Starcraft II: Heart of the Swarm

heart-of-the-swarm-release-date.jpg
hots.jpg

Blizzard Entertainment
Genre : Sci-Fi Real-Time Strategy
Release date : March 2013

Heart of the Swarm دومین بازی از سه گانه ی StarCraft II خواهد بود که به لحاظ داستانی و بخش Campaign بر روی نژاد Zerg تمرکز خواهد کرد.
داستان باازی اینبار راوی ماجرای سارا کریگان دوست و همراه سابق قهرمان دوست داشتنی ما جیمی رینور و ملکه ی فعلی زرگ است به نظر می رسد نژاد باستانی Xel'naga نقش پر رنگی را در رقم زدن سرنوشت همه ی نژاد های کهکشان خواهند داشت.

آیا چیرگی Xel'naga به معنای فرو رفتن جهان در تاریکی خواهد بود؟ ایا کریگان بار دیگر در قامت یک Ghost باز خواهد گشت ؟ این پایان کار رینور خواهد بود؟
برای یافتن پاسخ این سوال ها چاره ای جز صبر کردن تا 12 ماه مارس ندارید!

ماوس و کیبورد ها را برای بازگشت به برترین استراتژی تاریخ آماده کنید...

آخرین ویرایش:
درسته همینطوره که میگی
اسم این ماموریت چیه ؟ اگه این ماموریت رو اینبار با فرعی هاش از آرشیو برم اون سه تا لول فرعی ها رو به لولهای فعلیم اضافه می کنه؟

اسم این لول Infested هست,من خودم امتحان نکردم ولی به خیالم اضافه کنه به لولاتون!!!

1-در نسخه ی قبل وقتی سارا زرگ بودجیم را نمیشناخت و به عنوان دشمن باهاش می جنگید پسچطور توی این نسخه وقتی سارا مجددا تبدیل به زرگ شد اینبار جیم را میشناسه و صحنه های فیلم هندی اتفاق میفته !!؟
2- آخر بازی چی شد !؟ یعنی سارا در همون حالت زرگ باقی موند و جیم هم کاری ازدستش برنمیاد !؟
3- با توجه به کشته شدن منگست به نظرتون نسخه ی سوم از نظر داستان به چه مواردی اشاره می کنه !؟

1-در نسخه ی قبل وقتی سارا زرگ بودجیم را نمیشناخت و به عنوان دشمن باهاش می جنگید پسچطور توی این نسخه وقتی سارا مجددا تبدیل به زرگ شد اینبار جیم را میشناسه و صحنه های فیلم هندی اتفاق میفته !!؟
2- آخر بازی چی شد !؟ یعنی سارا در همون حالت زرگ باقی موند و جیم هم کاری ازدستش برنمیاد !؟
3- با توجه به کشته شدن منگست به نظرتون نسخه ی سوم از نظر داستان به چه مواردی اشاره می کنه !؟
1.بار قبل که سارا به عضوی از زرگها تبدیل شده بود و ملکع تیغها لقب گرفته بود اراده ی مستقلی نداشت و تحت تاپیر ایمون (زل ناگا) بود ولی الان تحت کنترل کسی نیست و تمام خاطرات و افکارش دست خودشه,اصلا هدف زراتول هم واسه تشویق سارا به رفتن به زروس همین بود,این که بتونه همون قدرت سابق واسه کنترل زرگها رو داشته باشه اما تحت تاثیر ایمون نباشه,در ضمن سارا الان دیگه Queen Of Blades نیست و همون سارا کریگان هست اما با فرم جدیدی!!!
2.بله سارا در حالت زرگ باقی میمونه چون برای مقابله با هیبرید و ایمون باید اینجور بمونه,اگه شماره قبلی رو یادتون باشه معلوم میشه که سارا تنها کسیه که توانایی این رو داره که جلوی سو استفاده ایمون از زرگها بگیره,هدف اورمایند از ساخت Queen Of Blades هم همین بوده,الان زرگها و همه کهکشان به همین شکل سارا نیاز دارند و جیمی هم اینو خوب میدونه,شاید بعد از مقابله با ایمون باز به حالت قبلش برگرده!!
3.به قسمت اصلی داستان,یعنی پیشگویی قدیمی,زنده شده ایمون و تقابل کل کهکشان باهاش,داستان سارا و منگسک جز داستانهای فرعی سری بود که پروندش بسته شد!!

