چه سریع برچسب هیتر میزنید!توسط فن های سری نه
هیترا همیشه همه بازی هارو میکوبن بازیشم نمیکنن و الا ما بازی کردیم کلی ایراد گرفتیم بازم جلو لذت بردنمون رو نگرفت
فالوت 4 بهترین نسخه سری بود, نیو وگاس یه سری چیزاش مثل موزیک متن,رادیو, کیفیت دیالوگ و انتخاب دیالوگ دیگه باقی قابل بحث نیست مشخصه بازی بهتر کدومه
من همه اینارو 100 ها ساعت و بعضی 1000+ ساعت بازی کردم فالوت 4 با ایراداتی که داشت لذت بخش ترین فالوت بود با بالاترین replayability بخاطر ماد ساپرت فوقالعاده
این استارفیلد هم قراره داد خیلیا رو در بیاره اما اگه یه rpg حقیقی باشه مثل بازی های قبلی بتسدا مثل اسکایریم و فالوت اینم تا 10 سال دیگه هنوز پلیراش از بازی های روز بیشتره
نگا کن کجای حرفتو ریپ کردمعزیز من برچسب هیتر زدن و مشکلات یه بازی رو ندیدن کار راحتیه. من بشخصه نیووگاس رو بازی بهتری میدونم اونم بخاطر سیستم دیالوگ محشرش که برای سلیقه من مهمه. شما اگر بازی فال اوت ۳ رو برتر بدونی درکت میکنم و به نظرت احترام میزارم .من اسکایریم و فال اوت ۳ هم جزو پنج تا بازی برتر زندگیم میدونم ولی فال اوت ۴ برام بشدت خواب اور بود. نمیگم بقیه بازیای بتسدا، اسکایریم و فال اوت ۳ سیستم دیالوگش محشر بود ولی دیگه به شلی نسخه چهارم نبود.ادعا هم ندارم ۱۰۰۰ ساعت بازی کردمشون. هرکدومشون رو به اندازه ای که تمام فرعیاو اصلیا رو جارو کرده باشم رفتم
چرا ؟بهم بگن استارفیلد قراره مثل F4 باشه همین الان هایپمو میچسبونم به صفر.
world buildingغیر اینا چه نکته بهتری نسبت به قبلیا داره؟
داداش فالوت 4 حقیقتا 2 تا اندینگ بیشتر نداشت بقیش رو نمیگم مهم نیست ( railroad & minutemen )انتخابا اصلا تو رو تو یک مسیر خیلی متفاوت قرار نمیداد و اندینگشم به اون شکلی که فک میکردی متفاوت نمیشد
من برعکس تو تجربه کردم, هر 2 رو بازی کردم نیو وگاس رو اندازه 4 نه ولی مطمعنم 4 interior های پر محتواش بیشتره همینطور event ها و random interaction هاتعداد NPC ها و Random interaction ـا نسبت به مپ بزرگش اینقد کم بود که میدیدی 3 ساعته داری بازی میکنی کل کاری که تو این سه ساعت کردی رفتی تو یه سوراخ یک مشت آدم کشتی و ریسورس جمع کردم اومدی بیرون، یک اینترکشن جذاب اون وسط نداشتی که غافلگیرت کنه! در صورتی که همین تایمو مثلا تو نیو وگاس میزاشتی محیطای جدید کشف میکردی با کلی شخصیت جذاب به یاد موندنی آشنا میشدی.
