Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
starcraft 2 collector`s edition
Starcraft+2+collectors+edition.jpg

140 + hazine post

-------------------------------------------------------------------------------------------

starcraft 2 original

4502412283_1d6a9707f0_b.jpg

80 toman + hazine post

ریجن بازیها چیه هم معمولی هم کلکتور؟؟؟ و اینکه کلکتور ادیشن چه چیزایی داره؟

اقا من پدرم درومد این ورژن جدید رو دانلود کردم ، حالا موقع اجرا مانیتورم اررور میده ( مانیتورم 15 اینج ال جی 585E میباشد ) و
out of frequency میده .... ظاهرا مشکل ریزولیشن و hertz داره . چیکار باید بکنم؟؟؟
باید از توی DxDiag فرکانس رو به 60 یا کمتر تغییر بدین

براي آنلاين بازي كردن با اينترنت 128 بايد پينگمون چقدر باشه؟؟؟ به چه آدرسي بايد پينگ كنيم؟؟؟ آيا با اينترنت 64 ولي با پينگ خوب هم ميشه بازي كرد؟؟؟
پينگ با ياهو بايد چقدر باشه؟؟؟
تایپ کن تو منو استارت cmd بدش تو صفحه ای که باز میشه بنویس
ping www.yahoo.com پینگتو میگه . من بین 270-300 هست میتونم بازی کنم انلاین زیاد مشکلی ندارم شما پینگ بگیر ببین چنده

بابا این همه تو این انجمن دارن starcraft 2 رو بازی میکنن ، یکی نیست یه کرک سالم به ما بده .
دست خوش بابا دست خوش =((

سلام شرمنده پاسخی برای سوالت ندارم فقط میخواستم بدونم که از چه کرکی داری استفاده می کنی؟ چون من آخرین Patch بازیرو مجبور شدم دانلودش کنم به همین خاطر کرک Razor از کار افتاده!
یعنی جدای از اولین پچ، یکی دیگه هم دان کردی؟ اگه اره که خب بازی رو پاک کن و دوباره نصبش کن.

یعنی جدای از اولین پچ، یکی دیگه هم دان کردی؟ اگه اره که خب بازی رو پاک کن و دوباره نصبش کن.

آره آخه همیشه به اینترنت وصلم به همین خاطر مجبور شدم دانلودش کنم، اما فکر نکنم جواب بده بازم مجبور میشم Patchها رو دانلودش کنم! اینم بگم که من دفعه اول که بازیرو نصب کردم فکر کنم دو یا سه تا Patch رو دانلود کرد!

آره آخه همیشه به اینترنت وصلم به همین خاطر مجبور شدم دانلودش کنم، اما فکر نکنم جواب بده بازم مجبور میشم Patchها رو دانلودش کنم! اینم بگم که من دفعه اول که بازیرو نصب کردم فکر کنم دو یا سه تا Patch رو دانلود کرد!

منم همین مشکلو داشتم و همیشه به نت وصلم خوب راهش اینه که وقتی پچ اول نصب شد تو تنظیمات فایر والی که رو سیستمت نصب دسترسی Blizzard Downloader و Blizzard launcher رو به اینترنت قطع کنی بعد دیگه با نصب کرک میتونی آفلاین بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or