https://www.thegamer.com/bethesda-latin-america-instagram-starfield-release-date-very-soon/
گفته، very soon که احتمالا باید تو فوریه باشه، نمایشو تاریخ هم به نظذ همونجا قطعی میده.
تو اون 1000 تا سیاره گند نزنن به بازی. 2-3 ماه تاخیرم میشه تحمل کرد.شایعه شده بود که میافته نیمه دوم سال/تابستان
که به نظر م با وجود ردفال و فورزا در نیمه اول سال...این نیمه یدوم بیاد منطقی هست
حالا این هیچی میشه تو سطح آسمون خود سیاره پرواز کرد ؟ یا صرفا شما هر سیاره میتونی نقطه لندینگ انتخاب کنی ؟ اینجور که پیداست به خاطر محدودیت موتور بعیده بازم بشه این مدلی تو سطح خود سیاره حرکت کرد !!! یـ مورد دیگه ای هم که هست به نظر میاد همچنان اسکیل شهری کاملا طبق استاندارد های قبلی بترداست و فکر شهرای بزرگ و کاملا Open که همه جاش با NPC پر شده رو باید از سرتون بیرون کنیددقیقا منم تنها نکته ای که نسبت به استارفیلد رو مخمه همینهبا این حال این وسط چیزی که خیلی تو ذوق میزنه Seamless نبودن Landing ـاست !! از ی طرف اومدی این همه سیاره ساختی تا حس پهانور بودن فضا رو القا کنی از یـ طرف با پتک میکوبی تو سر پلیر و نمیزاری اون حس 100 درصد درست القا بشه![]()
یعنی واقعا انتظار داری 1000 تا سیاره رو دست ساز ساخته باشن ؟تو اون 1000 تا سیاره گند نزنن به بازی. 2-3 ماه تاخیرم میشه تحمل کرد.
هنوزم با اون هزار تا مشکل دارم. خدا کنه مثل nms یه کپی پیست ساده نباشه و یه مشت سیاره بی هویت.
توسط فن های سری نهفال اوت 4 هم توسط فن های سری کوبیده شد.
عزیز من برچسب هیتر زدن و مشکلات یه بازی رو ندیدن کار راحتیه. من بشخصه نیووگاس رو بازی بهتری میدونم اونم بخاطر سیستم دیالوگ محشرش که برای سلیقه من مهمه. شما اگر بازی فال اوت ۳ رو برتر بدونی درکت میکنم و به نظرت احترام میزارم .من اسکایریم و فال اوت ۳ هم جزو پنج تا بازی برتر زندگیم میدونم ولی فال اوت ۴ برام بشدت خواب اور بود. نمیگم بقیه بازیای بتسدا، اسکایریم و فال اوت ۳ سیستم دیالوگش محشر بود ولی دیگه به شلی نسخه چهارم نبود.ادعا هم ندارم ۱۰۰۰ ساعت بازی کردمشون. هرکدومشون رو به اندازه ای که تمام فرعیاو اصلیا رو جارو کرده باشم رفتمتوسط فن های سری نه
هیترا همیشه همه بازی هارو میکوبن بازیشم نمیکنن و الا ما بازی کردیم کلی ایراد گرفتیم بازم جلو لذت بردنمون رو نگرفت
فالوت 4 بهترین نسخه سری بود, نیو وگاس یه سری چیزاش مثل موزیک متن,رادیو, کیفیت دیالوگ و انتخاب دیالوگ دیگه باقی قابل بحث نیست مشخصه بازی بهتر کدومه
من همه اینارو 100 ها ساعت و بعضی 1000+ ساعت بازی کردم فالوت 4 با ایراداتی که داشت لذت بخش ترین فالوت بود با بالاترین replayability بخاطر ماد ساپرت فوقالعاده
این استارفیلد هم قراره داد خیلیا رو در بیاره اما اگه یه rpg حقیقی باشه مثل بازی های قبلی بتسدا مثل اسکایریم و فالوت اینم تا 10 سال دیگه هنوز پلیراش از بازی های روز بیشتره
سیارات رو به 1000 محدود کردیم چون هم نامگذاریشون سخت میشد و هم میخواستیم هر کدوم حس خاص خودشونو داشته باشن. این چیزیه که خودش گفته. ما هم گفتیم کپی پیست نشده باشه نه دست ساز.Todd says they could do way more than 1000 planets but decided to set a limit due to the detail of naming them and having a distinct feeling about each one. .
