Star Wars: The Force Unleashed II | PC\

Star-Wars-Force-Unleashed-II.jpg

LucasArts
Action
Release: TBA 2010​

Star Wars: The Force Unleashed II Debut Trailer​

star-wars-force-unleashed-2.jpg

منم الان یه نسخه دستم اومد
چرا هی افت فریم داره؟ 28 تا 30 میره یهو میشه 20 بازی اسلوموشن میشه
عجب چیزه چرتیه
نکنه درایور گرافیک می خواد؟

به نام خدا و درود بر شما

آقا من امروز بازی به دستم رسید و نصبش کردم . فقط بگم که عالی بود . خیلی عالی . من که خیلی باهاش حال کردم . خیلی . ارزش سه بار بازی کردن رو داره . قدرت های متنوع ، گرافیک توپ و .... . راستی برای من افت فریم هم نداره . تیک هم نمیزنه
بدرود

منم الان یه نسخه دستم اومد
چرا هی افت فریم داره؟ 28 تا 30 میره یهو میشه 20 بازی اسلوموشن میشه
عجب چیزه چرتیه
نکنه درایور گرافیک می خواد؟

منم دقیقا با بازی یه همچین مشکلی داشتم برا همین رفتم سراغ 360.
دوستان ما که مشکلی نداریم فریم رو 30 ثابت قفل شده و به هیچ عنوان کم نمیشه
البته من اخرین درایور 260 .89 whqlرا دانلود کردم اگه کارت شما انودیا هست امتحان کنید شاید مشکلتان حل شود
به نام خدا و درود بر شما

آقا من امروز بازی به دستم رسید و نصبش کردم . فقط بگم که عالی بود . خیلی عالی . من که خیلی باهاش حال کردم . خیلی . ارزش سه بار بازی کردن رو داره . قدرت های متنوع ، گرافیک توپ و .... . راستی برای من افت فریم هم نداره . تیک هم نمیزنه
بدرود
داداش با شما کاملا موافقم به علاوه به نظر من گرافیک بازی از شماره 1 بالاتر هست :d:d:d

آقا من يه مشكلي دارم :
اين بازي Vsync نداره و وقتي از كنترل پنل انويديا فعال ميكنم براش بازي لگ لگي ميشه و يه مشكل ديگه:
بازي رو من روونه ولي فقط تا به دشمنا شمشير ليزري ميزنم يه حالت Stop مانند پيدا ميكنه و در بقيه حالات روونه ميخواستم بدونم اين مدلشه يا نه رو شما هم همينطوره؟

آقا من يه مشكلي دارم :
اين بازي Vsync نداره و وقتي از كنترل پنل انويديا فعال ميكنم براش بازي لگ لگي ميشه و يه مشكل ديگه:
بازي رو من روونه ولي فقط تا به دشمنا شمشير ليزري ميزنم يه حالت Stop مانند پيدا ميكنه و در بقيه حالات روونه ميخواستم بدونم اين مدلشه يا نه رو شما هم همينطوره؟

نه دوست عزیز مدل بازی اینجوی نیست اما مثل این که برای بعضی از دوستان مشکل داره من خودم هم همین مشکل را دارم درایور هم را عوض کردم اما باز هم مشکل دارم به این صفحه یک نگاه بندازید یکسری راه حال گفته که برای بعضی ها جواب داده شما هم امتحان کن شاید نتیجه بگیری
http://www.gamebrood.com/2010/10/28...no-sound-low-performance-choppy-and-stutteri/

• Like
Reactions: pedramstalker
آقا من يه مشكلي دارم :
خیلیا همین مشکل رو دارن
منم درایور جدید رو ریختم هیچ فرقی نکرد
واقعا دلم می سوزه واسه اونایی که 60 دلار می ریزن پای این پورت آشغال!
اون موقع هی می گن چرا بازی های PC فروش نداره! کدوم ابلهی میاد 60 دلار بی زبون میده پای این بازی با این همه مشکل!
پ.ن
نه دوست عزیز مدل بازی اینجوی نیست اما مثل این که برای بعضی از دوستان مشکل داره من خودم هم همین مشکل را دارم درایور هم را عوض کردم اما باز هم مشکل دارم به این صفحه یک نگاه بندازید یکسری راه حال گفته که برای بعضی ها جواب داده شما هم امتحان کن شاید نتیجه بگیری
http://www.gamebrood.com/2010/10/28/...-and-stutteri/
من یه سری کاراش رو انجام دادم مثلا همون EXE ای که 60 فریم می کنه بازی رو ریختم بازی قشنگ اسلوموشن شد! با یه EXE می خوان بازی رو 60 فریم کنن!lol رو در بی نهایت ضرب کنید!
بعد گفته v-sync رو خاموش کنید و triple buffering رو روشن کنید که بازم انجام دادم و جواب نداد
دیگه نمی دونم همه برنامه های تون رو غیر فعال کنید و از اول نصب کنید و یه مشت چرت و پرت دیگه
حالا من که دیسکا رو ریختم دور و کلی هم وقتم رو گرفت ولی اون بدبختی که 60 دلار داده پای این بازی چی

آخرین ویرایش:
Wanderجان من خودم هم تمام این مراحل را انجام دادم اما همش بی نتیجه بوده حالا نمی دونم چجوری برای بعضی از دوستان بدون مشکل اجرا شده.
دوستانی که بازی را راحت اجرا کردن میشه بگند سیستمشون چی است و از چه OS دارند استفاده می کنند و همچنین از کدام نسخه این بازی دارند استفاده می کنند.

http://www.gamebrood.com/2010/10/28...no-sound-low-performance-choppy-and-stutteri/
البته درايور من 260.63 بتا هستش كه چون ميدونم درست نميشه درايور جديدتر نميگيرم ممنون از شما بابت راهنمايي و البته به نظر من مشكلاتش زياد رو اعصاب نيست و فعلا بازي ميكنيم. :|

سر مسئله spoiler ما جنگ و دعوا ها و خونریزی هایی که نداشتیم تو بازی darksiders .

البته هرکی دلش می خواد می تونه نظرش رو بگه .

بازی رو نصب کردم و الان مرحله 2 بازی هستم .واقعا یک شاهکاره که 30 فریم ثابت هستش . فیزیکش حرف نداره و نورپردازی خیلی خوبه . تنها ایرادش به جز فریم ثابتش وقتی هستش که شما با شمشیرهاتون کار می کنید در این حالت با اینکه فریم ثابته اما کراکتر شما و دشمن در حالت مبارزه با شمشیر تیک میزنه که البته این رو باید گذاشت به حساب خلق یک تکنیک که به هنری شدن بازی کمک کرده .

بازی فقط یک جا به 28 فریم رسید اون هم برای 1 صدم ثانیه .

رزولوشن بازی 1680x1050 هست و همه چی HIGH اما عکس ها رو به لحاظ حجمشون کوچک کردم تا حجم آپلود پایین بیاد.

عکس هایی رو میزارم تا ببینید . از مرحله ی 2 بازی .
1ouo.jpg

2.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or