Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
دوستان من هفت ساعتى بازيش كردم لول 5
رسيدم اتلانتيس سيتى و ماموريتاى فرعيو دارم ميرم بنظرتون اول اصليارو برم تمومش كنم بعدش اكسپلور ؟ يعنى يه دور بازيو تموم كنم بهتره ؟
بازی دستتو باز گذاشته هرجور راحتی بری. من خودم کلا 2 تا کوئست اصلی رفتم

تجربه ۳۰ ساعته
داستان بعد چهار کوئست اصلی درگیرکننده و جذابه
موسیقی شاهکاره
گیمپلی،بهترین کار بتسدا تا الان،مخصوصن شوتینگ به شدت رضایت بخشه.سیستم مهارت ها هم خیلی وسیع و کاربردی طراحی شده.
نبرد های فضایی عالیه و کنترل سفینه ها هم به شدت جذابه،شخصی سازی سفینه یه مقدار پیچیده است.
طراحی شهر ها هم خیلی خوبه و پویایی بالایی داره،خصوصن akila
مراحل فرعی جالبن و بعضی ها واقعن عالین.
سیستم کاوش هم در ترکیب با موسیقی جادویی بازی فوق العاده است.
گرافیک هنری بازی بی نظیره.
چرخه شب و روز عالی پیاده شده.
از ایرادات بازی هم بخام بگم:
لودینگ های بسیار زیاد(هر چند خیلی کوتاه در حد زیر ۱۰ ثانیه)
سیستم navigation خیلی میتونست بهتر باشه.
هوش مصنوعی دشمنا بعضی جاها ضعیفه.
تا الان دوبار کرش شده بازی و چند بار افت فریم شدید داشته(روی series x)

در مجموع زیر ۹ دادن به این بازی جنایته.

دوستان نکته ای، راهنمایی، چیزی ندارید منباب کند شدن این سرعت کاهش اکسیژن؟ وصلت کرد قشنگ با من. مجبورم همه جا آهسته راه برم. خیلی اذیت میکنه و عملا نمیزاره انقدر که دلم میخواد تو سیاره ها ول گردی کنم:دی

یه چیزی بگم اسپویل نیست، یه سیاره ای رفتم، همون ماموریتی که یه سفینه سقوط کرده و باید بری یه نفرو بیاری جزو خدمه سفینه.... هیچی نداره عملا، سنگه و یه سری تجهیزات در دور دست و یه آسمون کهشکانی. صدای تلوزیون رو میوت کردم، در عوض تریو آرشیدوک بتهوون رو از یه دیواس دیگه با صدای بلند گذاشتم، 45 دیقه قدم زدم تو این سیاره (گیف اون پسره که زیر دوش سیگار میکشه)

یه مشکلی که به چشمم خورد بی توجه سازنده به صدا و اتمسفر هست

مثلا تو ماه یا هر سیاره بدون جو برید، طبیعتا صدای اسلحه و پا نباید پخش بشه (به صورت بم مثل دد اسپیش یا prey مثلا اوکیه) درحالی که انگار تو زمین داری تیر میزنی یا راه میری

این مورد هم یخورده برام عجیب بود که چرا بش توجه نکردن

دوستان نکته ای، راهنمایی، چیزی ندارید منباب کند شدن این سرعت کاهش اکسیژن؟ وصلت کرد قشنگ با من. مجبورم همه جا آهسته راه برم. خیلی اذیت میکنه و عملا نمیزاره انقدر که دلم میخواد تو سیاره ها ول گردی کنم:D

یه چیزی بگم اسپویل نیست، یه سیاره ای رفتم، همون ماموریتی که یه سفینه سقوط کرده و باید بری یه نفرو بیاری جزو خدمه سفینه.... هیچی نداره عملا، سنگه و یه سری تجهیزات در دور دست و یه آسمون کهشکانی. صدای تلوزیون رو میوت کردم، در عوض تریو آرشیدوک بتهوون رو از یه دیواس دیگه با صدای بلند گذاشتم، 45 دیقه قدم زدم تو این سیاره (گیف اون پسره که زیر دوش سیگار میکشه)
یه سری نوشیدنی مثل قهوه حدود 10 درصد o2 regen میدن و یه سری هم میزان مصرف رو کم میکنن. توی اسکیل تری بخش فیزیکال هم میشه میزان کلی اکسیژنو افزایش داد ولی من پیشنهاد نمیکنم اسکیلای بهتری میشه برداشت مثل آپگرید جت پک. بهترین راه همون نوشیدنی و med

داستان اصلی رو تموم کردم . 10/10 .