با سلام سوالی در مورد داستان بازی.
اون جا که زرتال میاد و سارا یه فصل حسابی میزنش،اون چیه که زرتال نشون سارا میده و چه ربطی به قضیه داره؟

Last edited by a moderator:
با سلام سوالی در مورد داستان بازی.
اون جا که زرتال میاد و سارا یه فصل حسابی میزنش،اون چیه که زرتال نشون سارا میده و چه ربطی به قضیه داره؟
اون صحنه سیاره ی زادگاه زرگها یعنی زروس رو نشون میده و زراتول سارا رو تشویق میکنه که بره اونجا و قدرت زرگهای اصیل و اون سیاره رو کسب کنه!!!

دوست عزیز خواهشا سوالتون رو داخل اسپویلر قرار بدین!!!

اون صحنه سیاره ی زادگاه زرگها یعنی زروس رو نشون میده و زراتول سارا رو تشویق میکنه که بره اونجا و قدرت زرگهای اصیل و اون سیاره رو کسب کنه!!!

ولی خداییش تواضع زرتال رو من جای اون بودم صورت سارا رو خورد میکردم.:))

Last edited by a moderator:
دوستان میشه یه نفر یه تاریخچه از این بازی به من بده؟
من این بازی رو تازه شروع کردم و استارکرافت 2 نسخه ی ریلودد رو دانلود کردم.
یعنی حالا هم Wings of Liberty رو داره و هم Heart of the Swarm.
میخوام بدونم که هر دوی این نسخه ها کنار هم هست،یا اینکه Wings of Liberty نسخه ی اول و Heart of the Swarm نسخه ی دوم ؟
قیل اینا،نسخه ی دیگه ای نیست که به داستان بازی ربط داشته باشه؟
چون یه جاهایی از داستان Wings of Liberty رو درست متوجه نمیشم و مثل اینکه به نسخه ی قبلش متصله.
ممنون میشم که یه نفر درست توضیح بده.

دوستان میشه یه نفر یه تاریخچه از این بازی به من بده؟
من این بازی رو تازه شروع کردم و استارکرافت 2 نسخه ی ریلودد رو دانلود کردم.
یعنی حالا هم Wings of Liberty رو داره و هم Heart of the Swarm.
میخوام بدونم که هر دوی این نسخه ها کنار هم هست،یا اینکه Wings of Liberty نسخه ی اول و Heart of the Swarm نسخه ی دوم ؟
قیل اینا،نسخه ی دیگه ای نیست که به داستان بازی ربط داشته باشه؟
چون یه جاهایی از داستان Wings of Liberty رو درست متوجه نمیشم و مثل اینکه به نسخه ی قبلش متصله.
ممنون میشم که یه نفر درست توضیح بده.
اولین نسخه از بازی سال 98 عرضه شد و تونست در رقابت با بزرگانی مثل MGS و HL ویا Unreal پرفروشترین بازی سال بشه!!
شماره دوم که معرفی شد گفته شد یک سگانست که شماره اولش WOL و دومی هم HOtS هست,سومی Legacy Of the Void هنوز عرضه نشده!!!
داستان بازی ادامه نسخه اوله که سال 98 اومده!!!

اولین نسخه از بازی سال 98 عرضه شد و تونست در رقابت با بزرگانی مثل MGS و HL ویا Unreal پرفروشترین بازی سال بشه!!
شماره دوم که معرفی شد گفته شد یک سگانست که شماره اولش WOL و دومی هم HOtS هست,سومی Legacy Of the Void هنوز عرضه نشده!!!
داستان بازی ادامه نسخه اوله که سال 98 اومده!!!
خیلی ممنون از جوابتون
لینکی چیزی از داستان اون نسخه ی اول دارید؟
یا خودتون میتونید یه توضیحی بدید؟

یه کرمی وجودمو گرفته بود دیشب ساعت 12 بازی رو شروع کردم امروز ظهر ساعت 12:25 دقیقه تمومش کردم (بینشم یه 3 تا استراحت زدم :d فکر کنم Nerd شدم رفت :| .

خیلی ممنون از جوابتون
لینکی چیزی از داستان اون نسخه ی اول دارید؟
یا خودتون میتونید یه توضیحی بدید؟
خواهش می کنم!
والا داستان خیلی عظیم تر از ایناست که بخوام تو به پست توضیح بدم در موردش,تو ویکی بازی اطلاعات خوبی ازش میتونین پیدا کنین!
اگه هر سوالی در مورد داستان براتون پیش اومد بپرسین جواب میدم بهتون!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or