست جن. دیگه پاییز 22 اگر نکست جن نباشه اصلا جالب نیست.
من اگه حرف تاد هاوارد وارونه یادم نباشه گفته بود از انتشار تا یکسال بعد 76 روی 76 کار می کردنحتی اگه طبق شایعات شرایر بازی به اواخر 2022 رفته باشه.
الان گیم پلیش اماده هست. بازم طبق حرفهای شرایر 3 ساله با تیم کامل در ساخته. اکتبر 2018 فال اوت 76 ریلیز شد.
ولی کراس جن بودن تو 2022 اونم با ایکس وان پایه منطقی نیست زیاد.
امیدوارم این اتفاق بیفته و ریلیز بشهخوب میشه اینجوری برداشت کرد که اینا چند تا گیم پلی درست حسابی نشون میدن در کنارش Starfield هم یـ تریلر دو دقیقه ای داره حالا شاید CGI باشه شاید هم In game ولی هر چیزی که هست گیم پلی نیست
@Annunaki ™
شما چرا میخوای هی این دوتا رو با هم مقایسه کنی ؟ چون جفتشون سبکشون فضاست ؟ BGS رو چند تا پروژه کار کرده این چند وقته اصلا با این پروژه Star Citizen که بیشتر میخوره Money launderi باشه تا گیم قابل مقایسه نیست . BGS استدیو زیاد بزرگی نیست و توان کار کردن رو دوتا پروژه AAA رو نداره . اگه اون فلان فلان شده ای که ایده ساخت 76 رو داده بود حرفش عملی نمیشد تا الان BGS چند بار ـه Starfield رو منتشر کرده بود . خلاصه هر گردی که گردو نیست
اون بازی پولیش نشده بود.، ولی دیگه تیم اصلیو نمیخواست.من اگه حرف تاد هاوارد وارونه یادم نباشه گفته بود از انتشار تا یکسال بعد 76 روی 76 کار می کردن
پس یکسال دیگه هم میره