بهترین ساخته BGS تا به امروز.
من حس میکنم تو اینجور داستان اصلی چندان خفن ک تاثیرگذار نیست و در اصل تمرکز رو اکسپلور کردن و کوئست فرعی و چیزای دیگست. میصرفه صرفا برای ماموریت های اصلی و گشت گذار بدون توجه زیاد به ماموریت و فعالیت‌های فرعی بازیو رفت؟ بعد پایگاه ساختن و اینا اجباریه؟ اصلا خوشم نمیاد. تو فالوت ۴ هم بود حوصلشو نداشتم. شخصیتای فرعی چطورن؟ یکم وایب بی روح بودن به من میدن. مث چی جلوت وایمیسن زل میزنن بهت :D
بعد بازی نبرد فضایی داره؟ مثلا بری سفینه هایی که دارن رد میشن رو غارت کنی برای منابع :D

من حس میکنم تو اینجور داستان اصلی چندان خفن ک تاثیرگذار نیست و در اصل تمرکز رو اکسپلور کردن و کوئست فرعی و چیزای دیگست. میصرفه صرفا برای ماموریت های اصلی و گشت گذار بدون توجه زیاد به ماموریت و فعالیت‌های فرعی بازیو رفت؟ بعد پایگاه ساختن و اینا اجباریه؟ اصلا خوشم نمیاد. تو فالوت ۴ هم بود حوصلشو نداشتم. شخصیتای فرعی چطورن؟ یکم وایب بی روح بودن به من میدن. مث چی جلوت وایمیسن زل میزنن بهت :D
بعد بازی نبرد فضایی داره؟ مثلا بری سفینه هایی که دارن رد میشن رو غارت کنی برای منابع :D
من کلا خود بازی رو گفتم . هرچند مین کوئستم به نظرم عالی بود و فکشن کوئستا هم که عالی تر به نظرم . بله میتونی فقط مین کوئست بری یا بیخیالش بشی فقط فرعی جاتو بری.یا کلا بیخیال کوئست رفتن شی گشت و گذار کنی:D

خیر پایگاه ساختن اجباری نیست میتونی کلا ایگنور کنی.

شخصیت های فرعی به نظرم خوبن اکثرشون و چندتاشون به یاد ماندنی هم هستن حتی .ولی اره فیشال انیمشین ها توی ذوق میزنن مقداری .

نبرد فضایی داره از نوع خوبشم داره. بله میتونی بترکونی غارت کنی سفینه ملتو یا خفتشون کنی اصلا . اصلا میتونی Bounty hunter بشی بری Pirate هارو شکار کنی یا Pirate بشی سفینه هارو خفت یا غارت کنی:D خیلی عالی می‌تونی رول پلی کنی توی بازی و تقریبا برای هرچیزی که بخوای رول پلی کنی یه پلی استایل هست اصلا.

دوستان نکته ای، راهنمایی، چیزی ندارید منباب کند شدن این سرعت کاهش اکسیژن؟ وصلت کرد قشنگ با من. مجبورم همه جا آهسته راه برم. خیلی اذیت میکنه و عملا نمیزاره انقدر که دلم میخواد تو سیاره ها ول گردی کنم:D

فکر کنم تو هم مثل من به اشتباه افتادی.
مشکل من از زیاد بودن وسایل همراهم بود.
شما هرچقدر هم که آپگرید شی ۱۰۰ گرم که بیشتر پیشت باشه اکسیژن سریع تموم میشه

من در راستای تحقق آرمانهای امام و انقلاب به constellation پیوستم و مبارزه با ظلم و فساد وظیفه ابدی من است.

الانم تو نئون سیتی به شغل شریف بانو آوری مشغول ام و برای کمک به مردم مظلوم نئون آباد مواد میفروشم.

جدی تو بازی از مبارزه برای آزادی به مواد فروشی تو آزادی رسیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or