Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
اینم خلاصه داستان قسمت اول تا شماره brood war اگه ناقص بود دوستان لطف کنن کامل کنن

در آینده در حدود 20 بیلیون آدم روی کره زمین زندگی می کردن این حجم بسیار بالای جمعیت باعث شد تا انسان ها به فکر زندگی در کرات دیگه بیفتن در این جستجو برای زندگی به موجودات فوق پیشرفته و صلح طلبی به اسم protos میرسن برعکس تمام بازیهای تو اولین برخورد جنگی رخ نمی ده
protos در سیاره ای به اسم ادون ساکن بودن که از خیلی جهات شبیه به زمین می شد بعد از یه مدت انسان ها کم کم وارد سیاره ادون میشن و protos ها به اونا واکنش دوستانه نشون میدن ولی بعد از مدتی انسان ها شروع میکنن به آلوده کردن سیاره ادون به همه طریق مثلا زباله ها رو اونجا تخلیه می کردن و استفاده بیش از حد از انرژی اتمی و .............. میکردن این کار باعث شد تا protos به انسان ها واکنش نشون بدن البته هنوز جنگ بینشون رخ نداد بود آدم ها هم عوض تغییر روش دست به مقابله میزن و در سیاره ای ( فکر کنم اسمش shrod بود ) یک آزمایشگاه زیر زمینی درست میکنن و موحودات فضایی جهش یافته فوق العاده سریع و خطرناکی به اسم Zerg درست میکنن
تا با Zerg ها نژاد protos رو از سیاره ادون دور کنند تا خودشون اونجا زندگی کنن اما کنترل zerg از دست شون خارج میشه zerg ها به سرعت بخش بسیار وسیعی از سیاره ادون رو اشغال میکنن protos ها به رهبری tassedor با zerg میجنگن و در Greet war رهبر protos ها tassedor با سفینه اش با یه حمله انتحاری به لانه اصلی zerg در سیاره ادون مشکل zerg ها را در ادون حل میکنه

اما مشکل ادم در جای که zerg ها رو درست کرده بودن حل نشده بود آدم ها برای مقابله جیم رینر و یه Ghost به سیاره میفرستن تا موضوع رو کنترل کنن اما در آخر اون ghost رو اونجا جا میزارن و خود سیاره توسط انسان ها نابود میشه

اینم خلاصه داستان قسمت اول تا شماره brood war اگه ناقص بود دوستان لطف کنن کامل کنن

در آینده در حدود 20 بیلیون آدم روی کره زمین زندگی می کردن این حجم بسیار بالای جمعیت باعث شد تا انسان ها به فکر زندگی در کرات دیگه بیفتن در این جستجو برای زندگی به موجودات فوق پیشرفته و صلح طلبی به اسم protos میرسن برعکس تمام بازیهای تو اولین برخورد جنگی رخ نمی ده
protos در سیاره ای به اسم ادون ساکن بودن که از خیلی جهات شبیه به زمین می شد بعد از یه مدت انسان ها کم کم وارد سیاره ادون میشن و protos ها به اونا واکنش دوستانه نشون میدن ولی بعد از مدتی انسان ها شروع میکنن به آلوده کردن سیاره ادون به همه طریق مثلا زباله ها رو اونجا تخلیه می کردن و استفاده بیش از حد از انرژی اتمی و .............. میکردن این کار باعث شد تا protos به انسان ها واکنش نشون بدن البته هنوز جنگ بینشون رخ نداد بود آدم ها هم عوض تغییر روش دست به مقابله میزن و در سیاره ای ( فکر کنم اسمش shrod بود ) یک آزمایشگاه زیر زمینی درست میکنن و موحودات فضایی جهش یافته فوق العاده سریع و خطرناکی به اسم Zerg درست میکنن
تا با Zerg ها نژاد protos رو از سیاره ادون دور کنند تا خودشون اونجا زندگی کنن اما کنترل zerg از دست شون خارج میشه zerg ها به سرعت بخش بسیار وسیعی از سیاره ادون رو اشغال میکنن protos ها به رهبری tassedor با zerg میجنگن و در Greet war رهبر protos ها tassedor با سفینه اش با یه حمله انتحاری به لانه اصلی zerg در سیاره ادون مشکل zerg ها را در ادون حل میکنه

