48:53 Starfield Suiteساندترک بازی محشر بود وایب استاروارز مانندی داشت ولی چندین پله بهتر از اون
(حداقل از نظر من )
حول و حوش 52 دقیقه اجرای ساندترک شروع میشه
3 تا کنسپت ارت جدید هم نشون دادن
View attachment 231744
View attachment 231747
View attachment 231749
این آخری اگه Night City نیست پس چیه؟؟ فکر کنم بازی یه سیاره تم سایبرپانکی داشته باشه
واقعا فوق العادست.به شخصه خیلی وقته چنین چیزی نشنیده بودم.ادم حس میکنه واقعا تو سفینه ست و داره به سمت یه سیاره ناشناخته حرکت میکنه
کانسپت آرت های دیگه:3 تا کنسپت ارت جدید هم نشون دادن
View attachment 231744
View attachment 231747
View attachment 231749
این آخری اگه Night City نیست پس چیه؟؟ فکر کنم بازی یه سیاره تم سایبرپانکی داشته باشه
موسیقی بسیار زیبا بود واقعا بتزدا استاد ایجاد immersion. به starfield خیلی امیدوارم فقط کاش بتزدا فچ کوئست ها و کوئست هایی که بتزدا بهش شناخته شده رو حذف کنه واقعا دیگه دوران سیستمی که تو fallout 4 پیاده کرده بودند سر اومده و سبک RPG نیازمند نوآوریه یه حسی بهم میگه استارفیلد این کار رو انجام میده.
این حرف شما نشون میده ۱ ساعتم فالاوت ۴ بازی نکردیView attachment 232920
خداکنه از فال اوت ۴ درس گرفته باشن با اینکه گیم بدی نبود ولی سیستم دیالوگش صرفا تزیینی بود هر چی میگفتی تفاوتی نداشت تو جواب طرف ، امیدوارم این مثل قضیه
“16 برابر جزییات” نشه
در ادامه حرفهاتView attachment 232920
خداکنه از فال اوت ۴ درس گرفته باشن با اینکه گیم بدی نبود ولی سیستم دیالوگش صرفا تزیینی بود هر چی میگفتی تفاوتی نداشت تو جواب طرف ، امیدوارم این مثل قضیه
“16 برابر جزییات” نشه
والا با این کامنت، اتفاقا شخص شما یک ساعت هم FO4 رو بازی نکردی.این حرف شما نشون میده ۱ ساعتم فالاوت ۴ بازی نکردی
اره ولی ۳ تا صفر بهش اضافه کنوالا با این کامنت، اتفاقا شخص شما یک ساعت هم FO4 رو بازی نکردی.