سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
آخرین ویرایش:
اره split screen افلاین دارهواقعا بازی توپی بود،خریدش واجبات دینه!
دوستان 1قسمتی بودcoopتصویر 2نصف شده بود،یعنی دونفره با یه دستگاه میشه بازیش کرد؟
خیلی خوبه . با توجه به برنده مپ و یه سری از اتفاقایی قراره بیوفته تغییر میکنه.DICE general manager Patrick Bach explained the concept of “Battle Beyond,” which changes the map and some of the events, depending which side is winning or losing. For instance, a Star Destroyer would go down in flames when Rebels are winning. These will be different for each map too, according to IGN.
PS4Daily talked to a EA representative at E3 2015 who confirmed that for now Sony's PlayStation 4 is the lead platform, and this is the only reason why publisher EA chosed to showcased the first gameplay demo on PS4. This means, all development builds of Star Wars: Battlefront are on PlayStation 4.

پيتر مور:
اگر بازي سر موعد كامل و اماده نباشد ، به تعويق خواهد افتاد
ازشما که فنهBF هستید بعیده.اگه این نسخه موفق بشه ممکنه جایگزین bf حداقل یه چند سالی بشه؟ البته موفق بشه به نظر خودم خیلی هم بد نیست یه چند سالی به bf استراحت بدن:d
بعد از Starwars باید یدونه Badcompany بسازن مولتیش شاهکار بود. مپ هاش که واقعا تک بودن. خود بازی هم کاملا بالانس بود.ازشما که فنهBF هستید بعیده.
به نظر من هیچ بازی نمیتونه فضا و جو سری BF مخصوصا BF3 رو القا کنه و همچین مولتیپلیر قوی داشته باشه.
میزاشتن جالب میشد.“We will not offer a Death Star based map. But stay tuned for details around the maps we will offer,” offered EA community managers in a recent Reddit thread.
بازی برای من جدا از اسمش یه bf فضایی بود حالا با یکم تغییراتازشما که فنهBF هستید بعیده.
به نظر من هیچ بازی نمیتونه فضا و جو سری BF مخصوصا BF3 رو القا کنه و همچین مولتیپلیر قوی داشته باشه.