Star Wars: The Force Unleashed II | PC\

Star-Wars-Force-Unleashed-II.jpg

LucasArts
Action
Release: TBA 2010​

Star Wars: The Force Unleashed II Debut Trailer​

star-wars-force-unleashed-2.jpg

منم امروز گرفتم نصبش كردم.

خوشبختانه اون مشكلات افت فريم و شمشير و باگ و اين چيزا هم كه دوستان گفتن نداشت

اين 8600 جي تي انصافا بهترين كارت گرافيك تاريخ بايد محسوب بشه :)) چند ساله دارمش. هنوز برام مشكل ساز نشده.
الان تنها اپشني كه ندارم انتي انالايزينگ هست

چه جالبه بازيش تا حالا بازي اين مدلي نكرده بودم :d

سلام
اگه بگن پنج تا از بهترین بازی ها یی رو که انجام دادی نام ببر حتما یکیش همین استار وار هست واقعا از هر لحاظ فوق العادست ولی نمیدونم چرا زیاد تو سایت طرف دار نداره

ديگه نه تا اين حد.....
بازي در حد "مفرح" بودن، مونده.

دیدم هیچکی تو قسمت مشکلات جواب نمیده اینو اینجا زدم ببخشین
من تو همون قسمت اول موندم اصلا کاراکتر حرکت نمی کنه میگه اول شماره 1 بزن بعد 3 بعد.. میمیرم مونده انجا هر کرکی رو هم امتحان کردم میگه حمله کن اما من هر دکمه روی کیبورد میزنم جواب نمیده
از اینجا دانلود کردم
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=17738&page=267

دیدم هیچکی تو قسمت مشکلات جواب نمیده اینو اینجا زدم ببخشین
من تو همون قسمت اول موندم اصلا کاراکتر حرکت نمی کنه میگه اول شماره 1 بزن بعد 3 بعد.. میمیرم مونده انجا هر کرکی رو هم امتحان کردم میگه حمله کن اما من هر دکمه روی کیبورد میزنم جواب نمیده
از اینجا دانلود کردم
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=17738&page=267

اگر دسته به سيستمت وصله بكشش

عزیز منم همین مشکل داشتم (همچنین تو darksider)شما کافیف از device manger تمام hid ها رو disable کنی.در ضمن 8600gt رو موافقم با اینکه مینیمم سیستم بازی هاست ولی ترکوندهD:

من يه مشكل دارم:d
بازي اصلاً افت فريم نداره فقط نميدونم چرا موقع برخورد شمشير به بدن دشمن يه دفعه تيك بر ميداره:-o
خيلي عجيبه والا.
يعني وقتي به شمشيرشون ميخوره مشكلي پيش نمياد ولي وقتي به بدنشون اصابت كرد.........:((

بازي اصلاً افت فريم نداره فقط نميدونم چرا موقع برخورد شمشير به بدن دشمن يه دفعه تيك بر ميداره:-o
خيلي عجيبه والا.
يعني وقتي به شمشيرشون ميخوره مشكلي پيش نمياد ولي وقتي به بدنشون اصابت كرد.........:((

ميدونم اينجا جاش نيست:d
ولي كمكم كنين:x

خيلي عجيبه والا.
خدايي خيلي رو اعصابه:((:(()x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or