Star Wars: Battlefront

• Thread starter Thread starter G.O.G
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
swbf_facebook_share.jpeg

سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
Star Wars: Battlefront یکی از بازی های سری Star Wars: Battlefront است. از این بازی در کنفرانس EA در E3 2013 رونمایی شد در حالی که هیچ تاریخ انتشاری برای آن اعلام نشد ولی در E3 2015 تاریخ انتشار آن را 26 آبان (17 نوامبر) اعلام کردند. DICE این بازی را ادامه Star Wars: Battlefront II اعلام نکرده است بلکه آن را ریلانچ این سری اعلام کرده است. اولین DLC بازی به نام Battle Of Jakku در تاریخ 17 آذر (8 دسامبر) به صورت رایگان عرضه شده که دارای دو مپ در سیاره جدید Jakku از قسمت هفتم سری فیلم ها، یعنی Star Wars: The Force Awakens است.

منبع​

.: تریلر :.
Star Wars: Battlefront Official E3 2014 Preview

YouTube

Star Wars Battlefront: Multiplayer Gameplay | E3 2015 “Walker Assault” on Hoth

YouTube

بنده تمام سعیمو کردم امیدوارم مفید بوده باشه​

آخرین ویرایش:
بازی برای من جدا از اسمش یه bf فضایی بود حالا با یکم تغییرات
البته همون طور که میبینید واقعا باید به bf یه استراحتی بدن چون بدجور داره خراب میکنه
فقط تنها مشکل من بالانس نبودن بازی هست چون ظاهرا (تا اینجا که معلومه )بالانس نیست
مثلا اون ۲ نفری که آخر بازی اومدن زدن همه ر ترکوندن:d یا اون واکر گنده :d همین طوری همه ر درو کرد رفت چون هم مپش باز بود و ماشالاه با اون قدش همه ر از بالا راحت میدید میزد:d یه پرکی هم داشت که علامت داد یه قسمت ر قشگ همه ر کشت :d اینطوری باشه به جای دفاع کردن فقط باید فرار کنیم:d
“If you were to control their path – that would be game breaking.”
AT-AT رو نمیشه کنترل کرد مثل بتلفیلد نیستش. احتمالا مسیر از قبل مشخص شده خاصی داره
اينا ضعف حساب ميشه:d
تو Battlefront قبيلا هم ATAT ميشد كنترل كرد و هم Spacebattle داشتيم

آخرین ویرایش:
چرا E3 امسال گرافیک STAR WARS / NFS اینقدر REAL بود واقعآآدم فکر میکرد فیلمه
عجب صحنه های انفجاری خصوصآ اون جرقه های انفجار فوق العاده بود

AT-AT رو نمیشه کنترل کرد مثل بتلفیلد نیستش. احتمالا مسیر از قبل مشخص شده خاصی داره
اينا ضعف حساب ميشه:d
تو Battlefront قبيلا هم ATAT ميشد كنترل كرد و هم Spacebattle داشتيم

من یه مصاحبه دیدم میگفت دو نوع هست ازش یسری مسیرهای از پیش تعیین شده دارن و یسری هم قابل کنترل هستن اسم اونها انگار AT ST بوود!

بعد از Starwars باید یدونه Badcompany بسازن مولتیش شاهکار بود. مپ هاش که واقعا تک بودن. خود بازی هم کاملا بالانس بود.
بتلفیلد اصلی بعد از اون 2 تا شماره نسبتا ضعیف یعنی 4 و Hardline (حالا این تو لانچ خیلی خوب بودش:d )نیازی نیست استراحت بدن سری اصلی از این خراب ترش نکنن:d BFBC بدن بعد برن سراغ 5 ...
که بعیده EA همچین کاری کنه
----
There’s no Death Star map in Star Wars: Battlefront

میزاشتن جالب میشد.

ببين صادق بحث اين نيست كه BFBC بسازن تا شاهكار بشه !
خود BC كه متضمن شاهكار بودن نيست ! بايد خود سازنده درست بسازه كه ميتونست نسخه هاي بعدي BC2 رو درست بسازه كه مثل BC2 نبود حالا هم ميتونه گيم پلي رو مثل BF ها بعدي دربياره !

من نميدونم چرا ملت فكر مي كنن اگر يه BC ساخته بشه حتما شاهكار ميشه :|

خود BC كه متضمن شاهكار بودن نيست ! بايد خود سازنده درست بسازه كه ميتونست نسخه هاي بعدي BC2 رو درست بسازه كه مثل BC2 نبود حالا هم ميتونه گيم پلي رو مثل BF ها بعدي دربياره !

