سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
آخرین ویرایش:
بازی برای من جدا از اسمش یه bf فضایی بود حالا با یکم تغییرات
البته همون طور که میبینید واقعا باید به bf یه استراحتی بدن چون بدجور داره خراب میکنه
فقط تنها مشکل من بالانس نبودن بازی هست چون ظاهرا (تا اینجا که معلومه )بالانس نیست
مثلا اون ۲ نفری که آخر بازی اومدن زدن همه ر ترکوندن:d یا اون واکر گنده :d همین طوری همه ر درو کرد رفت چون هم مپش باز بود و ماشالاه با اون قدش همه ر از بالا راحت میدید میزد:d یه پرکی هم داشت که علامت داد یه قسمت ر قشگ همه ر کشت :d اینطوری باشه به جای دفاع کردن فقط باید فرار کنیم:d
AT-AT رو نمیشه کنترل کرد مثل بتلفیلد نیستش. احتمالا مسیر از قبل مشخص شده خاصی داره“If you were to control their path – that would be game breaking.”
AT-AT رو نمیشه کنترل کرد مثل بتلفیلد نیستش. احتمالا مسیر از قبل مشخص شده خاصی داره
اينا ضعف حساب ميشه:d
تو Battlefront قبيلا هم ATAT ميشد كنترل كرد و هم Spacebattle داشتيم
بعد از Starwars باید یدونه Badcompany بسازن مولتیش شاهکار بود. مپ هاش که واقعا تک بودن. خود بازی هم کاملا بالانس بود.
بتلفیلد اصلی بعد از اون 2 تا شماره نسبتا ضعیف یعنی 4 و Hardline (حالا این تو لانچ خیلی خوب بودش:d )نیازی نیست استراحت بدن سری اصلی از این خراب ترش نکنن:d BFBC بدن بعد برن سراغ 5 ...
که بعیده EA همچین کاری کنه
----
There’s no Death Star map in Star Wars: Battlefront
میزاشتن جالب میشد.

منظور ملت این هست که یه bc که دست dice سوعد باشه بسازنببين صادق بحث اين نيست كه BFBC بسازن تا شاهكار بشه !
خود BC كه متضمن شاهكار بودن نيست ! بايد خود سازنده درست بسازه كه ميتونست نسخه هاي بعدي BC2 رو درست بسازه كه مثل BC2 نبود حالا هم ميتونه گيم پلي رو مثل BF ها بعدي دربياره !
من نميدونم چرا ملت فكر مي كنن اگر يه BC ساخته بشه حتما شاهكار ميشه![]()
با تو کار ندارم :d تو کلا به همه بازی ها گیر میدی و نامیدی.:dببين صادق بحث اين نيست كه BFBC بسازن تا شاهكار بشه !
خود BC كه متضمن شاهكار بودن نيست ! بايد خود سازنده درست بسازه كه ميتونست نسخه هاي بعدي BC2 رو درست بسازه كه مثل BC2 نبود حالا هم ميتونه گيم پلي رو مثل BF ها بعدي دربياره !
من نميدونم چرا ملت فكر مي كنن اگر يه BC ساخته بشه حتما شاهكار ميشه![]()
:dبا تو کار ندارم :d تو کلا به همه بازی ها گیر میدی و نامیدی.:d
مهم ساختن BFBC هه . حالا گیم پلی اینا چجوری میشه از الان لازم نیست نگران باشیم. اینایی که میگی شایده...:d

من نمیدونم چی بگم بازی که هنوز نه ساخته شده نه تایید شده نه چیزی لیک شده از الآن داری برای هایپی که ممکنه به وجود بیاد براش آنتی هایپ میکنی:dنا اميدي با چيزي كه دارم مي گم فرق داره
اخه ربطي نداره اگر يه چيزي خوب بود بعديش هم خوب باشه :d
چطور بود ؟امروز الفای PC رو بازی میکردم خوب بود.
نه به اون صورت. بیشتر حال و هوای Starwars داره.چطور بود ؟
حسه BF که نمیداد؟ :d
Weapons:
E11Vehicles:
A280
DH17
DL44
DLT19
DLT20a
EE3 (most likely for Boba Fett Only)
Rocket Launcher
SE14c
T21
T-65 X-wing
Tie Fighter
Lambda Shuttle
Y-wing
Tie-Bomber(found a link to this in one of the files but don't think it's in the Closed Alpha)
Corellian Corvette
Nebulon B Frigate
ISD (Imperial Star Destroyer)
Mon Calamari Capital Ship
Home One (Admiral Ackbar's Ship)
ATST
AT-AT
Tie Interceptor (found a link to this in one of the files but don't think it's in the Closed Alpha)
74-Z Speeder Bike (found a link to this in one of the files but don't think it's in the Closed Alpha)
خدایی به bf3 میرسه؟:d به دور از هر گونه فن بازی بگو:d
خدایی به bf3 میرسه؟:d به دور از هر گونه فن بازی بگو:d

منظورم این بود که حال اون زمان bf3 ر میده؟ یعنی میشه از صبح تا شب بشینی پاش؟:dیعنی میشه سره بازی چش و چالت ر بزاری ؟ دیگه خودت بهتر میدونی چه دورانی بود :dبه نظرم اصلا ربطی به هم ندارن:d
قرار هم نیست به BF برسه. این Battlefront هست باید شبیه قبلیا باشه نه اینکه مثل BF3 باشه:dاز نظر من که شباهتی نداره خیلی. شاید اشتباه کنم.