اما مشکل ادم در جای که zerg ها رو درست کرده بودن حل نشده بود آدم ها برای مقابله جیم رینر و یه Ghost به سیاره میفرستن تا موضوع رو کنترل کنن اما در آخر اون ghost رو اونجا جا میزارن و خود سیاره توسط انسان ها نابود میشه
کاملاً اشتباهِ، اینا رو از کجا در آوردی دیگه؟! :|

من بازی رو دانلود کردم ( اولین لینک هایی رو که از بازی در اومده بود ) اما موقع نصب این ارور رو میده :

The file "fileset.base\Mods\Core.SC2Mod\Index.SC2Locale " in archive "<any>" could not be opened, because an error 2 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile:penFromArchive)

هم تو ویندوز 7 تست کردم هم تو ویستا
کسی میدونه باید چکار کرد ؟
کسی نمی دونه راه حل چیه ؟

اقا من پدرم درومد این ورژن جدید رو دانلود کردم ، حالا موقع اجرا مانیتورم اررور میده ( مانیتورم 15 اینج ال جی 585E میباشد ) و
out of frequency میده .... ظاهرا مشکل ریزولیشن و hertz داره . چیکار باید بکنم؟؟؟
برو تو my document/starcraft 2 یه فایل متنی توشه
تنظیمات رزولیشن و هرتز رو خودت عوض کن
درست میشه:d

سلام دوستان
من دیروز این بازی را در 2 دیویدی خریدم و نصب کردم و دارم سینگل پلیر را بازی می کنم
2 تا سوال از دوستانی که وارد هستند دارم یکی اینکه من که بازی را نصب کردم بلافاصله اجرا کردم و در دیویدی ها فایل کرکی وجود نداشت ! بازی هم راحت اجرا شد !!! یعنی این بازی را می توانم تا آخر برم یا نیاز به کرک خاصی دارم !؟
دوم اینکه آیا نسخه های کپی فعلا ً فقط سینگل پلیر هستند یا می شود انواع دیگر را نیز بازی کرد .
با تشکر
راستی اگر کسی داستان و دیالوگهای بازی را هم ترجمه شده دارد ممنون می شوم برایمان بگذارد همچنین داستان نسخه ی اول

چرا کسی راهنمایی نمی کنه !؟
اینجا هم باند بازیه !؟

من هرچی تو WIKIA میگردم داستان ساختگی شما رو پیدا نمیکنم.