چراش که بنظر برمیگرده به طرف که از بازی چی بخوادچرا ؟![]()
دقیقا یکی از چیزای عجیبش واسم همین بود! یک دفعه از همین حدودی که گفتی داستان شدید اوج میگیره و جذابیتش چندین برابر میشه، فکشنا تازه اواخر تاثیر گذاریشون خیلی به چشم میاد و کوئستاشون جذاب میشه، یعنی الانم که بهش فک میکنم میبینم به یاد موندنی ترین قسمتای بازی مال بعد 60 ساعت اولیه بازیم بود.مرحله اخر هیچی داستان اصلی 85% به بعد اینا کاملا متفاوت میشد با داستانی که فکشن روبرو داشت تو محیط های مختلف
بزگوار واضحه طبق حرفام من خودمو جزو فن های سری میدونم. کوبیدم بازی رو به عبارتی گفتم لذت نبردم بعد شما میای میگی هیترها میکوبن نه فن های سری طبیعیه که به خودم بگیرم. بازیم کژوال تر شده مطمئنا به بزگتر شدن کامیونیتیش کمک کرده. الان مثلا سری اساسین جدید رو من دوست دارم و به کامیونیتیش اضافه شدم و بازی کلی فروش بیشتری داشته نسبت به قبل ولی فن هاش ناراضین. اینجام چنین شباهتی هست.نگا کن کجای حرفتو ریپ کردم
میگی توسط فن های سری کوبیده شد منم میگم اون عزیزانی که تو استیم بدون هیچ دلیل موجه با 1 ساعت گیم پلی میان فضا رو تاکسیک میکنن با چرت و پرت هیترن فن های سری نیستن به عنوان فن بهشون نگاه نکنیم
بازی تا به امروز فعاله و پلیر زیاد داره حتی بیشتر 76 که بازی سرویس محورشون هست, بزرگترین کامیونیتی فالوت رو داره حق نیست بگیم فن های سری کوبیدنش امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی
من خودم حاضرم تا صبح بشینم تو تلگرام بات از کم کاری های بتسدا تو فالوت 4 صحبت کنیم و افسوس بخوریم شمارو نچسبوندم به اونا
من بیشتر دوست دارم faction های اسکایریم رو برگردونن, بیشتر کوئست های بازی مربوط به فرقه های مختلف اطراف مپ بود,هر فرقه کلی کوئست جذاب و داستان خوبی داشت thieves guild, companions, mages guild, dark brotherhood ...این Reputation System ـه نیو وگاس رو هم دوس داشتم یک جوری برگردونن جوری که مثلا با فلان گروه تو فلان سیاره به مشکل خورده باشی و نتونی دیگه وارد اونجا بشی یا مثلا اگه نزدیک اونجا بشی مثل سگ بیوفتن دنبالت تو فضایا مثلا اگه سیاره های نزدیک اونجا باشی ترکت کنن پیدات کنن و گند بزنن به آرامشت
![]()
اگه اینطور پیاده کنن احتمالا مرغ بکشیم کل سیاره میوفتن دنبالمون.
این Reputation System ـه نیو وگاس رو هم دوس داشتم یک جوری برگردونن جوری که مثلا با فلان گروه تو فلان سیاره به مشکل خورده باشی و نتونی دیگه وارد اونجا بشی یا مثلا اگه نزدیک اونجا بشی مثل سگ بیوفتن دنبالت تو فضایا مثلا اگه سیاره های نزدیک اونجا باشی ترکت کنن پیدات کنن و گند بزنن به آرامشت
![]()
سیارات گازی، تعداد زیادی ماه دارن و نمونش 4 سیاره گازی منظومه شمسی.فکر میکنم شنیدم که تو یکی از مصاحبه ها گفتن که سیارات گازی هم تو بازی وجود داره، حالا این هارو چطور میشه اکتشاف کرد؟ خودم احتمال میدم بشه تو جوشون که مملو از غبار و گاز هست پرواز کرد. شاید بین اون گاز ها و غبارها یک تمدن بیگانه معلق در هوا هم پیدا بشه! مطمئنا وجود تمدن های بیگانه و کشف نشده و بسیار پیشرفته که زیادی هم عجیب باشن، تو سیاره های رندوم می تونه جذابیت رو خیلی بیشتر کنه و اکسپلور رو یه ارزش خاصی بده. مثلا زمان رسیدن به اون تمدن پایین بنویسه "تمدن کشف نشده"!! همین طور وجود تمدن بدوی و اولیه انسان ها در یک سیاره دوردست می تونه جالب باشه! بازی خیلی وقته در حال ساخته و نفرات استدیو هم نسبت به گذشته برای کار روی این بازی خیلی بیشتر از بازی های دیگه بتسدا هست، پس می تونن جزئیات جالبی تو بازی بگنجونن و قایم کنن که بعدش کامیونیتی پر میشه از کشفیات گیمرها!
