ترمال که دماییه و احتمالا گرما تاثیر داره-Physical
-Energy
-Electromagnetic (?)
And 4 environmental protection attributes:
-Thermal
-Corrosive
-Airborne
-Radiation
دقیقا جلوی hud و اینا رو گرفته بودن که مشخص نشههمینی که اون پشت بازی میکردن جذاب تر بنظر میرسید تا چیزی که تو تریلر e3 نشون دادن
من تقریبا هیچ وقت بازیای بتزدا رو سوم شخص بازی نمیکنم این دفعه برا اولین بار بنظر میاد انیمیشنای سوم شخصش در حد بقیه بازیا هست و میشه روش حساب کرد. (مخصوصا اگه انیمیشنای دویدن و ... تو هر سیاره با جاذبه متفاوت فرق کنه سوم شخص بازی کردنش خیلی جذابش میکنه)
معلوم نیست رو چه پلتفورمی بود ولی با اینکه محیطا هم بزرگ تر بود بنظر میومد از نظر فریم ریت هم استیبل تر از نمایش e3 هست، اسلحه هاشم بهتر بود.
خداوکیلی کم قیافه تادو دیدیم میمرد حداقل میرفت نزدیک تلویزیونالان یوتیوبرا احتمال دنبال AI میگردن آپسکیل کنن اینارو
![]()
بعید میدونم فورزا قبل استارفیلد بیاد و اون برا سه ماهه آخر سالهبرای من که تاریخ انتشارش مهم نیست، اگر ردفال بازی خوبی در بیاد، تا اون موقع سرگرم هستم،FM هم هست.
تنها چیزی که میخوام دنیای پرمحتوا و همون چیز هایی که از آیپی هایی مثل Fallout و TES انتظار دارم، یعنی وسعت بخشیدن به دنیای بازی ها و نوآوری. اگر بازی این چیز ها رو درون خودش داشته باشه تا سپتامبر هیچی نیست.
من معمولا وقتی میخوام مسافت طولانی رو پیاده(بدون فست ترول) طی کنم از سوم شخص هم استفاده میکنم، (کاری که زیاد اتفاق میفته، چون کلا عاشق پیاده این ور اون ور رفتنم تو این بازی ها، باعث میشه خیلی بیشتر بازی برام عمق پیدا کنه و حس ماجراجویی و ایمرسیو داشته باشم، همچنین پیشروی به شدت پویا و لذت بخش میشه، انگار واقعا خودت اونجایی و باید از تمام امکانات استفاده کنی، از طرفی هم این بهترین راه برای اپگرید شدن و بالانس شدن دیفیکالتی بازیه که معمولا رو بالاترین بازی میکنم، امیدوارم یک مود Survival خوب هم داشته باشه)،همینی که اون پشت بازی میکردن جذاب تر بنظر میرسید تا چیزی که تو تریلر e3 نشون دادن
من تقریبا هیچ وقت بازیای بتزدا رو سوم شخص بازی نمیکنم این دفعه برا اولین بار بنظر میاد انیمیشنای سوم شخصش در حد بقیه بازیا هست و میشه روش حساب کرد. (مخصوصا اگه انیمیشنای دویدن و ... تو هر سیاره با جاذبه متفاوت فرق کنه سوم شخص بازی کردنش خیلی جذابش میکنه)
معلوم نیست رو چه پلتفورمی بود ولی با اینکه محیطا هم بزرگ تر بود بنظر میومد از نظر فریم ریت هم استیبل تر از نمایش e3 هست، اسلحه هاشم بهتر بود.
خداوکیلی کم قیافه تادو دیدیم میمرد حداقل میرفت نزدیک تلویزیونالان یوتیوبرا احتمالا دنبال AI میگردن آپسکیل کنن اینارو
![]()
کاش شما هیچوقت تحلیل راجب مایکروسافت ایکس باکس بازیاش و هرچی راجبه اونه نکنی واقعا ابدوغ خیاریه تحلیلات اصن فک کن نابود شده این شرکتبازی در مرحله بهینه سازی و قطعا اماده نمایش بوده , بحث سر اینکه کیفیت نمایش در چه حدی بوده ؟
قطعا کیفیت نمایش در حدی بود که در اخرین لحظه ( به خاطر ترس از واکنش منفی ملت ) تصمیم گرفتن کلا نمایش کنسل کنن و فقط تاریخ انتشار اعلام کنن
---------
با توجه به نمایش گیم پلی و این تاخیر بعید بازی تا شهریور اماده بشهتاریخ انتشار بازی وابسته به خرید اکتی
اگه خرید اکتی تایید بشه بازی میره 2024
اگه خرید اکتی کنسل بشه ( به خاطر عمکلرد بد مالی XBOX ) بازی در هر شرایطی که باشه 6 سپتامبر عرضه می شه