Square Enix دوباره محدود بودن مدت قرارداد Tomb Raider با مایکروسافت رو تکرار کرد

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
rise_of_the_tomb_raider_new.jpg

بلاخره Rise of the Tomb Raider (به طور مختصر ROTTR) برای همیشه انحصاری XBOX نخواهد بود.

وقتی برای اولین بار اعلام شد که ROTTR انحصاری Xbox است، بلافاصله Square Enix و Microsoft اعلام کردند که قراردادشان فقط برای مدت زمان محدودی است.

ما امیدوار بودیم که این مدت زمان کوتاه باشد ولی با اعلام اینکه مایکروسافت بازی رو منتشر میکنه بسیاری از گیمرها نا امید شدند.

به همین دلیل Square Enix در مصاحبه ای با Game Informer دوباره تکرار کرد که قراردادشان برای همیشه نیست.
قرارداد ما با مایکروسافت بر روی Rise of the Tomb Raider یک مدت زمان دارد ولی ما فعلا جزئیات زمان را بحث نمیکنیم و تمرکزمان بر روی همکاری و تحویل یک بازی عالی بر روی Xbox One و Xbox 360 است

در اینگونه قرارداد ها طبیعی است که طرفین از جزئیات قرارداد حرفی نزنند چون برای شرکتی که صاحب پلتفورم است هیچ سودی نخواهد داشت اگر اعلام شود که نسخه های دیگری از این بازی بر روی پلتفورما های دیگر هم خواهد آمد.

ولی همچنان اینگونه اطلاعیه های گمراه کننده بسیار خسته کننده شده اند و ما اکنون برگشته ایم به همان خانه اول که مایکروسافت اعلام کرد قراردادمون مدت زمان دارد. چیزی تغییر نکرده.

====
ویرایش:
بعد از اینکه Square Enix با Game Informer تماس گرفته و این موضوع رو دوباره تکرا کرده و با توجه به سردرگمی هایی که حول این بازی پیش آمده Game Informer برداشت خودش رو از این قرارداد اعلام کرد:
کلمه انحصاری دیگر مثل قبل نیست و امروزه این کلمه تحریفای زیادی پشت سرش داره. با توجه به اینکه مایکروسافت میگه در ساخت بازی همکاری و هزینه میکنه شما میبایست از عرضه آن روی PS4 چشم پوشی میکردید ولی این قضیه همچنان مبهم است.
اگر مایکروسافت توانایی این رو داشت که از عرضه بازی روی Playstation 4 جلوگیری کند مطمئنا تا الان از آن به عنوان اهرم فروش استفاده میکرد همانطوری که سونی با Street Fighter V با صراحت اعلام کرد که هرگز روی کنسول دیگری غیر از PS4 نخواهد آمد.
یه بخش از این قرارداد مثل تیکه ای از پازل هست که فعلا هیچکودوم اون رو نمیبینیم. با توجه به طبیعت این گونه قرارداد ها اون تیکه پازل فقط بعد از عرضه بازی پیدا خواهد شد.

===
Rise of the Tomb Raider Microsoft deal ***8220;does have a duration***8221;, Square Enix reiterates | VG247

آخرین ویرایش:
چرا اینجوری میکنه مایکرو ... یهو بره کل IP رو بخره دیگه چه کاریه
قرارداد های اینطوری معمولا هیچی نمیشه ... فایده اش چیه من نمیدونم
الان یه مسئله ایم که هست یه هایپ گنده ای حول این بازی شده , اگه انحصاری بشه خیلی جنجال می کنه!

مسلما رو فروش کنسول های مایکرو هم تاثیر میذاره ... فکر کنم بخشی از سیاست اینکارشون :-؟

پ.ن : بازیای مولتی پلتفرم رو باید منطقه ی بی طرف اعلام کنن هی نرن سمتشون اینا :| نمیشه که اینجوری...همینطوری پیش بره تا آخر نسل کل بازیا میشن 2 دسته یه سر واسه سونی , یه سری واسه مایکرو!

آخرین ویرایش:
اما واقعیت چیز دیگریست...
قرار داد محدود با ماکروسافت یعنی قرار دادی که پایان داره. وقتی که تموم بشه چی میشه؟ دیگه به ماکروسافت ربطی نداره که سازنده میخواد با ip خودشون چیکار کنه.
فهم این این قضیه اصلا سخت نیست که شما انقدر واسه خودت سختش کردی.
فقط میتونید به این امیدوار باشید که ماکروسافت ip رو بخره.