منظور ملت این هست که یه bc که دست dice سوعد باشه بسازن

با تو کار ندارم :d تو کلا به همه بازی ها گیر میدی و نامیدی.:d
مهم ساختن BFBC هه . حالا گیم پلی اینا چجوری میشه از الان لازم نیست نگران باشیم. اینایی که میگی شایده...:|:d

با تو کار ندارم :d تو کلا به همه بازی ها گیر میدی و نامیدی.:d
مهم ساختن BFBC هه . حالا گیم پلی اینا چجوری میشه از الان لازم نیست نگران باشیم. اینایی که میگی شایده...:|:d

نا اميدي با چيزي كه دارم مي گم فرق داره :|
اخه ربطي نداره اگر يه چيزي خوب بود بعديش هم خوب باشه :d

نا اميدي با چيزي كه دارم مي گم فرق داره :|
اخه ربطي نداره اگر يه چيزي خوب بود بعديش هم خوب باشه :d
من نمیدونم چی بگم بازی که هنوز نه ساخته شده نه تایید شده نه چیزی لیک شده از الآن داری برای هایپی که ممکنه به وجود بیاد براش آنتی هایپ میکنی:d
به لول جدیدی از آنتی هایپ رسیدی:d

چطور بود ؟
حسه BF که نمیداد؟ :d
نه به اون صورت. بیشتر حال و هوای Starwars داره.
یه سری نمیدونم اسمشون چی بود. رو زمینه و وقتی برمیداری بهت Rocket و Shield و... میده.
حالت tps هم بنظرم بهتره . محیط بیشتری رو میبینی راحت تره.مثل بقیه tps ها میشه به سمت چپ و راست سویچ کر د
Jetpack هم cooldown داره بعد هربار استفاده باید صبر کنید. اسلحه هم که خب تیر ندارند cooldown دارن.
این Mode 40 نفره هستش. Empire ها باید ATAT ایشون برسه اخر مپ (2 تا هستش) اونور هم Rebel ها باید از Uplink هاشون دفاع کنن و ATAT هارو بزنن.
سیستم Hero هم فکر کنم تو الفا نیست من چیزی ندیدم.

Star Wars Battlefront Weapons And Vehicles List Leaked From The PC Closed Alpha
Weapons:
E11
A280
DH17
DL44
DLT19
DLT20a
EE3 (most likely for Boba Fett Only)
Rocket Launcher
SE14c
T21
Vehicles:
T-65 X-wing
Tie Fighter
Lambda Shuttle
Y-wing
Tie-Bomber(found a link to this in one of the files but don't think it's in the Closed Alpha)
Corellian Corvette
Nebulon B Frigate
ISD (Imperial Star Destroyer)
Mon Calamari Capital Ship
Home One (Admiral Ackbar's Ship)
ATST
AT-AT
Tie Interceptor (found a link to this in one of the files but don't think it's in the Closed Alpha)
74-Z Speeder Bike (found a link to this in one of the files but don't think it's in the Closed Alpha)

خدایی به bf3 میرسه؟:d به دور از هر گونه فن بازی بگو:d

به نظرم اصلا ربطی به هم ندارن:d
قرار هم نیست به BF برسه. این Battlefront هست باید شبیه قبلیا باشه نه اینکه مثل BF3 باشه:dاز نظر من که شباهتی نداره خیلی. شاید اشتباه کنم.
خیلی مولتیش شلوغ تر و درگیریش بیشتره چون کمپ هم نمیشه بکنن یه تیر میزنن تابلو میشن به خاطر نوع اسلحه ها:d
---
اسلحله های موجود الفا:

Barrage: مثل Hammer میمونه 3 تا باهمزمان تیر میزنه.
Ion Torpedo:برای وسایل مثل AT و.. هست لاک میکنه.
بقیش هم که معلومه:d
نمای TPS:

AT AT هم کار درستی کردن کنترلش دست خودمون نیست چون واقعا قویه. اخر مپ به خاطر همین Rebel نابود میشن:))
mini map بازی هم دشمن رو مثل Destiny نشون میده نزدیک بشی بیشتر معلوم میشه.

آخرین ویرایش:
به نظرم اصلا ربطی به هم ندارن:d
قرار هم نیست به BF برسه. این Battlefront هست باید شبیه قبلیا باشه نه اینکه مثل BF3 باشه:dاز نظر من که شباهتی نداره خیلی. شاید اشتباه کنم.
منظورم این بود که حال اون زمان bf3 ر میده؟ یعنی میشه از صبح تا شب بشینی پاش؟:dیعنی میشه سره بازی چش و چالت ر بزاری ؟ دیگه خودت بهتر میدونی چه دورانی بود :d
اینم یه گیم پلی :http://gamefa.org/user5/Trailer/201...tiplayer GTX 680 4gb i5 2500k (60FPS) 720.mp4 فقط طرف که داره بازی میکنه فلج مغزی هست همش میمیره:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or