Square Enix دوباره محدود بودن مدت قرارداد Tomb Raider با مایکروسافت رو تکرار کرد

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
rise_of_the_tomb_raider_new.jpg

بلاخره Rise of the Tomb Raider (به طور مختصر ROTTR) برای همیشه انحصاری XBOX نخواهد بود.

وقتی برای اولین بار اعلام شد که ROTTR انحصاری Xbox است، بلافاصله Square Enix و Microsoft اعلام کردند که قراردادشان فقط برای مدت زمان محدودی است.

ما امیدوار بودیم که این مدت زمان کوتاه باشد ولی با اعلام اینکه مایکروسافت بازی رو منتشر میکنه بسیاری از گیمرها نا امید شدند.

به همین دلیل Square Enix در مصاحبه ای با Game Informer دوباره تکرار کرد که قراردادشان برای همیشه نیست.
قرارداد ما با مایکروسافت بر روی Rise of the Tomb Raider یک مدت زمان دارد ولی ما فعلا جزئیات زمان را بحث نمیکنیم و تمرکزمان بر روی همکاری و تحویل یک بازی عالی بر روی Xbox One و Xbox 360 است

در اینگونه قرارداد ها طبیعی است که طرفین از جزئیات قرارداد حرفی نزنند چون برای شرکتی که صاحب پلتفورم است هیچ سودی نخواهد داشت اگر اعلام شود که نسخه های دیگری از این بازی بر روی پلتفورما های دیگر هم خواهد آمد.

ولی همچنان اینگونه اطلاعیه های گمراه کننده بسیار خسته کننده شده اند و ما اکنون برگشته ایم به همان خانه اول که مایکروسافت اعلام کرد قراردادمون مدت زمان دارد. چیزی تغییر نکرده.

====
ویرایش:
بعد از اینکه Square Enix با Game Informer تماس گرفته و این موضوع رو دوباره تکرا کرده و با توجه به سردرگمی هایی که حول این بازی پیش آمده Game Informer برداشت خودش رو از این قرارداد اعلام کرد:
کلمه انحصاری دیگر مثل قبل نیست و امروزه این کلمه تحریفای زیادی پشت سرش داره. با توجه به اینکه مایکروسافت میگه در ساخت بازی همکاری و هزینه میکنه شما میبایست از عرضه آن روی PS4 چشم پوشی میکردید ولی این قضیه همچنان مبهم است.
اگر مایکروسافت توانایی این رو داشت که از عرضه بازی روی Playstation 4 جلوگیری کند مطمئنا تا الان از آن به عنوان اهرم فروش استفاده میکرد همانطوری که سونی با Street Fighter V با صراحت اعلام کرد که هرگز روی کنسول دیگری غیر از PS4 نخواهد آمد.
یه بخش از این قرارداد مثل تیکه ای از پازل هست که فعلا هیچکودوم اون رو نمیبینیم. با توجه به طبیعت این گونه قرارداد ها اون تیکه پازل فقط بعد از عرضه بازی پیدا خواهد شد.

===
Rise of the Tomb Raider Microsoft deal ***8220;does have a duration***8221;, Square Enix reiterates | VG247

آخرین ویرایش:
آخرین نسخه Tomb Raider هر چی بود خیلی خفن بود و به شخصه واقعا ازش لذت بردم. نظرم تو تاپیک امتیازات بازی های X360 هست (همون موقع که عرضه شد) و ربطی به انحصاری شدنش واسه X1 نداره :دی اگه بتونن این شماره رو بهتر از شماره قبلی بسازن که به راحتی میتونه بهترین بازی سال واسه من بشه. در کل از این جور بازی ها (TR و Uncharted) خیلی خوشم میاد، واقعا خوبه که تعداد این مدل بازی ها بیشتر از این هم بشه :دی مثلا فانتزی من اینه یه بازی با کیفیت بالا از روی کمیک های Tintin بسازن، عجب چیزی بشه :دی

ادم چیه چیزایی که توی این فروم نمی بینه :))

بله عزیزم چیز جالبی که آدم توی سایت میبینه آدمهایی هستن که از زور فن بازی دیگه دارن غش و ضعف میکنن و احساس خیلی Funny بودن بهشون دست میده....
البته خرده ای به شما نیست شاید منظور من رو نگرفتی، Tomb Raider نیستش Unique (به معنای خاص اگر معنی واژه رو نمیدونید:d)بخاطر اینکه حداقل ورژن جدید کاملا یک اسکی خیلی قشنگ و شیک از یه بازی محبوب دیگه است، با این تفاوت که از لحاظ گرافیکی، تنوع محیط و داستان سرایی به پای بازی که ازش تقلید کرده نمیرسه، یه موقع سوء تفاهم هم نشه Tomb Raider 2013 بازی قشنگی بودش با تمام این اوصاف.

