سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
آخرین ویرایش:
اون قضیه توی battlefront های قبلی هم بود . تقلید اینا از titanfall نیست !!!فعلا" چيزهايي كه من خوندم خصوصا" سر بات ها حس تايتانفال بهم دست دادهالبته فكر نكنم بات براي مولتي معمولي بذارن و حتما" براي اون مراحل سينگل مانند
) ولي اين يا خود بتل ميشه با تغييرات اسلحه و فضاي بازي يا يه چيز اوريج ميشه !
و صدهزار البته حتي اگر مفت هم نيارزه مثل چي مي فروشه![]()
اون قضیه توی battlefront های قبلی هم بود . تقلید اینا از titanfall نیست !!!
در کل که gameplay و رونده سریهای قبلی خیلی عالی بود
واقعا هم نزدیک به BF نیستن در حالته کلی
همون امکانات سری قبلی رو پیشترفته کنن و ... فوق القعاده میشه...
اون که بله D: همه در کفه Star Wars 7 هم هستن 100% این فروشش رو میکنه D: البته در کل فکر میکنم بازیه درست حسابی در بیاد

--“Star Wars, as an [intellectual property], is shaping what we’re doing. So we won’t do excessive destruction just because we can. It’s more about ‘what do you need and what you want’ in a Battlefield game versus a Battlefront game,” said Bach.
در مورد اینکه داخلی مولتی پلیر هم AI وجود داره یا نه جوابی نداده :dhe Partner system, which works a bit like squads in Battlefield. Players can choose one Partner to always be able to see in-game, and always be able to spawn next to. But more importantly, you’ll be able to share item/weapon unlocks with your partner. Battlefront definitely has some kind of progression system for unlocking new weapons, and your partner will be able to use anything you’ve unlocked, even if they’re a lower level.
Battlefront قبلی هارو بازی کردی که میگی شبیه Titanfall ؟من چيزي نگفتم حقيقته گفتم زياد ميفروشه و وجود بات در كنار پلير انلاين ميشه تايتانفال
در ضمن بايد من به تو بگم كه بازي هنوز يه چيز درست حسابي ازش درنيومده اين همه هايپ شديد و جو برتون داشته
خودمم هر وقت يه چيزايي حالا بد و ناراحت كننده د مورد يه بازي گفتم همون شد نمونه بارزش هم دستيني

دوستان میشه این عکس wallpaper این بازیو با رزولوشن مناسب برای desktop background بدین؟ خیلی اخه عالیه. ممنون میشم.
اون قضیه توی battlefront های قبلی هم بود . تقلید اینا از titanfall نیست !!!
در کل که gameplay و رونده سریهای قبلی خیلی عالی بود
واقعا هم نزدیک به BF نیستن در حالته کلی
همون امکانات سری قبلی رو پیشترفته کنن و ... فوق القعاده میشه...
اون که بله D: همه در کفه Star Wars 7 هم هستن 100% این فروشش رو میکنه D: البته در کل فکر میکنم بازیه درست حسابی در بیاد
:dدر مورد اینکه داخلی مولتی پلیر هم AI وجود داره یا نه جوابی نداده :d
-
تعداد مپ هاشم برای لانچ خوبه قراره بیشتر از 8 تا مپ و 2تا سیاره باشه.
-----------
Battlefront قبلی هارو بازی کردی که میگی شبیه Titanfall ؟![]()

کاری به jetpack نداشتم D: منظورم AI بود .اینم در نظر داشته باش که scale کلی نبردهای BAttlefront خیلی از titanfall بزرگتره ( فک کنم اینطور باشه ) برای همین میخوان حسه در جریان بودن یه نبر واقعی رو توی بازی بزارن ( فک کنم) -مسئله من سر جت پك نيست ! گر چند به نظرم كلا" جت پك توي بازي هاي وسيله و ادوات محور بازي رو از بالانس در مياره فقط كافيه اين رو تصور كنيم كه يارو با هزار زحمت خودش رو مي رسونه به يه نقطه بعد 4 تا مهندس اگر اون دور و بر باشن هنوز هيچي نشده سريع جت پك ميزنن ميرن هوا و ادم نميتونه هم سرعت يا سريعتر از اون ها لوله توپ وسيله رو ببره روشون تا بهشون شليك كنه سر همين از نظر من جت پك كلا نامتوازنه براي بازي هاي ماشين محور
من تقليد هم نگفتم ، گفتم حس بات هاي تايتانفال كه هر جا ميرفتي 4 تا بات خرفت بودن و فقط امتياز ميدادن بهم دست داد
ولي خوب هنوزم مي گم بايد اطلاعات بيشتر دربياد كلا" با همين يه ذره نه مثل سردي تون كنه نه شماهارو گرمي:d
بنظرم باید محدودیت بزارن رو استفاده از Jetpack:dکاری به jetpack نداشتم D: منظورم AI بود .اینم در نظر داشته باش که scale کلی نبردهای BAttlefront خیلی از titanfall بزرگتره ( فک کنم اینطور باشه ) برای همین میخوان حسه در جریان بودن یه نبر واقعی رو توی بازی بزارن ( فک کنم) -
jetpack هم باشه اونم براش محدودیتهای میزارن به هر حال توی AW و Titanfall هم که بازی کردم به نظرم JetPack چیزهای OverPower نبودن ! بالانس عالی داشتن.
اون که بله. باید منتظره اطلاعات جدید بود D:
[h=1]There are no classes or squads in Star Wars Battlefront[/h]design director Niklas Fegraeus says players are able to “freely” pick their weapons and gear, rather than select pre-made classes. You can instead unlock and use whatever you want using XP, so it sounds like you won't be tied to set archetypes.