Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
دوستان بلخره معلوم شد که میشه روی نسخه گیم پس ماد نصب کرد یا نه؟

بله، شما قادر به نصب ماد هستید، البته اگر ماد شما روی گیم‌پلی تاثیر میذاره و از طریق کنسول کامند ( ~ ) بازی بارگذاری میشه ممکنه دیگه اچیومنت نگیرین. قبل از نصب ماده مطمئن شید که باگ ایجاد نکنه براتون

-----------------------------

این هم برای بچه‌های شیراز

1694128913230.jpeg

دوستان بلخره معلوم شد که میشه روی نسخه گیم پس ماد نصب کرد یا نه؟
آره اکثر مادهایی که الان موجوده روی نسخه گیم پس PC هم کار میکنه.
بله، شما قادر به نصب ماد هستید، البته اگر ماد شما روی گیم‌پلی تاثیر میذاره و از طریق کنسول کامند ( ~ ) بازی بارگذاری میشه ممکنه دیگه اچیومنت نگیرین. قبل از نصب ماده مطمئن شید که باگ ایجاد نکنه براتون
در تکمیل حرفت روی نسخه استیم میشه ماد ریخت و اچیومنت گرفت با اینکه مادهای دیگه هم نصب کردی.
البته اچیومنت استیم اعتبار خاصی نداره که بخواد خیلی مهم باشه ولی خب این مورد هست.
===========
آقا راهی هست شیپ هایی که میدزدیمو بفروشیم؟ من یکی از روی یه سیاره بلند کردم و رجیسترش کردم ولی نمیتونم بفروشمش.
میشه به همون تکنسین ها بفروشیش.
توی مکالمه روی
Let me see what ships you have for sale
کلیک کن و بعد روی Sell کلیک کن.

مثلا این یارو توی New atlantis
Ship-Services-Technician-in-Starfield.jpg

اگه outpost هم ساختی با اون کامپیوتر کنار لندینگ پد میتونی روی Buy بزنی و بعد گوشه پایین دست راست روی Sell کلیک کن.

بازی خداست :x \m/
بهترین و غنی ترین و با کیفیت ترین ساخته بتسدا و تاد هاوارد
شدیدا عظیمه و در عین حال با کیفیت
سطح داستان گویی و نویسندگی بازی نسبت بازی های قبلی بتسدا بهتر شده کیفیت مراحل و فعالیت های فرعی هم پیشرفت داشته نسبت بازی های قبلی\m/
قبل از عرضه همه میگفتن اول مراحل اصلیو برید منم میخواستم همین کارو بکنم ولی ی لحظه غفلت کردم ی مرحله فرعی رفتم و الان بعد از 45 ساعت هنوز نرفتم سمت بخش داستانی بازی فقط بانو سارا مورگانو برداشتم و زدم به دل کهکشان و گشت و گذار تو دنیای عظیم بازی که هرگوشه ایش ی داستانی داره و جالبیش اینه که تقریبا همه چیز به هم متصله هر اتفاقی به ی چیز دیگه ای ربط داره هر چیز کوچیکی بخشی از ی اتفاق بزرگتر هست و اکثر مراحل بازی همین شکلیه که انتظار داری ی تسک ساده و سرراست انجام بدی برگردی پولتو بگیری و تمام... ولی خیر:D وسط ی ماموریت ی ماموریت دیگه‌ پیدا میشه یا همون کار ساده اولی که قرار بود انجام بدی و تموم بشه بره، به جاش خیلی بزرگتر میشه:p
در این حد میتونه درگیر کننده و لذت بخش باشه دنیای بازی که اصلا نتونی از پاش بلند شی حتی تو انجام ماموریتا و مراحل فرعی\m/
بنده تو یکی از همین مراحل کوچیک که کم کم گسترده تر شد و وارد فاز نبرد هوایی شدیم فهمیدم که از سفینم اصلا راضی نیستم و مدام دارم سلاخی میشم پس اومدم ارتقاش بدم ولی به جاش بدترش کردم B-)( خدایی سیستم ارتقا و شخصی سازی سفینه خیلی پر جزئیات و پیچیدس من تقصیری نداشتم تو این زمینه:D) از همین جهت زدم به سیم آخر و با زحمت فراوان و مقدار زیهدی حمالی و چک و چونه زدن پول جور کردم و کلا سفینه رو عوض کردم ی سفینه خوشگل و جنگی مشتی از بروبچ زحمت کش deimos خریدم و از تصمیمم به شدت راضیم:D(جالبه تو بازی برند های مختلف سازنده سفینه هست هر برند استایل خاصی از سفینه ها رو میسازه و طراحیشون یونیکه تو کابین خلبان هم اسم برند سازنده رو میزنن)
سفینه تو بازی شدیدا مهمه و تا سفینه خوب سوار نشید نمیتونید تشخیص بدید چقد تاثیر داره البته باید اسکیل‌تون هم بالا باشه الکی بی درو پیکر نیست که به همه سفینه خوب بفروشن اول مدرک خلبانیتونو بررسی میکنن اگه شایسته بودید بعدB-)
و تو یکی دیگه از همین مراحل فرعی من ی مقدار محموله غیر قانونی به دست آوردم ولی چون نمیتونستم‌ قاچاقی ردش کنم تو ی سیاره ای جاسازش کردم که بعدا برگردم سروقتش برش دارم ببرم بفروشمش...ولی الان یادم رفته کجا گذاشتمشون :D فک کنم نزدیک 80k پول بوده که از کفم رفت:) دو تا جنس دیگه هم تو سفینه یکی از npc ها جاساز کردم اونم لاشی کوئستش تموش شده الان نمیدونم کجاست:)خلاصه حواستون باشه کجا جاساز میکنید که بعدا حسرتشو نخورید:D
ی بارم‌ ما جنسو اشتباهی جاساز نکردیم با خودمون حملش کردیم پلیس ما رو خفت کرد:D ولی زیباییش اینجاست که حتی تو این مورد هم بازی کوئست میده بهت که بتونی واسه پلیس کار کنی تا جرمتو ببخشن....ولی به همین راحتی هم نیست کوئستش:>

