بازی دستتو باز گذاشته هرجور راحتی بری. من خودم کلا 2 تا کوئست اصلی رفتمدوستان من هفت ساعتى بازيش كردم لول 5
رسيدم اتلانتيس سيتى و ماموريتاى فرعيو دارم ميرم بنظرتون اول اصليارو برم تمومش كنم بعدش اكسپلور ؟ يعنى يه دور بازيو تموم كنم بهتره ؟
یه سری نوشیدنی مثل قهوه حدود 10 درصد o2 regen میدن و یه سری هم میزان مصرف رو کم میکنن. توی اسکیل تری بخش فیزیکال هم میشه میزان کلی اکسیژنو افزایش داد ولی من پیشنهاد نمیکنم اسکیلای بهتری میشه برداشت مثل آپگرید جت پک. بهترین راه همون نوشیدنی و medدوستان نکته ای، راهنمایی، چیزی ندارید منباب کند شدن این سرعت کاهش اکسیژن؟ وصلت کرد قشنگ با من. مجبورم همه جا آهسته راه برم. خیلی اذیت میکنه و عملا نمیزاره انقدر که دلم میخواد تو سیاره ها ول گردی کنم
یه چیزی بگم اسپویل نیست، یه سیاره ای رفتم، همون ماموریتی که یه سفینه سقوط کرده و باید بری یه نفرو بیاری جزو خدمه سفینه.... هیچی نداره عملا، سنگه و یه سری تجهیزات در دور دست و یه آسمون کهشکانی. صدای تلوزیون رو میوت کردم، در عوض تریو آرشیدوک بتهوون رو از یه دیواس دیگه با صدای بلند گذاشتم، 45 دیقه قدم زدم تو این سیاره (گیف اون پسره که زیر دوش سیگار میکشه)
من حس میکنم تو اینجور داستان اصلی چندان خفن ک تاثیرگذار نیست و در اصل تمرکز رو اکسپلور کردن و کوئست فرعی و چیزای دیگست. میصرفه صرفا برای ماموریت های اصلی و گشت گذار بدون توجه زیاد به ماموریت و فعالیتهای فرعی بازیو رفت؟ بعد پایگاه ساختن و اینا اجباریه؟ اصلا خوشم نمیاد. تو فالوت ۴ هم بود حوصلشو نداشتم. شخصیتای فرعی چطورن؟ یکم وایب بی روح بودن به من میدن. مث چی جلوت وایمیسن زل میزنن بهتداستان اصلی رو تموم کردم . 10/10 .
بهترین ساخته BGS تا به امروز.
من کلا خود بازی رو گفتم . هرچند مین کوئستم به نظرم عالی بود و فکشن کوئستا هم که عالی تر به نظرم . بله میتونی فقط مین کوئست بری یا بیخیالش بشی فقط فرعی جاتو بری.یا کلا بیخیال کوئست رفتن شی گشت و گذار کنیمن حس میکنم تو اینجور داستان اصلی چندان خفن ک تاثیرگذار نیست و در اصل تمرکز رو اکسپلور کردن و کوئست فرعی و چیزای دیگست. میصرفه صرفا برای ماموریت های اصلی و گشت گذار بدون توجه زیاد به ماموریت و فعالیتهای فرعی بازیو رفت؟ بعد پایگاه ساختن و اینا اجباریه؟ اصلا خوشم نمیاد. تو فالوت ۴ هم بود حوصلشو نداشتم. شخصیتای فرعی چطورن؟ یکم وایب بی روح بودن به من میدن. مث چی جلوت وایمیسن زل میزنن بهت
بعد بازی نبرد فضایی داره؟ مثلا بری سفینه هایی که دارن رد میشن رو غارت کنی برای منابع
فکر کنم تو هم مثل من به اشتباه افتادی.دوستان نکته ای، راهنمایی، چیزی ندارید منباب کند شدن این سرعت کاهش اکسیژن؟ وصلت کرد قشنگ با من. مجبورم همه جا آهسته راه برم. خیلی اذیت میکنه و عملا نمیزاره انقدر که دلم میخواد تو سیاره ها ول گردی کنم
یه چیزی بگم اسپویل نیست، یه سیاره ای رفتم، همون ماموریتی که یه سفینه سقوط کرده و باید بری یه نفرو بیاری جزو خدمه سفینه.... هیچی نداره عملا، سنگه و یه سری تجهیزات در دور دست و یه آسمون کهشکانی. صدای تلوزیون رو میوت کردم، در عوض تریو آرشیدوک بتهوون رو از یه دیواس دیگه با صدای بلند گذاشتم، 45 دیقه قدم زدم تو این سیاره (گیف اون پسره که زیر دوش سیگار میکشه)
اگه فقط اصلیارو برم بعد از تموم شدن داستان میشه فرعیارو برم ؟بازی دستتو باز گذاشته هرجور راحتی بری. من خودم کلا 2 تا کوئست اصلی رفتم