Star Wars: The Force Unleashed II

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه جوریه بازی:دی دوست دارم با اون لیزر ها خیلی کمبو بزنم و همرو نصف کنم اما خشونت در این حدود نیست، فک کنم یه کم حس ضربه رو بهم نمیده برا همین بیخیالش شدم:دی البته بعد از اینکه کوانسولیا و خیلی بازیهای H&S شاخ رو تموم کردم اون ابهت!دیگه این بازی برام H&h نیست یه چیز در حد بچه بازیه! اما از داستان فوق العاده و کشش اون نمیشه غافل شد که شدیدا ترقیب کنندسb-)

بازی به خوبی و خوشی تموم میشه....جونو زنده میشه با هم میرن سر خونه زندگیشون.....حالا اون یکی رو شما بگین

ببخشید اگه نخوایم star kiler بمیره و پایانش مزخرف نباشه
چه اتفاقی بعدش میافته؟؟؟؟؟؟
اين دوستمون صفحه قبل جواب داده بودند :d

سلام دوستان من تو مرحله the salvation تو اون سفینه اون قسمت که سه تا توپ هست یکیش که میترکه میفته وسط سالن یکی هم که میخوای باطری تو ی توپ برداری یه سفینه میاد میزنه خرابش میکنه یه توپ هم توی اتاق کناری هست که هر کاری میکنم نمیتونم باطری توشو بردارم بزارم تو این توپه که وسط سالن هست که اونم بزنه درو بترکونه اگه کسی این قسمتو رد کرده لطفا کمک کنه؟
ممنون میشم اگر کمکم کنید

باگ :d

آخر بازی هنگام مبارزه با Darth Vader وقتی اون تیر چراغ برق رو بلند کردم ناگهان مشاهده کردم که جناب Darth Vader اومده ایستاده روم منم دارم اون زیر تکون تکون میخورم ! 2 دقیقه صبر کردم دیدم درست بشو نیست Restart دادم . وضعیت فوق العاده افتضاحی بود . البته برای این بازی عادیه با توجه به نسخه ی قبلی :d

چرا اينجا اينقد خلوت هست....بابا اين بازی که خيلی شاخه....چرا اين همه کم طرف دار داره؟؟؟!!!!:-/
جداً که خيلی تميز هست....من هم اتفاقی بازی کردم و ديدم عجب چيزيه پدر سوخته:p
جنه من برين بازی کنين اگه بد ديدين بياين من رو بزنين و اگه حال کردين به جان من دعا کنين:d
(ولی چرا امتيازش شده 6 ؟)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or