از پایه اشتباهِ. مردم کره‌ي زمین در اوایل قرن 23 زیر نظر دولت بین المللی با نام United Power League زندگی میکنن. این دولت تصمیم میگیره تا تعداد زیادی از خلاف کارها و انسان‌های جهش یافته از نظر ژنتیکی رو به نوعی نابود کنه. به همین دلیل تقریباً توی سال 2269 اونا رو توی 4 سفینه‌ی بزرگ زندانی میکنه و به فضا میفرسته. این سفینه‌ها توسط یه سفینه‌ی مادر به اسم Atlas هدایت میشن. بعد از اینکه سفینه‌ها میلیونها سال نوری از زمین فاصله گرفتن اطلس دچار نقص فنی میشه و سایر سفینه‌ها توی یه سیاره سقوط کرده و انسانهایی که داخل سفینه‌ها بودن به مرور زمان پیشرفت میکنن و چندین سیاره رو هم تصرف میکنن و در نهایت یه دولت به اسم Confederacy تشکیل میدن. این گروه از انسان‌ها Terran نامیده میشن.
کاملاً مشخصه که اینا رو از خودت درآوردی. چون هیچ ربطی به داستان بازی نداره.
سیاره‌ی Protossها اسمش Aiur هست نه Adun! ادون یه کارکتره! اینم لینکش تو همون Wikia ـی که شما کاملاً خوندیش و خلاصش را دادی خدمت ملت: http://starcraft.wikia.com/wiki/Adun
و تا جایی که من میدونم Terranها هم اصلاً چنین آزمایشاتی رو انجام ندادن و با Protossها هم رابطه‌ي چندان دوستانه‌ای ندارن و البته با هم دیگه زندگی هم نکردن!
Zergها هم اینجوری درست نشدن! Zergها موجوداتی انگلی بودن که نژاد Xel'naga به وسیله‌ی یه نوع کریستال خاص ساختار ژنتیکیشون رو تغییر داد (یعنی دچار جهش ژنتیکی شدن).
protos ها به رهبری tassedor با zerg میجنگن و در Greet war رهبر protos ها tassedor با سفینه اش با یه حمله انتحاری به لانه اصلی zerg در سیاره ادون مشکل zerg ها را در ادون حل میکنه
اون لانه‌ی Zerg نیست، موجودیه به اسم Overmind که تمامی Zergها رو کنترل میکنه.
اون Ghost اسمش Sarah Kerrigan است. Arcturus Mengsk رئیس گروه شورشی Sons of Corhal (این گروه با اهداف کنفدراسی موافق نیستن و به همین دلیل شورشی به حساب میان) از قدرت‌ها PSI ـه سارا برای هدایت زرگ‌ها به سمت کنفدراسی استفاده میکنه و وقتی به هدفش میرسه سارا رو تنها میزاره و جیمی رینر هم هیچ نقشی توی این توطئه نداره!
بعد از نابودی کنفدراسی منگسک یه دولت جدید تشکیل میده به اسم Terran Dominion که توی StarCraft II به اندازه‌ی کافی روش مانور داده شد.
داستان بازی اونقدر طولانی هست که من حوصله‌ي توضیح دادنش رو نداشته باشم. شما هم وقتی اطلاعاتت کافی نیست، داستات سرایی نکن.

• Like
Reactions: Quantic Dream
براي آنلاين بازي كردن با اينترنت 128 بايد پينگمون چقدر باشه؟؟؟ به چه آدرسي بايد پينگ كنيم؟؟؟ آيا با اينترنت 64 ولي با پينگ خوب هم ميشه بازي كرد؟؟؟
پينگ با ياهو بايد چقدر باشه؟؟؟

به سوالات قبلیم که کسی پاسخی نداد ! لطفا ً به این سوالاتم پاسخ بدهید :
1- با چه کلیدی می تونم تمام نیروهام رو برای حمله انتخاب کنم مثلا در بازی ژنرال با w نیروی هوایی و با Q تمام نیروهای زمینی و هوایی را می شد انتخاب کرد .
2- چطوری می تونم موقع اتک محدوده مشخص کنم که نیروهام اون محدوده ی مورد نظر من رو فقط بزنند !
3- من در یک مرحله ای که مذاب آتش فشان هر 4:30 دقیه یکبار بالا میاد گیر کردم همه ی نیروهای دشمن رو زدم ولی ویکتوری نمیده !!! باید چیکار کنم !؟

نيروهاتو انتحاب كن و ctrl+1 رو بزن اون وقت با زدن 1 ميتوني نيروهاتو انتخاب كني.. در اصل با اين كار نيروهارو گروهبندي ميكني و ميتوني از 0 تا 9 رو به اضافه ي ctrl بزني و 10 تا گروه درست كني....
تو اون مرحله هم بايد به مقدار كافي مواد معدني جمع كني.... هدف تو اون مرحله كشتن دشمنا نيست جمع كردن مواد معدنيه

starcraft 2 collector`s edition
Starcraft+2+collectors+edition.jpg

140 + hazine post

-------------------------------------------------------------------------------------------

starcraft 2 original

4502412283_1d6a9707f0_b.jpg

80 toman + hazine post

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or