از حیث گیم دیزاین عملا فرض کردن جایی بدون اتمسفر نیست وگرنه کلا قسمت شوتینگ بازی نابود میشد. مخصوصا مبارزات فضایی. البته چیزی که تا الان من حس کردم تو سیارات مختلف صدای پا و شلیک و... فرق داره با هم. (البته شایدم اشتباه میکنم)یه مشکلی که به چشمم خورد بی توجه سازنده به صدا و اتمسفر هست
مثلا تو ماه یا هر سیاره بدون جو برید، طبیعتا صدای اسلحه و پا نباید پخش بشه (به صورت بم مثل دد اسپیش یا prey مثلا اوکیه) درحالی که انگار تو زمین داری تیر میزنی یا راه میری
این مورد هم یخورده برام عجیب بود که چرا بش توجه نکردن
اسکیل های fitness و weightlifting ات رو اپگرید کن، وزن بارتو کم کن، درست میشه. استفاده از بوست پک هم حین دویدن مهمه. سعی کن همش بپری تا این زود به زود پر بشه.دوستان نکته ای، راهنمایی، چیزی ندارید منباب کند شدن این سرعت کاهش اکسیژن؟ وصلت کرد قشنگ با من. مجبورم همه جا آهسته راه برم. خیلی اذیت میکنه و عملا نمیزاره انقدر که دلم میخواد تو سیاره ها ول گردی کنم
یه چیزی بگم اسپویل نیست، یه سیاره ای رفتم، همون ماموریتی که یه سفینه سقوط کرده و باید بری یه نفرو بیاری جزو خدمه سفینه.... هیچی نداره عملا، سنگه و یه سری تجهیزات در دور دست و یه آسمون کهشکانی. صدای تلوزیون رو میوت کردم، در عوض تریو آرشیدوک بتهوون رو از یه دیواس دیگه با صدای بلند گذاشتم، 45 دیقه قدم زدم تو این سیاره (گیف اون پسره که زیر دوش سیگار میکشه)
حقیقتش میشد یه حرکاتایی زد مثلا مثل دد اسپیس که اتفاقا جالب هم میشد (از طرفی حرف شما هم البته درسته)از حیث گیم دیزاین عملا فرض کردن جایی بدون اتمسفر نیست وگرنه کلا قسمت شوتینگ بازی نابود میشد. مخصوصا مبارزات فضایی. البته چیزی که تا الان من حس کردم تو سیارات مختلف صدای پا و شلیک و... فرق داره با هم. (البته شایدم اشتباه میکنم)
تا جای ممکن realism رو وارد بازی کردن ملت صداشون دراومده، دیگه فرض کن تو سیارات صدایی نشنوی اونوقت میگفتن بتزدا افکت صوتی نذاشته رو بازی....
بله میشه.اگه فقط اصلیارو برم بعد از تموم شدن داستان میشه فرعیارو برم ؟
من که تو آکیلا رنجرم تو نئون خلافکار تو نیوآتلانتیس عضو تکاوران ارتشمن در راستای تحقق آرمانهای امام و انقلاب به constellation پیوستم و مبارزه با ظلم و فساد وظیفه ابدی من است.
الانم تو نئون سیتی به شغل شریف بانو آوری مشغول ام و برای کمک به مردم مظلوم نئون آباد مواد میفروشم.
جدی تو بازی از مبارزه برای آزادی به مواد فروشی تو آزادی رسیدم.
گزینه های persuasion هرکدوم امتیاز بالاتر دارن.دوستان یه سوال،گزینه مpersuade ،گزینه های که میده همینطوری هم بزنیم متقاعد میشن،یا هرچی بازی جلو میره انتخاب ها موثرترهس؟چون اول بازی انگار هرکدام از گزینه هاش را که بزنی متقاعد میشن
من بعد از مدتها میخواستم برم انتلانتیس سیتی اجازه فرود نمیدنبه نظرم من بازی رو راش ندید.
البته اولش بچسبید به اصلی ها تا برسید به اون نقطه مورد نظر(!!) که با گیمپلی کامل باید سراغ چیزای دیگه. ولی بعدش دیگه همه چی رو با هم جلو ببرید تا بهترین تجربه رو بگیرید.
کوئست های فکشن ها، فرعی های متفرقه، ساخت و ساز کشتی و outpost و اکسپلور کردن و قاچاق و ...
همه چی رو با هم پیش برید.
درود خدا بر توآقا سلام
منم بالاخره دیشب شروع کردم بازی رو
واقعا اتمسفر بازی خیلی خفنه خیلی حال کردم
فعلا لول 2 هستم وقت نکردم زیاد بازی کنم
تنها چیزی که خییییییییییلی رو مخه 30 فریم بودن بازیه که قبلا هم گفتم شدیدا تو ذوق میزنه
دوستان نکته ای چیزی برای شروع بازی هست لطفا بگید