نه دیگه فقط این نیست كه...عجیبتر اینکه همه هم سر همین کانسپت آرتا کف و خون قاطی کردن!
هیچ کس به بتسدا فشاری چیزی نیاورده Starfield یه بازی New IP هست و فالوت یا اسکایریم نیست پس باید هم درست و حسابی مارکتینگش کننگیمپلی رو زودتر از سه چهار ماه قبل عرضه نشون نمیده تاد هاوارد هیچوقت
چیز جدیدی نیست کلا همین بوده همیشه.
این تریلر in engine برا e3 هم فک کنم مایکرو فشار آورد گفت باید آماده کنی وگرنه همینم نشون نمیداد
چون برعکس بعضی استودیوها ، کنسپت ارت هایی که بتسدا نشون میده تو نسخه نهایی بازی هاشون هم هست ، اینم نمونش:عجیبتر اینکه همه هم سر همین کانسپت آرتا کف و خون قاطی کردن!
البته In-Game بودگیمپلی رو زودتر از سه چهار ماه قبل عرضه نشون نمیده تاد هاوارد هیچوقت
این تریلر in engine برا e3 هم فک کنم مایکرو فشار آورد گفت باید آماده کنی وگرنه همینم نشون نمیداد
من خودم مشکلی ندارم. هایپ بازی بالاست ولی کنترل شده هم هست. فاصله بین e3 بعد تا عرصه بازی هم قطعا مایکرو و بتزدا سنگ تموم میزارن برا مارکتینگ بازیهیچ کس به بتسدا فشاری چیزی نیاورده Starfield یه بازی New IP هست و فالوت یا اسکایریم نیست پس باید هم درست و حسابی مارکتینگش کنن
الان این روشی که بتسدا درپیش گرفته بهترین مدله هم اطلاعاتی از بازی میده ، مطمئنا این کنسپت ارت ها فن بیس رو هایپ میکنه و همه منتظرن تا ببینن گیم پلی بازی چطوریه. تازه بتسدا علاوه بر کنسپت ارت درباره Lore بازی هم اطلاعات میده - همچنین چرا الان چیزی رو نشون بدن که ممکنه تو نسخه نهایی بازی نباشه
من منتظرم سال بعد یه چندتا Deep Dive واسه استارفیلد بزارن حتی بعد از E3 - مطمئنا قراره تو QuakeCon هم از بازی گیم پلی نشون بدن
چون برعکس بعضی استودیوها ، کنسپت ارت هایی که بتسدا نشون میده تو نسخه نهایی بازی هاشون هم هست ، اینم نمونش:
معمولا کانسپت آرت های بازی های بتزدا تو بازی اصلی هم پیاده میشه.عجیبتر اینکه همه هم سر همین کانسپت آرتا کف و خون قاطی کردن!
من کلا با معرفی زودهنگام بازیا مشکل دارم چون واقعا دلیلی نداره و به نظرم حتی تاثیر بدی میذاره یا موج های معرفی بازی های جدید تر، باعث میشن هایپ این بازی بخوابه. کانسپت و اینا باید قبل از معرفی تاریخ عرضه داده بشه و توی تریلر گیم پلی و اینا تاریخ عرضه رو بگن.گیمپلی رو زودتر از سه چهار ماه قبل عرضه نشون نمیده تاد هاوارد هیچوقت
و اینکه من حقیقتا زیاد حالا پیگیر این بازی نیستم و بعضا یادم میره وجود داره (چون که زیاد طرفدار ستینگ فضایی نیستم) ولی این عکس رو که دیدم، حقیقتا نظرم راجع بهش برگشت چقدر خوبه لعنتی.
منم مشکل دارم اتفاقا.من کلا با معرفی زودهنگام بازیا مشکل دارم چون واقعا دلیلی نداره و به نظرم حتی تاثیر بدی میذاره یا موج های معرفی بازی های جدید تر، باعث میشن هایپ این بازی بخوابه. کانسپت و اینا باید قبل از معرفی تاریخ عرضه داده بشه و توی تریلر گیم پلی و اینا تاریخ عرضه رو بگن.
و اینکه من حقیقتا زیاد حالا پیگیر این بازی نیستم و بعضا یادم میره وجود داره (چون که زیاد طرفدار ستینگ فضایی نیستم) ولی این عکس رو که دیدم، حقیقتا نظرم راجع بهش برگشت چقدر خوبه لعنتی.
سال ۲۰۱۸ این و الدر۶ معرفی شدن چون بتسدا میخواست از فشاری که روش هست خلاص شه میدونید که وضع مالی خوبی هم نداشتنمنم مشکل دارم اتفاقا.
این دفعه هم عجیب بود اینقدر زود معرفی کردن.
قبلا معرفی و نمایش گیمپلی و عرضه و ... همه تو فاصله چند ماه انجام میشد برا بازی هاشون.
نمونه اش فالوت ۴