خلاصه بنده تا الان داشتم با فرعیات لذت میبردم و تازه اومدم سمت مراحل فکشنز و فک نکنم به زودیا برم سمت داستان اصلی بازی و کلا یادم رفته بازی خط داستانی اصلی هم داره:D این یعنی rpg درجه یک که شما کلا مسیر خودتو بری بازی دستتو نبنده به عنوان پلیر آزادی عمل داشته باشی هرطور که بخوای پیش بری پس نگران این نباشین که اول برین سراغ مراحل اصلی یا فرعی هر مسیری که دوست دارین خودتون پیش بگیرین بازی شما رو مجبور نمیکنه و کامل دستتون بازه که به هر ترتیبی و به هر شکلی که میخواین تجربه خاص خودتونو از دنیاش داشته باشین و بازی اینقد عظیم و پر جزییاته و کلی مکانیزم مختلف داره که اصلا نمیشه ازش دل کند و به هیچ وجه خسته کننده نمیشه تنوع مراحل و فعالیت ها هم خیلی خوبه و با توجه به عظمت بازی واقعا راضیم ازش:-bd
در کنار اینا گانپلی بازی عجیب خوبه اصن فک نمیکردم این حد سنگین و لذت بخش باشه و با کلی تنوع تو سلاح و تجهیزات محتلف و تو جزئیات اسحله ها و لباسا و تنوعشون سنگ تموم گذاشتن خداوکیلی\m/
نبردای هوایی فوق العادس تا اینجا بخش مورد علاقم از بازی بوده و سفینه خوب کل تجربه مبارزات هوایی رو تغییر میده اگه سلاح ها و فرمونش خوب نباشه شدیدا چالشی میشه بار ها سلاخی میشید:D
بخش lockpick تو سطحای بالاتر خودش ی مینی گیمه رسما:D
بخش persuasion واسه قانع کردن ملت هم شدیدا حال میده خوب پیاده شده انصافا شبیه سیستم بازی disco elysium هست که از قضا اونم دقیقا قبل از استارفیلد تموم کردم واس همین این بخش خیلی بهم میچسبه راضیم از بتسدا:x
و هنوز بخشای دیگه از بازی مونده تا تجربه کنم سمت research نرفتم سمت ساخت و ساز هم نرفتم هنو باید شخصی سازی این سفینه لامصبو هم یاد بگیرم و هرکدوم اینا خودشون سااااعت ها سرگمی و لذته:p و شما ببین چقد این بازی خفنه که حتی با فرعیاتش و اسکیپ کردن ی سری بخشای اصلی و مکانیزمای مهم‌ بازی هنوزم شدیدا لذت بخشه:-bd

بنده به شخصه عاشق بازی شدم و خوشحالم که تازه قراره تجربم بهتر هم بشه چون بخشای اصلی رو الان میخوام برم سمتشون و مقادیر فراوانی لذت عرفانی در ابعاد کیهانی در انتظارمه :x
درود خدا بر تاد هاوارد و تک تک بچه های بتسدا و صد البته فیل اسپنسر و مایکروسافت که اگه بخاطر حمایتشون نبود عمرااا بازی در این عظمت ایقد بهینه نمیشد! من جدی تو تجربم هیچ باگی که اذیت کنه ندیدم فقط ای کاش پرفورمنس بازی بهتر بود ولی همینکه باگ نداره راضیم از بتسدا بعید بوده همین خودش پیشرفت بزرگیه :D
خلاصه بزنید بازیو حال کنید کسی بخاطر نمره نره سمت بازی به خودش به عنوان گیمر ظلم کرده.