این فانتزی شما در استارسیتیزن مدتهاست که عملی شده !به طور قطع و طبق گفته های خودشون بیشتر سیاره ها خالی از سکنه و خالی از حیات هستن. کسایی که دنبال ماموریت تو تک تک سیاره ها هستن خب مشخصا میخوره تو ذوقشون! این قضیه 1000 تا سیاره فقط واسه تقویت حس اکتشاف واسه عاشقای فضا و به طور کلی جامعه گیمرها طراحی شده. شاید بعضی هاشون فقط به این درد بخورن که روشون کمپ و ایستگاه بزنی و بعضی ها هم به غیر از مقداری منابع چیز دیگه ای تو سطحشون نباشه. از طرفی یه تعداد از سیاره ها فضای زیر سطحی هم دارن. به طور کلی بازی نسبت به بازی های دیگه تو این سبک خیلی واقع گرایانه تر و علمی تر هست. حتی کمپ ها و قطعات مربوط به ساخت و ساز کمپ هم مثل کمپ هایی طراحی شدن که تو سال های بعد احتمالا تو مریخ برپا میشه. یعنی بیش از حد تخیلی نیستن.
فکر میکنم شنیدم که تو یکی از مصاحبه ها گفتن که سیارات گازی هم تو بازی وجود داره، حالا این هارو چطور میشه اکتشاف کرد؟ خودم احتمال میدم بشه تو جوشون که مملو از غبار و گاز هست پرواز کرد. شاید بین اون گاز ها و غبارها یک تمدن بیگانه معلق در هوا هم پیدا بشه! مطمئنا وجود تمدن های بیگانه و کشف نشده و بسیار پیشرفته که زیادی هم عجیب باشن، تو سیاره های رندوم می تونه جذابیت رو خیلی بیشتر کنه و اکسپلور رو یه ارزش خاصی بده. مثلا زمان رسیدن به اون تمدن پایین بنویسه "تمدن کشف نشده"!! همین طور وجود تمدن بدوی و اولیه انسان ها در یک سیاره دوردست می تونه جالب باشه! بازی خیلی وقته در حال ساخته و نفرات استدیو هم نسبت به گذشته برای کار روی این بازی خیلی بیشتر از بازی های دیگه بتسدا هست، پس می تونن جزئیات جالبی تو بازی بگنجونن و قایم کنن که بعدش کامیونیتی پر میشه از کشفیات گیمرها!
از یک طرف به نظر میاد ستاره ها تو بازی حضور دارن چون منظومه بدون ستاره معنا نداره. اگر 1 عدد سیاه چاله هم تو بازی بزارن که عالی میشه البته این مورد دوم اگرم نشه، مودرها هستن. دوست دارم ببینم زمین رو چطوری طراحی کردن و آیا نابود شده و دنیای آخر الزمانی مدمکس توش جریان داره یا دارای تمدن هست.
ماه هم تو بازی هست. من که خودم شخصا این فانتزی رو دارم که روی سطح ماه یک ایستگاه بزنم و نزارم خدمه یا حالا هر چیز دیگه ای واردش بشن و خودم روی سطح تنها بمونم ! با اون سطح عجیب غریب و مرده ماه، یه حس یونیکی داره این کار! بری رو سطح قدم بزنی و هر از گاهی هم سفینه رو بپرونی و بری 2 تا ماموریت انجام بدی و دوباره برگردی و بیای تو کمپ و از بیرون طلوع و غروب خورشید رو از سطح ماه نظاره گر باشی
پ.ن: در ادامه بحثی که انجام شد، یکی از فانتزیام هم اینه که امیدوارم جناب تاد هاوارد شست مبارکش رو نشونمون نده![]()
احتمال ۲۹۷ درصد الکیهشایعاتی پخش شده از این که بازی 23 مارچ منتشر میشه در یکی از سایت های خرده فروشی ها برای این تاریخ لیست شده
3/23/23
Starfield PC
بله جز کوردن هم تایید کرد شایعست.احتمال ۲۹۷ درصد الکیه