انقدرم ناراحتی نداره کی :دی حالا ماهم بازی میکنیم. مگه چیزی از شما کم میشه؟؟
مشکل اینه برای شما سخته که وقتی مایکروسافت در ساخت بازی دخیل هست یعنی شریک شده تو این نسخه اصلا بحث ip نیست بحث این نسخه هستش هر وقت بحثای اینجوری میشه نمیدونم چرا همه به ip ربط میدن وقتی مسله فقط همین نسخه هستش مثال های مشابه هم کم نیست خیلی زیاد هستند فقط بقیه انتظار معجزه دارن سر این بازی :-D

واقعا این بحث ها بیخود هستش وقتی مایکروسافت و اسکوار انیکس رسما اعلام میکنن که مایکروسافت در ساخت بازی پول خرج کرده و فقط محدود به بخش تبلیغاتی بازی نمیشه یعنی چی ؟ وقتی فیل اسپنسر شرایط این بازی رو با Dead risin و ryse مقایسه میکنه از لحاظ انحصاری زمانی یعنی چی ؟ وقتی کارگردان بازی همون اول قبل هیچیزی امدش تویت کردش کلا انحصاری هست (total) یعنی چی ؟
واقعا این همه گول زدن نداره به چه زبونی بگن بدبخت ها دیگه اول برای x360 x1 میاد بعده یک سال شایدم یک سال و نیم برای PC میاد

یعنی چی نداره ! چرا مایکروسافت وقتی این همه ادعا داره در مورد این بازی از هزینه تبلیغات بگیر برو تا ناشر بازی بودن و شریک بودن در ساخت بازی نمیاد خیلی ساده روشن مثل سونی اعلام کنه اقا اگر قرار این بازی بر روی کنسولی عرضه بشه اون Xbox هستش، دقیقا مشابه کاری که سونی انجام داد خیلی واضح و روشن گفت PS4 تنها کنسولی خواهد بود که SFV براش عرضه میشه و هم زمان این بازی برای PC تایید شد و تمام. حالا از زمانی که این خبر انحصاری شدن این بازی مطرح شده مایکروسافت بجای اینکه جواب روشنی بده حرف دیگه ای میزنه از ناشر بودن تا همکاری برای توسعه بازی، جالبی قضیه هم اینجاست هر وقت این موضوع از طرف مایکروسافت مطرح میشه یکدفعه به صورت خود جوش SE میاد وسط رو حرف گذشته خودش تاکید میکنه که قردادی که بسته شده بعد از گذشت زمانی مشخصی تمام میشه ! خلاصه یا SE با این کاراش دنبال این هستش که پول بیشتری از مایکروسافت به جیب بزنه ! یا قضیه چیز دیگری است که هنوز رسما اعلام نکردن این بازی برای کنسول ها فقط در انحصار مایکروسافت خواهد یا نه.

یعنی چی نداره ! چرا مایکروسافت وقتی این همه ادعا داره در مورد این بازی از هزینه تبلیغات بگیر برو تا ناشر بازی بودن و شریک بودن در ساخت بازی نمیاد خیلی ساده روشن مثل سونی اعلام کنه اقا اگر قرار این بازی بر روی کنسولی عرضه بشه اون Xbox هستش، دقیقا مشابه کاری که سونی انجام داد خیلی واضح و روشن گفت PS4 تنها کنسولی خواهد بود که SFV براش عرضه میشه و هم زمان این بازی برای PC تایید شد و تمام. حالا از زمانی که این خبر انحصاری شدن این بازی مطرح شده مایکروسافت بجای اینکه جواب روشنی بده حرف دیگه ای میزنه از ناشر بودن تا همکاری برای توسعه بازی، جالبی قضیه هم اینجاست هر وقت این موضوع از طرف مایکروسافت مطرح میشه یکدفعه به صورت خود جوش SE میاد وسط رو حرف گذشته خودش تاکید میکنه که قردادی که بسته شده بعد از گذشت زمانی مشخصی تمام میشه ! خلاصه یا SE با این کاراش دنبال این هستش که پول بیشتری از مایکروسافت به جیب بزنه ! یا قضیه چیز دیگری است که هنوز رسما اعلام نکردن این بازی برای کنسول ها فقط در انحصار مایکروسافت خواهد یا نه.

عزیز کاملا مشخص هست این بازی بعده یکسال برای pc هم عرضه میشه یعنی انحصاری زمانی همین حالا برای ps4 میاد نمیاد با توجه به اینکه خوده مایکروسافت هم با استناد به حرف اسکوار انیکس که در ساخت بازی دخیل هست بستگی داره به شرایط اینده شاید مثل pvz بعده شیش ماه بیاد شاید مثل مس افکت بعده 5 سال بیاد شاید هم اصلا نیاد مثل saintrow1
هر شما هم زیاد دلت رو به حرف سونی خوش نکن برای street fighter میبینی سال ایندش نسخه street fighter ultera powerful برای ایکس وان عرضه شد

مشکل اینه برای شما سخته که وقتی مایکروسافت در ساخت بازی دخیل هست یعنی شریک شده تو این نسخه اصلا بحث ip نیست بحث این نسخه هستش هر وقت بحثای اینجوری میشه نمیدونم چرا همه به ip ربط میدن وقتی مسله فقط همین نسخه هستش مثال های مشابه هم کم نیست خیلی زیاد هستند فقط بقیه انتظار معجزه دارن سر این بازی :-D

به خاطر همون دخالتش این قرار داد مدت دار امضا شده. در هرصورت نسخه دیگه ای از این ip در دست ساخت نیست. قرارد داد هم مربوط به همین نسخه از آی پی tomb raider میشه.
هرچقدر دوست دارید با کلمات بازی کنید اما واقعیت چیز دیگریست...
تا قبل از این خبر حتی امید هم نداشتم که این بازی برای ps4 بیاد. یک روز بعد از اینکه "رییس" گفت حرکت سونی رو جبران میکنم و چند ساعت بعد از اینکه ماکروسافت ناشر نسخه xbox شد، همچین خبری بیاد بیرون دیگه خودت تا آخرش رو بخون.
شک نکن خیلی زودتر از اون چیزی فکرشو بکنید نسخه ps4 هم عرضه میشه. مگر اینکه ip بازی توسط ماکروسافت خریده بشه.

