بله میشه.اگه فقط اصلیارو برم بعد از تموم شدن داستان میشه فرعیارو برم ؟
من که تو آکیلا رنجرم تو نئون خلافکار تو نیوآتلانتیس عضو تکاوران ارتشمن در راستای تحقق آرمانهای امام و انقلاب به constellation پیوستم و مبارزه با ظلم و فساد وظیفه ابدی من است.
الانم تو نئون سیتی به شغل شریف بانو آوری مشغول ام و برای کمک به مردم مظلوم نئون آباد مواد میفروشم.
جدی تو بازی از مبارزه برای آزادی به مواد فروشی تو آزادی رسیدم.

گزینه های persuasion هرکدوم امتیاز بالاتر دارن.دوستان یه سوال،گزینه مpersuade ،گزینه های که میده همینطوری هم بزنیم متقاعد میشن،یا هرچی بازی جلو میره انتخاب ها موثرترهس؟چون اول بازی انگار هرکدام از گزینه هاش را که بزنی متقاعد میشن
من بعد از مدتها میخواستم برم انتلانتیس سیتی اجازه فرود نمیدنبه نظرم من بازی رو راش ندید.
البته اولش بچسبید به اصلی ها تا برسید به اون نقطه مورد نظر(!!) که با گیمپلی کامل باید سراغ چیزای دیگه. ولی بعدش دیگه همه چی رو با هم جلو ببرید تا بهترین تجربه رو بگیرید.
کوئست های فکشن ها، فرعی های متفرقه، ساخت و ساز کشتی و outpost و اکسپلور کردن و قاچاق و ...
همه چی رو با هم پیش برید.
درود خدا بر توآقا سلام
منم بالاخره دیشب شروع کردم بازی رو
واقعا اتمسفر بازی خیلی خفنه خیلی حال کردم
فعلا لول 2 هستم وقت نکردم زیاد بازی کنم
تنها چیزی که خییییییییییلی رو مخه 30 فریم بودن بازیه که قبلا هم گفتم شدیدا تو ذوق میزنه
دوستان نکته ای چیزی برای شروع بازی هست لطفا بگید![]()

فکر نکنم مشکل این باشه چون یه سری سفینه تهدید میکنن و به جز اتلانتیس همه جا فرود میاماستارمپ رو باز کن ببین اون پایین دست راست برای Show me و SET LANDING TARGET دکمه مشترک دارن مثل این:
View attachment 308445
تنظیمات رو باز کن و show me رو بزار روی یک دکمه دیگه ببین درست میشه؟
تو اینونتوریت contraband داری؟فکر نکنم مشکل این باشه چون یه سری سفینه تهدید میکنن و به جز اتلانتیس همه جا فرود میام
بیرون اتلانتیس فرود اومدم ولی نرفتم سمت شهر
شاید Bounty داری. روی سیاره وایسی گوشه سمت راست اگه Bounty داشته باشی یه رنگ قرمز میزنه و مبلغشو هم مینویسه. برسی اونجا سفینه ها در حد چند لحظه بهت وقت مذاکره میدن جواب ندی حمله میکنن. تو مذاکره میتونی قبول کنی مبلغ جریمه رو بدی البته بازداشت هم میشی ولی بعدش آزاد میشی.فکر نکنم مشکل این باشه چون یه سری سفینه تهدید میکنن و به جز اتلانتیس همه جا فرود میام
بیرون اتلانتیس فرود اومدم ولی نرفتم سمت شهر