Star Wars: Battlefront

• Thread starter Thread starter G.O.G
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
swbf_facebook_share.jpeg

سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
Star Wars: Battlefront یکی از بازی های سری Star Wars: Battlefront است. از این بازی در کنفرانس EA در E3 2013 رونمایی شد در حالی که هیچ تاریخ انتشاری برای آن اعلام نشد ولی در E3 2015 تاریخ انتشار آن را 26 آبان (17 نوامبر) اعلام کردند. DICE این بازی را ادامه Star Wars: Battlefront II اعلام نکرده است بلکه آن را ریلانچ این سری اعلام کرده است. اولین DLC بازی به نام Battle Of Jakku در تاریخ 17 آذر (8 دسامبر) به صورت رایگان عرضه شده که دارای دو مپ در سیاره جدید Jakku از قسمت هفتم سری فیلم ها، یعنی Star Wars: The Force Awakens است.

منبع​

.: تریلر :.
Star Wars: Battlefront Official E3 2014 Preview

YouTube

Star Wars Battlefront: Multiplayer Gameplay | E3 2015 “Walker Assault” on Hoth

YouTube

بنده تمام سعیمو کردم امیدوارم مفید بوده باشه​

آخرین ویرایش:
صادق چه مدلي دسترسي به الفا پيدا كردي ؟!:|:-/
پيش خريد كردي ؟
Sign up داشت ديگه

منظورم این بود که حال اون زمان bf3 ر میده؟ یعنی میشه از صبح تا شب بشینی پاش؟:dیعنی میشه سره بازی چش و چالت ر بزاری ؟ دیگه خودت بهتر میدونی چه دورانی بود :d
اینم یه گیم پلی :http://gamefa.org/user5/Trailer/201...tiplayer GTX 680 4gb i5 2500k (60FPS) 720.mp4 فقط طرف که داره بازی میکنه فلج مغزی هست همش میمیره:d
مثل بتلفيلد نيست، درگيري خيلي بيشتره ، سرعتي تره( ١-٢ ثانيه بعد از مردن زنده ميشي). شايد يكي با بتلفيلد حال ميكنه از اين خوشش نياد. Mortar Rocket Thermal grenade ... رو زمين ريخته power point اسمشونه به صورت رندوم يكي از اونا كه گفتمو ميده. ولي بتل ٣ نهايت يدونه Newbtube داشت.Squad نداره فقط با Partner ات ميتوني باشي يعني بيشتر از ٢ نفر نميشه.البته پارتي ٤ نفره داره.
ATAT one shot one kill هست من خودم امروز با ATAT ميرفتم ، ٢ دقيقه اخر ٤٠ تا Kill گرفتم ، چون اخر مپ Rebel ها Base اشون معلومه با ATAT از وسطش رد ميشي. بدبختا هم بايد دفاع كنن.
منظورم اينه نسبت به بتلفيلد شايد فان تر به نظر برسه:d خوبياش اينه كمپ نميكنن ملت همه با جت پك ميپرن ول ميدن.
كلا من كه بتلفيلد ٣ رو خيلي دوست داشتم فكر كنم ١٠٠٠ ساعتي هم بازي كردم از اين راضيم ميدونم مدت زيادي سرگرم ميكنه:d ميتونه بهترين مولتي پلير رو نسل جديد باشه. تاحالا كه چيزي نداشتيم:d

STAR WARS BATTLEFRONT PLAYABLE FIRST ON XBOX ONE

برای دومین بار تایید شد که بازی بر روی Xbox One از طریق EA Access زودتر در دسترس کاربران Xbox One قرار خواهد گرفت.

Xbox Live users who have an active subscription to EA Access will be able to dive into DICE's upcoming multiplayer shooter before everyone else, Head of Xbox Phil Spencer confirmed on Twitter.

صادق چه مدلي دسترسي به الفا پيدا كردي ؟!:|:-/
پيش خريد كردي ؟

سلام دادش حیاتیه جواب بده
با پینگ چند بازی کردی |؟
بعد با پینگ چند قابل بازیه ؟ حجم زیاد میخوره ؟

سیستم ارتقا دادم حالا همه فکرشون اینه که بازی رو سیستمشون اجرا میشه یا نه بعد حالا من فکر اینم که با پینگ چند قابل بازیه
توو ماینرکافت که احساس میکردم با پینگ 200 لگ میخوردم

یه عکس از مد Team Deadmatch اومده، و یه مد به نام Fighter Squadron معرفی شده که مثل Air Superiority بتله فردا هم توی گیمزکام نمایشش رو میبینیم :d

بازیش Co-op split screen هم داره؟البته میدونم ک این نوع Co-op خیلی وقته منقرض شده.ولی امیدوارم داشته باشه.
وای عجب بازی بود رو Ps2.کمپینیش کلا باحال نبود و فقط Co-opاش.
بعد یه سوال میشه هیرو شد؟
و کلاس های مختلف داره؟
دقیق یادم نیس رو Ps2 چجوری میشد کلاس عوض کنی، مثه اینکه رنکی بود یا یه همچین حالتی بود.

gamersyde تریلر با کیفیت این جنگ هوایی رو گذاشته:

SW Battlefront: Fighter Squadron trailer - Gamersyde

فوق العادس همه جوره !
چیش فوق العاده ست این نوع مد توی bf3 و bf4 هم بود که بد ترین مد های بازی به حساب میومد
انقدر مپ شلوغ میشه که نمیشه فهمید کی ر باید بزنی
والا هر کی هم که من تو ویدعو دیدم یه نوع جت سوار شده بود که شکلش فرق میکرد با بقیه:dفکر کن یه چیز بدتر از as توی bf3 و bf4 بشه

Supermacy مثل Conquest BF هست و ٥ تا Zone براي گرفتن داره. تمام Vehicle ها تو اين هستش و حتي ميشه از Hero ها استفاده كرد
بزرگترين Mode بازي هست. ١٠ دقيقه طول ميكشه، هرتيم هم با شروع بازي ٢ تا از اين Zone هارو دارن و بايد Zone وسطي (پنجم) بگيرن. بعد اون تيمي كه تمام Zone هارو ميگيره (يا بيشترينشون)برنده هست
هميشه هم نزديك دشمن و جنگ spawn ميشيد و لازم نيست مثل بتلفيلد راه بريد:d فقط اميدوارم spawn شدنش درست باشه چون اگه بد باشه تا زنده ميشي ممكنه همون موقع بميري.
“Using a character like Darth Vader to secure control points is great, as he can take increased damage before going down. Luke Skywalker and Boba Fett are great for moving swiftly between attacking and defensive positions, and giving you the edge against opponents in battle,” Brännvall explains.
اين Darth vader هم فكر كنم همرو بزنه نابود كنه:))
تنها مشكل اين ١٠ دقيقه هست خيلي كمه!!!

آخرین ویرایش:
فوق العادست! :x
یعنی فکر نمیکنم هیچ فن SWـی بگه زشته! :d (کیا فن که نیستی؟ :| اگر هستی امیدوارم دارث ویدر همین امشب سرت رو بزنه:-" )

به نظر من بهترین باندلیه که برای غرب تایید کردن! :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or