Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
دوستا من الان بازی رو اپ کردن به ورژن1.5 الان میخوام کانکت بشم این پیغام میاد کسی میدونه داستانش چیه؟!! البته وقتی upgrade رو میزنم به این صفحه میره
https://eu.battle.net/account/management/sc2/dashboard.html?region=EU&accountName=SCII-1&upgrade

در کل play starter رو بزنم داخل بازی میره قط میخوام بدونم چیزه که نوشته درسته یا نه!

e9zqi0mkej547rmzso6s.jpg

دوست عزیز شما نسخه استارتر رو داری که محدوده این پیغام بهت پیشنهاد داده که بازیتو به فول ورژن ارتقا بدی ، استارتر حال نمیده چجوری بازی میکنی؟

دوست عزیز شما نسخه استارتر رو داری که محدوده این پیغام بهت پیشنهاد داده که بازیتو به فول ورژن ارتقا بدی ، استارتر حال نمیده چجوری بازی میکنی؟

مرسی. اگر بازی رو به صورا کامل بگیرم ایا این حرفی که 24 مرحله جدید باز میشه درسته؟!!!
یا نه

دوستان کسی جایی رو میشناسه که بتونه مستقیم از بتل نت key بازی رو بگیره؟(یا جایی که نسخه کالکتور روداشته باشه!)

منم دقیقا همین رو می خواستم بپرسم چون قبلا یک بار کمپین رو رفته بود یعنی دیگه نمی شه یا نه یک سری مثلside mission آزاد میشه؟

سلام
من بازی رو نصب کردم و کرکم کردم ولی پلی افلاین نمیشه ؟ اصلا به سرور بتل وصل نمیشه با وی پ هم که کانکت میشم از بازی میپره بیرون کسی میتونه منو راهنمائی کنه ؟ ممنون

سلام دوستان استار کرافت ---- من بازی را نصب کردم الان میخوام با دوستام شبکه بازی کنم اصلا Map وجود نداره اصلا چطوره میشه شبکه بازی کرد (خانگی) مثل وارکرافت که Map داره میشه راهنمایی کنید ؟

درود بر شما عزیزان
دوستان این بازی رو میشه مثل Generals به صورت Skirmish بازی کرد؟(یعنی با هوش مصنوعی بازی کنی و نقشه و نژادها رو خودت انتخاب کنی) یا اینکه بایستی مثل Wings of liberty نقشه دانلود کنیم؟
اصلا بازی Random به هوش مصنوعی امکان پذیره؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or