فردی که یک ویدیو چند ثانیه ای از یکی از بازی های اینده PS رو لیک کرده مدعی شده که ممکنه استارفیلد مجدد تاخیر بخورهUnpopular Opinion:
چیزی که در ابتدا مهم بود این بود که ۲۰۲۲ عرضه بشه حالا که افتاده ۲۰۲۳، اگه از بین ردفال و FM و استاکر فقط دوتاش هم نیمه اول امسال منتشر بشه استارفیلد رو بندازن 2023.11.11 که قشنگ تا جایی که میشه روش کار کنن![]()
بازی با تاخیر منتشر بشه ولی ، موقع انتشار شرایط خوبی داشته باشهفردی که یک ویدیو چند ثانیه ای از یکی از بازی های اینده PS رو لیک کرده مدعی شده که ممکنه استارفیلد مجدد تاخیر بخوره
همون 2023.11.11
https://www.thegamer.com/bethesda-latin-america-instagram-starfield-release-date-very-soon/
گفته، very soon که احتمالا باید تو فوریه باشه، نمایشو تاریخ هم به نظذ همونجا قطعی میده.
تو اون 1000 تا سیاره گند نزنن به بازی. 2-3 ماه تاخیرم میشه تحمل کرد.شایعه شده بود که میافته نیمه دوم سال/تابستان
که به نظر م با وجود ردفال و فورزا در نیمه اول سال...این نیمه یدوم بیاد منطقی هست
دقیقا منم تنها نکته ای که نسبت به استارفیلد رو مخمه همینهبا این حال این وسط چیزی که خیلی تو ذوق میزنه Seamless نبودن Landing ـاست !! از ی طرف اومدی این همه سیاره ساختی تا حس پهانور بودن فضا رو القا کنی از یـ طرف با پتک میکوبی تو سر پلیر و نمیزاری اون حس 100 درصد درست القا بشه![]()
یعنی واقعا انتظار داری 1000 تا سیاره رو دست ساز ساخته باشن ؟تو اون 1000 تا سیاره گند نزنن به بازی. 2-3 ماه تاخیرم میشه تحمل کرد.
هنوزم با اون هزار تا مشکل دارم. خدا کنه مثل nms یه کپی پیست ساده نباشه و یه مشت سیاره بی هویت.
توسط فن های سری نهفال اوت 4 هم توسط فن های سری کوبیده شد.
عزیز من برچسب هیتر زدن و مشکلات یه بازی رو ندیدن کار راحتیه. من بشخصه نیووگاس رو بازی بهتری میدونم اونم بخاطر سیستم دیالوگ محشرش که برای سلیقه من مهمه. شما اگر بازی فال اوت ۳ رو برتر بدونی درکت میکنم و به نظرت احترام میزارم .من اسکایریم و فال اوت ۳ هم جزو پنج تا بازی برتر زندگیم میدونم ولی فال اوت ۴ برام بشدت خواب اور بود. نمیگم بقیه بازیای بتسدا، اسکایریم و فال اوت ۳ سیستم دیالوگش محشر بود ولی دیگه به شلی نسخه چهارم نبود.ادعا هم ندارم ۱۰۰۰ ساعت بازی کردمشون. هرکدومشون رو به اندازه ای که تمام فرعیاو اصلیا رو جارو کرده باشم رفتمتوسط فن های سری نه
هیترا همیشه همه بازی هارو میکوبن بازیشم نمیکنن و الا ما بازی کردیم کلی ایراد گرفتیم بازم جلو لذت بردنمون رو نگرفت
فالوت 4 بهترین نسخه سری بود, نیو وگاس یه سری چیزاش مثل موزیک متن,رادیو, کیفیت دیالوگ و انتخاب دیالوگ دیگه باقی قابل بحث نیست مشخصه بازی بهتر کدومه
من همه اینارو 100 ها ساعت و بعضی 1000+ ساعت بازی کردم فالوت 4 با ایراداتی که داشت لذت بخش ترین فالوت بود با بالاترین replayability بخاطر ماد ساپرت فوقالعاده
این استارفیلد هم قراره داد خیلیا رو در بیاره اما اگه یه rpg حقیقی باشه مثل بازی های قبلی بتسدا مثل اسکایریم و فالوت اینم تا 10 سال دیگه هنوز پلیراش از بازی های روز بیشتره
سیارات رو به 1000 محدود کردیم چون هم نامگذاریشون سخت میشد و هم میخواستیم هر کدوم حس خاص خودشونو داشته باشن. این چیزیه که خودش گفته. ما هم گفتیم کپی پیست نشده باشه نه دست ساز.Todd says they could do way more than 1000 planets but decided to set a limit due to the detail of naming them and having a distinct feeling about each one. .