Star Wars: Battlefront

• Thread starter Thread starter G.O.G
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
swbf_facebook_share.jpeg

سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
Star Wars: Battlefront یکی از بازی های سری Star Wars: Battlefront است. از این بازی در کنفرانس EA در E3 2013 رونمایی شد در حالی که هیچ تاریخ انتشاری برای آن اعلام نشد ولی در E3 2015 تاریخ انتشار آن را 26 آبان (17 نوامبر) اعلام کردند. DICE این بازی را ادامه Star Wars: Battlefront II اعلام نکرده است بلکه آن را ریلانچ این سری اعلام کرده است. اولین DLC بازی به نام Battle Of Jakku در تاریخ 17 آذر (8 دسامبر) به صورت رایگان عرضه شده که دارای دو مپ در سیاره جدید Jakku از قسمت هفتم سری فیلم ها، یعنی Star Wars: The Force Awakens است.

منبع​

.: تریلر :.
Star Wars: Battlefront Official E3 2014 Preview

YouTube

Star Wars Battlefront: Multiplayer Gameplay | E3 2015 “Walker Assault” on Hoth

YouTube

بنده تمام سعیمو کردم امیدوارم مفید بوده باشه​

آخرین ویرایش:
ای بابا چقدر تعریف میکنین! :دی از یه طرف بدجوری فن Star Wars هستم و از یه طرف هم اصلاً آنلاین باز نیستم! :دی ولی با این تعریف ها و چیزهایی که از بازی دیدم، کم کم داره وارد لیست خرید میشه. بیایم یه کم پیو پیو کنیم و حالش رو ببریم!

منم بد جور میخوام بازی کنم عاشق Star wars ـم ولی آنلاین باز نیستم نمیدونم چه کنم اینترنت اعصاب آدم رو به هم میریزه سر قضیه پینگ و این چیزاش .

منم یکم چیز شدم نسبت به تعریف دوستان!:d من یک دموی 10 دقیقه دیدم از بازی مال آلفا به نظر میرسید زود خسته کننده بشه... نظرتون در مورد این چیه؟:d

همه چی رو بچه ها گفتن اما واقعا گرافیک بازی روی ps4 خارق العادست و تفاوت زیادی با pc نداره...
جزئیات عالیه...تکسچرا هیولان...
صداگذاری عجیب و غریبه اصن...حس جنگ رو واقعا منتقل میکنه...
تجربه ی باورنکردنی بود به عنوان کسی که اصن نمیدونم استار وارز چی هست :d
گرافیک بازی خیلی نوسان عجیبی داره. وقتی داخل بازی هستی اصلا خیلی قشنگه و بهتره بگم که از نظر بصری با یکی از خارق العاده ترین گرافیک های نسل جدید طرف هستیم که واقعا رئال میزنه. انفجار ها وحشتناک زیبا هستن. دودهای حاصل از انفجار ها کاملا حجم دار به نظر میان. برخورد تیر ها و انفجار ها افکت Particle ایجاد میکنن که خیلی قشنگه. اما از طرف دیگه وقتی دوربین میدون جنگ رو داره نشون میده کیفیت بافت ها واقعا پایینه و پایین بودن رزولوشن بازی که 900p هستش کاملا به چشم میاد. وقتی میخوای با PC مقایسه کنی کاملا مشخصه تفاوت اینا. حتی بافت های وواکر ها هم به چشم میزنه. حالا دیجیتال فاندری تحلیل میکنه کاملا مشخص میشه قضیه.

اما در کل خود بازی خیلی خوبه و فقط و فقط وقتی به مقایسه باPC بخواد بیاد کم میاره :دی

گرافیک بازی خیلی نوسان عجیبی داره. وقتی داخل بازی هستی اصلا خیلی قشنگه و بهتره بگم که از نظر بصری با یکی از خارق العاده ترین گرافیک های نسل جدید طرف هستیم که واقعا رئال میزنه. انفجار ها وحشتناک زیبا هستن. دودهای حاصل از انفجار ها کاملا حجم دار به نظر میان. برخورد تیر ها و انفجار ها افکت Particle ایجاد میکنن که خیلی قشنگه. اما از طرف دیگه وقتی دوربین میدون جنگ رو داره نشون میده کیفیت بافت ها واقعا پایینه و پایین بودن رزولوشن بازی که 900p هستش کاملا به چشم میاد. وقتی میخوای با PC مقایسه کنی کاملا مشخصه تفاوت اینا. حتی بافت های وواکر ها هم به چشم میزنه. حالا دیجیتال فاندری تحلیل میکنه کاملا مشخص میشه قضیه.

اما در کل خود بازی خیلی خوبه و فقط و فقط وقتی به مقایسه باPC بخواد بیاد کم میاره :دی

به نظر من تکسچرها عالین، فقط به خاطر 900p بودنِ رزولوشن، یه سری از تکسچرهای دورتر خوب به نظر نمیان. به جز این مورد خدایی همه جاهای بازی گرافیکش فک برانداز هست. تازه 60 فریمم هست :دی
بعضی جاها اینقدر افکتِ انفجار و دود و ... تو تصویر هست که باورم نمی‌شه داره 50-60 فریم می‌ده رو کنسول :دی انجینشون جواهریه برا خودش :دی این که تعدادِ افرادِ توی نقشه کمتر شده و تخریب‌پذیری هم نداره به اون شکل، باعث شده دستشون باز شه و گرافیک خیلی بهتر از BF4 شه. خدا می‌دونه Mass Effect با 30 فریم رو این انجین چی می‌شه :دی

یه سوال واسم پیش اومده.... توی pvp چه جوری میشه هیرو شد؟ بعد این موضوع بالانس بازی رو بهم نمیزنه؟

داشتم یه گیم پلی ازش میدیدم واسه تنوع خوبه به نظرم بخصوص صدای تفنگاش ادمو یاد این بازی های قدیمی میندازه:d

یه سوال واسم پیش اومده.... توی pvp چه جوری میشه هیرو شد؟ بعد این موضوع بالانس بازی رو بهم نمیزنه؟

داشتم یه گیم پلی ازش میدیدم واسه تنوع خوبه به نظرم بخصوص صدای تفنگاش ادمو یاد این بازی های قدیمی میندازه:d
این واسه زمان محدود هیرو میکنه یه چیزی مثل جایزه

سلام ببخشید انلاینش رو ps4 چند نفر به چند نفر هست? بازی کاملش منظورم هست نه بتا

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk

بازی بخش های متنوعی داره، بعضی هاش 10 به 10 .
بعضی هاش 8 به 8. (کمترینش)
یه مُد داره به نام Supremacy که تا چهل نفر رو ساپورت میکنه.(بیشترین)
روی همه ی پلتفرم ها اینطور قرار داره ...

مثل بقيه pickup هاس ولي جاش به صورت Random هستش بايد پيدا كني و برداري.
نه زود تموم ميشه با هر بار كشتن مدت زمان بيشتري ميشه هيرو موند.
Darth vader اصلا بدرد نميخوره خيلي كنده :d
Skywalker خيلي بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or