خب من بعد از یک سفر و وقفه چند روزه بالاخره کرکتر کریشن رو تموم کردم.
سعی کردم چهره رو شبیه ترین به خودم بسازم. نکته جالب برام این بود که واقعا کرکتری که ساختم شبیه خودمه :دی تا حالا توی بازی دیگه ای موفق به این کار نشده بودم.

بعد 2-3 روز بازی کردن دوست دارم حس اولیه خودم را بگم:
بازی رو برای خودم به دو دسته تقسیم کردم : داشته ها و نداشته ها

داشته های بازی خیلی زیاده. از گستردگی بازی گرفته تا شهر های پر زرق و برگ و پر جزئیات، ماموریت های فراوون در کنار کیفیت، اتفاقات تصادفی جذاب،. مکانیسم های فراوان، شوتینگ جذاب( اصلن فوق العادست دست مریزاد بتسدا) گیمپلی روان( با وجود 30 فریم بودن روی سریز ایکس) محتویات بازی بشدت زیاده ، هر اینچ بازی داستانی برای خودش داره. احساس پیشرفت در این بازی محسوسه، هر اسکیلی که باز میکنی و هر چیزی رو که ارتقا میدی، تاثیرش رو حس میکنی. موسیقی بازی شاهکاره انگار خود هانس زیمر تنظیمش کرده، به نظرم تنه میزنه به interstellar. یک سری مکان های بازی تور لیدر دارن، و شما میتونین با پرداخت مبلغ کم یا persuade کردن مفت و مجانی :D از رمز و راز مکان ها و اون کولونی که اونجا زندگی میکنن سر در بیارید، یک سری مکان ها موزه برای خودشون دارند و کلی داستان های مختلف که اکثرن تاریخی هست میخونین و میشنوین.

نداشته های بازی رو میتونم به لودینگ ها اشاره کنم، سفرهای فضایی اون چیزی نیستند که فکر میکردم، کمی سفرهای فضایی پیچیدست و در کنار لودینگ، کار رو برای من کند کرده. ایراد دیگه بازی tutorial خوبی نداره و دستتون رو نمیگیره که با مکانیسم های بازی آشنا کنه، خودتون باید درگیر بشید و بخواهید که یاد بگیرید

در کل به نظر من این بازی بهترین ساخته بتسداست، تمام نقاط قوت بازی های قبلیش رو در خودش داره، در کنار اون نقاط ضعف های بازی های قبلیش رو رفع کرده. میشه به راحتی ادعا کرد هرچی تا حالا سازنده ها ادعا می‌کردند و در دایرکت نشونمون داده بودند حقیقت داشت و هیچ وعده توخالی و دروغی ندادند.
نکته ای که تا حالا به نظرم اومد، نبود نوآوری خاصی در بازی هست، منظورم این نیست که بازی چیزی برای ارائه نداره ، این بازی به این وسعت و حجم از جزئیات فقط از یک استودیو بر میاد و اون هم BGS هست. ولی به نظر من نوآوری خاصی در بازی هم نمیبینم چیزی که مثلا من بهش بگم نکست جن. احتمالا اون رو باید توی بازی راکستار یعنی GTA VI ببینیم.

ی چیزی دیگه ای هم پی بردم همونجور که هیچکس جز راکستار نمیتونه بازی در سبک GTA بسازه، هیچکس هم نمیتونه جز BGS بازی در سبک خودش بسازه. پس فرقی نمیکنه متای 96 یا 86، اگر بازی بتسدا میخواین این لعنتی عالیه.

در کل بازی انقدر داشته دارد برای من که به نداشته هاش میچربه، و میتونم کامل نادیده بگیرم، ولی خب یکی ممکنه اون نداشته ها رو به رخ بکشه و نمیشه انکارش کرد. ی چیز سابجکتیو هست به نظرم

تجربه من فعلا 10/10، به شدت لذت میبرم :x

آخرین ویرایش:
بعد 2-3 روز بازی کردن دوست دارم حس اولیه خودم را بگم:
بازی رو برای خودم به دو دسته تقسیم کردم : داشته ها و نداشته ها

داشته های بازی خیلی زیاده. از گستردگی بازی گرفته تا شهر های پر زرق و برگ و پر جزئیات، ماموریت های فراوون در کنار کیفیت، اتفاقات تصادفی جذاب،. مکانیسم های فراوان، شوتینگ جذاب( اصلن فوق العادست دست مریزاد بتسدا) گیمپلی روان( با وجود 30 فریم بودن روی سریز ایکس) محتویات بازی بشدت زیاده ، هر اینچ بازی داستانی برای خودش داره. احساس پیشرفت در این بازی محسوسه، هر اسکیلی که باز میکنی و هر چیزی رو که ارتقا میدی، تاثیرش رو حس میکنی. موسیقی بازی شاهکاره انگار خود هانس زیمر تنظیمش کرده، به نظرم تنه میزنه به interstellar. یک سری مکان های بازی تور لیدر دارن، و شما میتونین با پرداخت مبلغ کم یا persuade کردن مفت و مجانی :D از رمز و راز مکان ها و اون کولونی که اونجا زندگی میکنن سر در بیارید، یک سری مکان ها موزه برای خودشون دارند و کلی داستان های مختلف که اکثرن تاریخی هست میخونین و میشنوین.

