منم دقیقا با بازی یه همچین مشکلی داشتم برا همین رفتم سراغ 360.منم الان یه نسخه دستم اومد
چرا هی افت فریم داره؟ 28 تا 30 میره یهو میشه 20 بازی اسلوموشن میشه
عجب چیزه چرتیه
نکنه درایور گرافیک می خواد؟
منم دقیقا با بازی یه همچین مشکلی داشتم برا همین رفتم سراغ 360.
منم الان یه نسخه دستم اومد
چرا هی افت فریم داره؟ 28 تا 30 میره یهو میشه 20 بازی اسلوموشن میشه
عجب چیزه چرتیه
نکنه درایور گرافیک می خواد؟
دوستان ما که مشکلی نداریم فریم رو 30 ثابت قفل شده و به هیچ عنوان کم نمیشهمنم دقیقا با بازی یه همچین مشکلی داشتم برا همین رفتم سراغ 360.
داداش با شما کاملا موافقم به علاوه به نظر من گرافیک بازی از شماره 1 بالاتر هست :d:d:dبه نام خدا و درود بر شما
آقا من امروز بازی به دستم رسید و نصبش کردم . فقط بگم که عالی بود . خیلی عالی . من که خیلی باهاش حال کردم . خیلی . ارزش سه بار بازی کردن رو داره . قدرت های متنوع ، گرافیک توپ و .... . راستی برای من افت فریم هم نداره . تیک هم نمیزنه
بدرود
آقا من يه مشكلي دارم :
اين بازي Vsync نداره و وقتي از كنترل پنل انويديا فعال ميكنم براش بازي لگ لگي ميشه و يه مشكل ديگه:
بازي رو من روونه ولي فقط تا به دشمنا شمشير ليزري ميزنم يه حالت Stop مانند پيدا ميكنه و در بقيه حالات روونه ميخواستم بدونم اين مدلشه يا نه رو شما هم همينطوره؟
خیلیا همین مشکل رو دارنآقا من يه مشكلي دارم :
اين بازي Vsync نداره و وقتي از كنترل پنل انويديا فعال ميكنم براش بازي لگ لگي ميشه و يه مشكل ديگه:
بازي رو من روونه ولي فقط تا به دشمنا شمشير ليزري ميزنم يه حالت Stop مانند پيدا ميكنه و در بقيه حالات روونه ميخواستم بدونم اين مدلشه يا نه رو شما هم همينطوره؟
من یه سری کاراش رو انجام دادم مثلا همون EXE ای که 60 فریم می کنه بازی رو ریختم بازی قشنگ اسلوموشن شد! با یه EXE می خوان بازی رو 60 فریم کنن!lol رو در بی نهایت ضرب کنید!نه دوست عزیز مدل بازی اینجوی نیست اما مثل این که برای بعضی از دوستان مشکل داره من خودم هم همین مشکل را دارم درایور هم را عوض کردم اما باز هم مشکل دارم به این صفحه یک نگاه بندازید یکسری راه حال گفته که برای بعضی ها جواب داده شما هم امتحان کن شاید نتیجه بگیری
http://www.gamebrood.com/2010/10/28/...-and-stutteri/
البته درايور من 260.63 بتا هستش كه چون ميدونم درست نميشه درايور جديدتر نميگيرم ممنون از شما بابت راهنمايي و البته به نظر من مشكلاتش زياد رو اعصاب نيست و فعلا بازي ميكنيم.نه دوست عزیز مدل بازی اینجوی نیست اما مثل این که برای بعضی از دوستان مشکل داره من خودم هم همین مشکل را دارم درایور هم را عوض کردم اما باز هم مشکل دارم به این صفحه یک نگاه بندازید یکسری راه حال گفته که برای بعضی ها جواب داده شما هم امتحان کن شاید نتیجه بگیری
http://www.gamebrood.com/2010/10/28...no-sound-low-performance-choppy-and-stutteri/

دوستان من کرک reloaded را ریختم بهتر شد اما از بین نرفت.