Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
دوستان سیستم مورد نیاز بازی چیه؟؟؟ لطف کنید حداقل سیستم مورد نیاز بازی رو بگید که بشه روون بازی کرد.
Minimum System Requirements
PC: Windows XP/Windows Vista/Windows 7 (Latest Service Packs) with DirectX 9.0c
2.6 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor
128 MB PCIe NVIDIA GeForce 6600 GT or ATI Radeon 9800 PRO video card or better
Mac: Mac OS X 10.5.8, 10.6.2 or newer
Intel Processor
NVIDIA GeForce 8600M GT or ATI Radeon X1600 or better
PC/Mac: 12 GB available HD space
1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista/Windows 7 users, 2 GB for Mac users)
DVD-ROM drive
Broadband Internet connection
1024X720 minimum display resolution

===========================

Recommended Specifications
PC: Windows Vista/Windows 7
Dual Core 2.4Ghz Processor
2 GB RAM
512 MB NVIDIA GeForce 8800 GTX or ATI Radeon HD 3870 or better
Mac: Intel Core 2 Duo processor
4 GB system RAM
NVIDIA GeForce 9600M GT or ATI Radeon HD 4670 or better

در مورد داستان بازی :
خیلی از کاراکتر رینور بدم اومد ... بخاطر این زنه دوست قدیمش رو فروخت ... پرافسی یا همون پیش گویی تا اونجا بود که این زنده بمونه و به آدم تبدیل بشه نه دیگه اینکه واسه اینکه رینور زید سابقش رو نگه داره دوست قدیمیش یعنی تایکس که فقط بخاطر اینکه یه میکرو چیپ تو بدنش بود و باعث مردنش می شد و می خواست خودشو نجات بده رو بکشه ...
خیلی بدم اومد از پایانش :( شبت :(

خدایی دمه این بلیزز گرم من که کلی حال و هوام عوض شد با این بازی :d
کسی نمیدونه اون دوتای بعدی کی قراره بیان ؟! (منظورم دو شماره بعدی بازی بود!)
آخه این چند مرحله او پروتاس ها خیلی به من حال داد ! :d
راستی هرکی بیاد Unit ـه مورد علاقش رو بگه
مال من که توی آدم ها این مارین ها بودن همین سرباز آش خورا
توی هوایی ها هم بانشی ها .
تو قسمت فاکتوری هم اون دایموند بک های ..... !
به به به به !!!
یه سوال فندی !!!
چرا موهای سارا همون طوری تیغ تیغی موند ؟!
این که همه چیش عوض شد !!!!
اینو دیدم گفتم یه حالیم به اونا که Sound Track های بازی رو میخوان بدم ! :d
با کیفیت 320KB
StarCraft 2 Wings Of Liberty Sound Track
نوووووووووووووکرم :d

آخرین ویرایش:
ما که توسط compaign رفتیم بعد چشممون خورد به حالت skirmish mode دیگه تو این حالت بازی کردیم تا همین هفته پیش که دیگه از بازی زده شدیم چون تمام یونیتا آزاد شده بود و... تو این حالت
و رمزم که میزدی هر چی میخواستی میساختی
کلا از compaign زده شدیم
حالا دوباره تجدید قوا میکنم شاید ادامش رو رفتم
بگذریم :
کسی مپ با حال برای skirmish mode سراغ نداره؟

سلام..من تو مرحله Char همون که میری تو زمین زرگ ها یه مشکل اساسی اینکه اکثر تونیت هام نبابود شده بعد از اون گاز سبز ها هم ندارم که تور و اینا بسازم چیکار کنم حالا؟؟ولی از اون مینرال ها که آبی هستن کلی دارم حدود 2000 تا...

راس می گه دوبله های پروتاس ها توی نسخه یک بهتر بود حداقلش اونجا خیلی با جزبه تر و غیرتی تر پروتاس ها به نظر می اومدن تا این نسخه مخصوصا برادر بسیجی زراتول که خیلی باش حال می کنم :دی

نوشته شده توسط MOSTAFA-C2;1108189[SPOILER=:
]روی نرمال که این مرحله خیلی سادس!؟ شما اصولا تا بحال RTS بازی کردیه یا نه؟ اگه نه که خوب بی تجربه اید و این بازی انتخواب چندان مناسبی برای تازه کارها نیست، اگه بله خوب حتما Starcraft رو قبلا بازی کردیه و با سختیش آشنایی.........در هر صورت راه حل بسیار سادس: در این مرحله در واقع منابع به بی نهایت میل میکنه و شما اصلا نگرانی از بابت پایان منابع ندارید، پس باید همزمان چند کار رو با همدیگه انجام بدید; در دو مرحله قبل که باید بین از بین بردن دو یونیت هوایی و یا از بین بردن اون Swarm Gateها که از آسمون سقوط میکنن اگر شما هدف اول رو انتخواب کرده باشید(از بین بردن دو واحد هوایی) از زمین و زمان براتون دشمن یونیت های زمینی میفرسته در نتیجه بهتره از Thor استفاده کنید، و اگر هدف دوم رو انجام داده باشید بهتره که تا میتونید Battle Cruiser بسازید، همچنین به یاد داشته باشد از همون دقیقه اول شروع به آپگرید سلاح و زره نیروی زمینی و هوایی (بسته به استفاده طبق مورد گفته شده در 4 سطر قبلی) کنید تا همزمان با ساخت یونیت بتونید برای حملات Kerrigan هم آماده بشید. بهتره جلوی آرتیفکت رو حدود 10-12 تا Anti Air Missile Turret بسازید تا از شر حملات احتمالی هوایی در امان باشید، این رو هم بگم که از انرژی آرتیفکت بیهوده استفاده نکنید، فقط زمانی که دیدید اوضاع خیلی خرابه و احتمال از دست دادن موقعیت رو دادید ازش استفاده کنید چون شارژش خیلی طول میکشه و در همین مدت شارژ شدنش ممکنه مورد حمله اساسی دشمن واقع بشید، همیشه در هر دوطرف و کنار ضدهوایی هایی که جلوی آرتیفکت ساختیه 3-4تا SCV قرار بده تا تعمیرات اضطراری رو به موقع انجام بدن، از سنگر هم میتونی برای علاف کردن دشمن استفاده کنی، بد نیست در هر طرف 2-3تا سنگر بسازی و از اون سربازای مزدور (War Pigs) توشون بذاری. این رو هم بگم که هر وقت سر و کله Kerrigan پیدا شد حتما از شلیک ویژه یونیت هات بر علیهش استفاده کن تا سریعتر از شرش خلاص بشی.

دیگه فکر کنم همه چیزو گفتم، امیدوارم موفق بشی بدون اعصاب خوردی تمومش [/SPOILER]کنی
مرسی از راهنمایی ! راستش من استرتژیک بیشتر عنوان های شاخ این سبک و رفتم ولی هیچ هارد کور نشدم تو این سبک :d. حالا برم این ببینم چیکار می کنم.... اگه منم که وسطش این استرتژی ها که گفتین یادم میره خودم جو گیر میشم می زنم به تنه دشمن!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or