نداشته های بازی رو میتونم به لودینگ ها اشاره کنم، سفرهای فضایی اون چیزی نیستند که فکر میکردم، کمی سفرهای فضایی پیچیدست و در کنار لودینگ، کار رو برای من کند کرده. ایراد دیگه بازی tutorial خوبی نداره و دستتون رو نمیگیره که با مکانیسم های بازی آشنا کنه، خودتون باید درگیر بشید و بخواهید که یاد بگیرید

در کل به نظر من این بازی بهترین ساخته بتسداست، تمام نقاط قوت بازی های قبلیش رو در خودش داره، در کنار اون نقاط ضعف های بازی های قبلیش رو رفع کرده. میشه به راحتی ادعا کرد هرچی تا حالا سازنده ها ادعا می‌کردند و در دایرکت نشونمون داده بودند حقیقت داشت و هیچ وعده توخالی و دروغی ندادند.
نکته ای که تا حالا به نظرم اومد، نبود نوآوری خاصی در بازی هست، منظورم این نیست که بازی چیزی برای ارائه نداره ، این بازی به این وسعت و حجم از جزئیات فقط از یک استودیو بر میاد و اون هم BGS هست. ولی به نظر من نوآوری خاصی در بازی هم نمیبینم چیزی که مثلا من بهش بگم نکست جن. احتمالا اون رو باید توی بازی راکستار یعنی GTA VI ببینیم.

ی چیزی دیگه ای هم پی بردم همونجور که هیچکس جز راکستار نمیتونه بازی در سبک GTA بسازه، هیچکس هم نمیتونه جز BGS بازی در سبک خودش بسازه. پس فرقی نمیکنه متای 96 یا 86، اگر بازی بتسدا میخواین این لعنتی عالیه.

در کل بازی انقدر داشته دارد برای من که به نداشته هاش میچربه، و میتونم کامل نادیده بگیرم، ولی خب یکی ممکنه اون نداشته ها رو به رخ بکشه و نمیشه انکارش کرد. ی چیز سابجکتیو هست به نظرم

تجربه من فعلا 10/10، به شدت لذت میبرم :x

با تک تک حرفات موافقم ، منم میخواستم یه همچین متنی بنویسم ، کاملا حق میدم یکی به بازی 6 بده یا 7 بده (به عنوان مثال) و یکی هم بیاد و بگه بازی 10 عه :D
از روی نظرات هم معلومه که بازی خیلی سلیقه ای هست ، ولی خوب چیزی که نمیشه انکار کرد اینکه بازی قطعا در حد همون اسکاریم و فالوت و ... بقیه کارهای گذشته بتسداست ، حتی شاید بهتر و بزرگتر ! و اگر امضای مخصوص بتسدا دوست دارین که به قولی فقط هم خودش میتونه همچین چیزی بسازه ، قطعا تجربش کنین.

دوستان یه سوال،گزینه مpersuade ،گزینه های که میده همینطوری هم بزنیم متقاعد میشن،یا هرچی بازی جلو میره انتخاب ها موثرترهس؟چون اول بازی انگار هرکدام از گزینه هاش را که بزنی متقاعد میشن

دوستان یه سوال،گزینه مpersuade ،گزینه های که میده همینطوری هم بزنیم متقاعد میشن،یا هرچی بازی جلو میره انتخاب ها موثرترهس؟چون اول بازی انگار هرکدام از گزینه هاش را که بزنی متقاعد میشن
من اولین استفاده‌ام از این سیستم ناموفق بود. در نتیجه هرچی بزنی نمیشه. بستگی به شخصیت، کارکتر خودت و طرف مقابل داره.

حالت مینی گیم داره ، همینطوری نیست که تصادفی بزنی و جواب بده.
هم شانسیه و هم خب باید همینطور راندها رو برنده بشی که ادامه پیدا کنه و متقاعد کنی طرف رو.

اگه هدفت اینه همیشه قبلش سیو کن که دوباره فرصت داشته باشی.
بعضی وقتها حال میده طرف رو متقاعد کنی بعد بری محیط رو ستاپ کنی برای انفجار و بعد وان شات کنی زبون بسته رو:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or