تکنیک کجا بود؟؟! بازی رسما قات می زنه توی مبارزاتکه شما با شمشیرهاتون کار می کنید در این حالت با اینکه فریم ثابته اما کراکتر شما و دشمن در حالت مبارزه با شمشیر تیک میزنه که البته این رو باید گذاشت به حساب خلق یک تکنیک که به هنری شدن بازی کمک کرده .

تکنیک کجا بود؟؟! بازی رسما قات می زنه توی مبارزات
===================
راهی برای حل مشکل افت فریم بازی پیدا نشد؟
انصافا این همه تکنیک مبارزه ه و جادو و فن وحرکت داره که تو کمتر بازی میشه همه با هم داشت .
عزیزانصافا این همه تکنیک مبارزه ه و جادو و فن وحرکت داره که تو کمتر بازی میشه همه با هم داشت .
اون وقت شما میگی تکنیک کجاست ؟؟
والا برای ما هم که تا اخر گرافیک بردیم بالا و هیچ مشکلی نداریم :d
فکر کنم این بازی یک cpu قوی هم می خواد![]()
راست ميگن منم كه سيستم نسبتا متوسطي دارم مشكلي ندارم تنها مشكلم با همون Vsync و شمشير زني هست و اصلا افت فريم ندارم با اين مشخصات:دوست عزیز CPu شما چیه؟!
بازی شما کدام نسخه است؟!
انصافا CPU ات قویه.یا حداقل برای Game خیلی خوب.
دلیلش کاملا مشخصه عزیز من؛ یه پورت افتضاح دیگه،یه توهین دیگه به Pcgamers. امیدوارم حتی500تا هم رو Pcفروش نره این بازی.انصافا CPU ات قویه.یا حداقل برای Game خیلی خوب.
من اخه از نسخه Repack استفاده می کنم و مثل اکثر بچه ها توی برخورد با دشمن تیک میزنه اساسی.
این مشخصات سیستم من:
RAM:4gb
Graphic:gtx260 zotac
cpu:AMD Athelon II 6000black edition x64
اما فکر نمی کنم علت این LAG زدن ها سیستم ضعیف باشه.
خیلی از سایت ها و فروم های خارجی هم سره این داستان LAG ومشکلات دیگرش درگیر هستند و خیلی ها هم بدون مشکل بازی کردن.
داداش همچین متوسط هم نیست سیستم خوبی هست برا بازیراست ميگن منم كه سيستم نسبتا متوسطي دارم مشكلي ندارم تنها مشكلم با همون Vsync و شمشير زني هست و اصلا افت فريم ندارم با اين مشخصات:
Res:1680*1050
Highest Settings With AA ON
CPU:INTEL core 2 dou E8400
Ram:4gb
Vga:GTS 250 1GB
ممنون .عزیز فکر کنم اگه ستاب اصلی میگرفتی دیگه این مشکلات نداشتی البته ویندوز من سون 64 بیتی هستانصافا CPU ات قویه.یا حداقل برای Game خیلی خوب.
من اخه از نسخه Repack استفاده می کنم و مثل اکثر بچه ها توی برخورد با دشمن تیک میزنه اساسی.
این مشخصات سیستم من:
RAM:4gb
Graphic:gtx260 zotac
cpu:AMD Athelon II 6000black edition x64
اما فکر نمی کنم علت این LAG زدن ها سیستم ضعیف باشه.
هستند و خیلی ها هم بدون مشکل بازی کردن.
دلیلش کاملا مشخصه عزیز من؛ یه پورت افتضاح دیگه،یه توهین دیگه به Pcgamers. امیدوارم حتی500تا هم رو Pcفروش نره این بازی.
دوست عزیز با کارت 480 وcpu phenom 2 965 گاها lag های شدیدی دارم همچنین فیزیک برخورد شمیر دشمنان