Starcraft II: Heart of the Swarm

heart-of-the-swarm-release-date.jpg
hots.jpg

Blizzard Entertainment
Genre : Sci-Fi Real-Time Strategy
Release date : March 2013

Heart of the Swarm دومین بازی از سه گانه ی StarCraft II خواهد بود که به لحاظ داستانی و بخش Campaign بر روی نژاد Zerg تمرکز خواهد کرد.
داستان باازی اینبار راوی ماجرای سارا کریگان دوست و همراه سابق قهرمان دوست داشتنی ما جیمی رینور و ملکه ی فعلی زرگ است به نظر می رسد نژاد باستانی Xel'naga نقش پر رنگی را در رقم زدن سرنوشت همه ی نژاد های کهکشان خواهند داشت.

آیا چیرگی Xel'naga به معنای فرو رفتن جهان در تاریکی خواهد بود؟ ایا کریگان بار دیگر در قامت یک Ghost باز خواهد گشت ؟ این پایان کار رینور خواهد بود؟
برای یافتن پاسخ این سوال ها چاره ای جز صبر کردن تا 12 ماه مارس ندارید!

ماوس و کیبورد ها را برای بازگشت به برترین استراتژی تاریخ آماده کنید...

آخرین ویرایش:
من که یادم نیست نسخه قبل کرکش چه طوری بود (اصل گرفته بودم ) سخت بود کرک کردنش ؟ اصلا کامل کرک شد ؟ خیلی طول کشید ؟
دیگه نمیتونم صبر کنم :(

من که یادم نیست نسخه قبل کرکش چه طوری بود (اصل گرفته بودم ) سخت بود کرک کردنش ؟ اصلا کامل کرک شد ؟ خیلی طول کشید ؟
دیگه نمیتونم صبر کنم :(

یکم نصب بازی مشکل بود ولی وقتی داخل بازی میرفت دیگه هیچ مشکلی نداشت و اصلا بازی دستکاری نشده بود!!
زیاد هم طول نکشید تا کرک شد!!

الان باید چیکار کنیم ؟ اینو دانلود کنیم ؟ STARCRAFT II: HEART OF THE SWARM-FULL-MULTI 5 !
یا ار همون روشی که بالا ash@ash گفت استفاده کنیم ؟ (اگه کسی تست کرده) یا صبر کنیم ؟! :d:d:d
خوب یکی بگه دیگه !
ugly_confused2.gif

الان باید چیکار کنیم ؟ اینو دانلود کنیم ؟ STARCRAFT II: HEART OF THE SWARM-FULL-MULTI 5 !
یا ار همون روشی که بالا ash@ash گفت استفاده کنیم ؟ (اگه کسی تست کرده) یا صبر کنیم ؟! :d:d:d
خوب یکی بگه دیگه !
ugly_confused2.gif

شما نسخه لیک شده از skidrow رو بنداز زیر دانلود تا من آموزشش رو بزارم

احتمالا توسعه دهندگان StarFriend از سه روز دیگه تست نسخه جدید رو شروع میکنن...

فعلا روی قسمت "Campaign" بازی کار میکنن.
ببخشید اگر یه بازی کرک شده هم داشته باشیم . منظورم استارکرفت کرک شد است بازم با این استارفرندز کار میکنه ؟

ببخشید اگر یه بازی کرک شده هم داشته باشیم . منظورم استارکرفت کرک شد است بازم با این استارفرندز کار میکنه ؟

خیر باید کرک نشده باشه! درغیر اینصورت آپدیت روش نصب نمیشه و استارفرند هم کار نمیکنه.
شاید با جایگزین کردن تعدادی از فایل ها بشه اون رو به نسخه اصلی برگردوند اما نمیدونم کدوم فایل ها.
نسخه کرک شده رو هم ندارم که بررسی کنم.
البته اگر کرک Razor باشه مشکلی نداره!
اگر بعد از اجرا کردن بازی صفحه ورود میاد و "Play Offline" رو میزنید کرک Razor هست اما اگر مستقیم وارد صفحه اصلی میشه کرک Reloaded هست.
ویرایش:
از تاپیک StarFriend قسمت "نصب StarCraft 2" رو بخونید. تعدادی از فایل های اصلی رو قرار دادم که شاید بتونه نسخه کرک شده رو به نسخه اصلی برگردونه.

دوستان رسما بازی کرک شد یه سایت معتبر ایرانی هم گذاشت واسه دانلود

چرا توی سایت های رسمی خارجی اعلام نشده؟ کدوم گروه کرکش کرده؟

آخرین ویرایش:
دقیقا یک صفحه هست دارین در مورد کرک حرف میزنید والا تاپیک مشکلات بازی برا قشنگی نزدن که گذاشتن این بحث ها رو اونجا بکنید!

سلام،

خب من دیشب بازی کردم.

اولین نکته جایی بود که جیمی وارد میشه و دوربین از بالا نشون می ده که میگه : Open the Door... وای خدای من. اینو جدی می گم. مو به تنم سیخ شد.
موسیقی این قسمت شاهکار بود.

صحبت های بین جیمی و سارا خیلی خیلی خوب طراحی شده. دکوپاژ بی نقص بود. جاهایی که سارا ذات خودش رو نشون می ده که دوست داره (اینجا هندی میشه بازی) جیمی رو. خیلی میمیک صورت خوب و به جا طراحی شده.

اولین مرحله بازی فقط یاد دادن یونیت های بازی تا Swapping Pool (امیدوارم درست نوشته باشم اسپلش رو) رو رفتم من . در کل نمی دونم چی بگم. بلیزارد اشغال هم بسازه من می پرستمش ( اشغال که نمی سازه کلا).

ولی من در دید اول خیلی خوشم اومد. الان می خوام برم سرباقی مراحل.

یاعلی...

آخرین ویرایش:
سلام،

خب من دیشب بازی کردم.

اولین نکته جایی بود که جیمی وارد میشه و دوربین از بالا نشون می ده که میگه : Open the Gate... وای خدای من. اینو جدی می گم. مو به تنم سیخ شد.
موسیقی این قسمت شاهکار بود.
صحبت های بین جیمی و سارا خیلی خیلی خوب طراحی شده. دکوپاژ بی نقص بود. جاهایی که سارا ذات خودش رو نشون می ده که دوست داره (اینجا هندی میشه بازی) جیمی رو. خیلی میمیک صورت خوب و به جا طراحی شده.

اولین مرحله بازی فقط یاد دادن یونیت های بازی تا Swapping Pool (امیدوارم درست نوشته باشم اسپلش رو) رو رفتم من . در کل نمی دونم چی بگم. بلیزارد اشغال هم بسازه من می پرستمش ( اشغال که نمی سازه کلا).

ولی من در دید اول خیلی خوشم اومد. الان می خوام برم سرباقی مراحل.

یاعلی...
اهم ! یه موقع اسپویل نشه احتمالا !
آخه تا دست ماها برسه یک هفته ای طول میکشه .

Last edited by a moderator:
منم یه 3-4 مرحله رفتم، بدک نیست کلا. استار کرافته دیگه! معلومه چجوریه! اینکه میتونید بین آپگرید ها هر موقع میخواید عوض کنید بهتر شده ویگه مثل قبل دائم نیست. فقط من تو قبلی همیشه عادت داشتم دور تا دور base رو میبستم ولی این یکی چیزی نداره که بشه این کارو کرد :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or