به خاطر همون دخالتش این قرار داد مدت دار امضا شده. در هرصورت نسخه دیگه ای از این ip در دست ساخت نیست. قرارد داد هم مربوط به همین نسخه از آی پی tomb raider میشه.
هرچقدر دوست دارید با کلمات بازی کنید اما واقعیت چیز دیگریست...
تا قبل از این خبر حتی امید هم نداشتم که این بازی برای ps4 بیاد. یک روز بعد از اینکه "رییس" گفت حرکت سونی رو جبران میکنم و چند ساعت بعد از اینکه ماکروسافت ناشر نسخه xbox شد، همچین خبری بیاد بیرون دیگه خودت تا آخرش رو بخون.
شک نکن خیلی زودتر از اون چیزی فکرشو بکنید نسخه ps4 هم عرضه میشه. مگر اینکه ip بازی توسط ماکروسافت خریده بشه.

من در جواب دوست بالاییمون هم گفتم باید صبر کرد حداقل با توجه به اشاره کردن فیل اسپنسر به بازی های مثل Ryse و دد رایزینگ حتی تا سال اول هم خبری از PC هم نیست چه برسد به PS4

این شرایط من رو به یاد قرارداد انحصاری کپکام با نینتندو می اندازه.:-?
درست روز انتشار رزیدنت اویل 4 برای گیم کیوب کپکام اعلام کرد که نسخه پلی 2 هم تو راهه.من احتمال می دم منظور از قرارداد برای مدت زمان محدود می تونه این باشه.

چیزی که کسی بهش توجه نمیکنه اینه که ادبیات صحبت کردن سران مایکروسافت با سونی خیلی فرق داره!!من یادم نمیاد که تا حالا مایکروسافت مستقیم یا غیر مستقیم به سونی توپیده باشه !!!!:d اگه صراحتا اعلام نمیکنن برا اینه که دل کسی این وسط نشکنه !!!:d
حالا اگه این وسط سونی یه بازی رو به انحصار خودش در بیاره یا یه آتو از مایکرو و کنسولش گیر بیاره صد جا و چند تا نمایشگاه اعلام میکنه!! :d

برای PC بیاد من رو PC بازیش خواهم کرد ولی نیاد هم زیاد غصه نمی خورم، نسل پیش تنها بازی که من حصرت بازی کردنش به دلم موند از انحصاری های مایکروسافت Lost Odyssey بود، بابا الان من انتظار ندارم صاحب های Xone هم بیان واسه Street Fighter کنسول سونی رو بخرن، این یکی دوتا عنوان (Moderate High quality) که خوبن ولی عالی نیستن باعث نمیشن کسی از کنسولی کوچ کنه....این دوتا شرکت تا دلشون میخواد میتونن از این Title هارو انحصاری کنن، تا مایکروسافت Metal Gear Solid و Final Fantasy , Dragon Age, Mass Effect, Silent Hill, Grand Theft Auto, یا بازیهای Obsidian و Bethesda رو انحصاری نکنه من نمیرم طرف کنسولش و انتظار دارم که طرفداران مایکروسافت هم برای Street Fighter و :d چهار تا عنوان که مخاطب خاص فقط دارن نیان دنبال کنسول سونی.

این تلاشت برای کوچیک و بی اهمیت جلوه دادن Street Fighter رو تحسین میکنم :دی آقا فهمیدیم از معرفی Street Fighter ناامید شدی و ترجیح میدادی برگشتن Dino Crisis یا Onimusha رو ببینی، پس دیگه خواهشا از این SF بکش بیرون، ممنون.

چیزی که کسی بهش توجه نمیکنه اینه که ادبیات صحبت کردن سران مایکروسافت با سونی خیلی فرق داره!!من یادم نمیاد که تا حالا مایکروسافت مستقیم یا غیر مستقیم به سونی توپیده باشه !!!!:d اگه صراحتا اعلام نمیکنن برا اینه که دل کسی این وسط نشکنه !!!:d
حالا اگه این وسط سونی یه بازی رو به انحصار خودش در بیاره یا یه آتو از مایکرو و کنسولش گیر بیاره صد جا و چند تا نمایشگاه اعلام میکنه!! :d
که این طور ...
ایول به مایکروسافت واسه خودش فردینی بوده تا حالا :d
نگام بهش دیگه فیلم هندی شد چقدر دوست داشتنیه این بشر :d

whaaa.gif

[h=3]MICROSOFT : We are going to kill Sony at E3[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or