چه سریع برچسب هیتر میزنید!توسط فن های سری نه
هیترا همیشه همه بازی هارو میکوبن بازیشم نمیکنن و الا ما بازی کردیم کلی ایراد گرفتیم بازم جلو لذت بردنمون رو نگرفت
فالوت 4 بهترین نسخه سری بود, نیو وگاس یه سری چیزاش مثل موزیک متن,رادیو, کیفیت دیالوگ و انتخاب دیالوگ دیگه باقی قابل بحث نیست مشخصه بازی بهتر کدومه
من همه اینارو 100 ها ساعت و بعضی 1000+ ساعت بازی کردم فالوت 4 با ایراداتی که داشت لذت بخش ترین فالوت بود با بالاترین replayability بخاطر ماد ساپرت فوقالعاده
این استارفیلد هم قراره داد خیلیا رو در بیاره اما اگه یه rpg حقیقی باشه مثل بازی های قبلی بتسدا مثل اسکایریم و فالوت اینم تا 10 سال دیگه هنوز پلیراش از بازی های روز بیشتره
نگا کن کجای حرفتو ریپ کردمعزیز من برچسب هیتر زدن و مشکلات یه بازی رو ندیدن کار راحتیه. من بشخصه نیووگاس رو بازی بهتری میدونم اونم بخاطر سیستم دیالوگ محشرش که برای سلیقه من مهمه. شما اگر بازی فال اوت ۳ رو برتر بدونی درکت میکنم و به نظرت احترام میزارم .من اسکایریم و فال اوت ۳ هم جزو پنج تا بازی برتر زندگیم میدونم ولی فال اوت ۴ برام بشدت خواب اور بود. نمیگم بقیه بازیای بتسدا، اسکایریم و فال اوت ۳ سیستم دیالوگش محشر بود ولی دیگه به شلی نسخه چهارم نبود.ادعا هم ندارم ۱۰۰۰ ساعت بازی کردمشون. هرکدومشون رو به اندازه ای که تمام فرعیاو اصلیا رو جارو کرده باشم رفتم
چرا ؟بهم بگن استارفیلد قراره مثل F4 باشه همین الان هایپمو میچسبونم به صفر.
world buildingغیر اینا چه نکته بهتری نسبت به قبلیا داره؟
رسما نابودش کردن موجود فلک زده رو دیگه هیچ ابوهتی براش نموندهداداش فالوت 4 حقیقتا 2 تا اندینگ بیشتر نداشت بقیش رو نمیگم مهم نیست ( railroad & minutemen )انتخابا اصلا تو رو تو یک مسیر خیلی متفاوت قرار نمیداد و اندینگشم به اون شکلی که فک میکردی متفاوت نمیشد
من برعکس تو تجربه کردم, هر 2 رو بازی کردم نیو وگاس رو اندازه 4 نه ولی مطمعنم 4 interior های پر محتواش بیشتره همینطور event ها و random interaction هاتعداد NPC ها و Random interaction ـا نسبت به مپ بزرگش اینقد کم بود که میدیدی 3 ساعته داری بازی میکنی کل کاری که تو این سه ساعت کردی رفتی تو یه سوراخ یک مشت آدم کشتی و ریسورس جمع کردم اومدی بیرون، یک اینترکشن جذاب اون وسط نداشتی که غافلگیرت کنه! در صورتی که همین تایمو مثلا تو نیو وگاس میزاشتی محیطای جدید کشف میکردی با کلی شخصیت جذاب به یاد موندنی آشنا میشدی.