من در جواب یوزر r0ss0neri گفتم که عقیده اش به این بود که مهاحم مقبره به سونی و پی اس وان از نظر کسب اعتبار و شهرت مدیون ئه
با عرض معذرت شما یا از اون پی سی گیمر هایی هستین که یا تازه پی سی گیمر شدین و یا خودتون رو دارین میزنید به کوچه ی علی چپ که میگید مهاجم مقبره چیز خاص و یونیکی نیست... اکه ایندیانا جونز رو در نظر نگیریم میشه گفت "مهاجم مقبره" پدر (شایدم مادر :دی) این سبک محسوب میشه ... تا قبل از اون من چیز خاصی تو این سبک یادم نیست اگه اشتباه می کنم بگید اشتباهه.

بازی که خوب باشه همیشه خودش رو نشون میده , چه انحصاری باشه چه مولتی پلتفرم و مطمئن باش مهاجم مقبره با توجه به سابقه اش حتی اگر بازی بدی هم منتشر کنند تیم سازنده اش ( که بعیده) بازم فروش میره...
همونطوری که استریت فایتر کلی کشته مرده داره که میرن واسش PS4 میخرن , دقیقن همونطور هم مهاجم مقبره فن بیس داره ... بنظرم فن بیس بزرگتری هم داره.

به جان خودم من فارسی دارم حرف میزنما! :d من کی گفتم PC Gamer ام؟:d بعد من گفتم Tomb Raider جدید چیز خاصی نیست! معلومه پدر این سبک هستش و خیلی هم نسخه های بینظیری بودن از 1 تا 3 و حتی نسخه های بعدی حدودا یکی در میون عالی بودن. من اصلا راجع به Tomb Raider قدیمی ها نظری ندادم، به نظر من اونا خیلی بهتر بودن حتی من Angel of Darkness رو بیشتر از این جدیدا دوست داشتم.
Street Fighter هم چرته :d البته خب من طرفدار Mortal Kombat هستم و جدا از اون از بقیه Fighting ها خوشم نمیاد.

حرف من این بود که این نسخه جدید و به اصطلاح Reboot اونقدر چیز Out of this world ای نیستش که بچه ها اینقدر سرش دارن میزنن توی سر همدیگه

آخرین ویرایش:
بازی کردم که دارم راجع بهش نظر میدم :| مریض نیستم که بازی نکرده اسم ببرم!
فقط آنچارتد هم نیست , اصولا و بنظر من این سبک بازی ها پازل و معما جزو هسته ی اصلیشون ئه ... از ریمن بگیر که پلتفرمر 2 بعدی محسوب میشه تا اساسینز کرید که تقریبا باهاش هم سبکه ولی اینقدر ساده و مسخره اس که دیگه آدم نمی تونه اسمش رو معما بذاره!

وقتی این دوتا رو با هم یکی میدونید آدم پیش خودش فکر می کنه حتما بازی نکردید ! بازم می گم من هنوزم شک دارم که شما Uncharted رو بازی کرده باشید (به طور کامل منظورمه)
چون Uncharted از نسخه اول تا شماره سومش یه سطح از پازلها رو داره حالا من نمی گم به اندازه عناوین قدیمی سخته اما آسون هم نیست

مهاجم مقبره اصالتش رو از دست نداده ... سلیقه ی گیمر جماعت عوض شده ؛ ملت کژوال پسند تر شدن و فکر می کنم دیگه کسی حال و حوصله ی کلنجار رفتن نداره
با اینکه اگه مهاجم مقبره مثل قبل عرضه میشد حتی مثل نسخه ی "سالگرد" عرضه میشد من بشخصه خیلی خیلی بیشتر خوشم می اومد ولی بعید میدونم اینقدر که الان همه گیر شده بازم همه گیر میشد و همه خوششون میومد
یعنی شما Tomb Raider 2013 رو یه مهاجم مقبره میدونی !؟ به نظر من که کلا یه چیز متفاوت بود ! کاریم ندارم که ملت چی چی پسند شدن
من از جمله افرادی هستم که Tomb Raider رو از نسخه های نخستینش تجربه کردم و معمولا هم با پازلهاش مشکل خاصی نداشتم
سخت ترین پازلهایی که یادم میاد ماله RE یا SH (مخصوصا شماره دوم) و یه چند تا عنوان دیگه بود

به جان خودم من فارسی دارم حرف میزنما! :d من کی گفتم PC Gamer ام؟:d بعد من گفتم Tomb Raider جدید چیز خاصی نیست! معلومه پدر این سبک هستش و خیلی هم نسخه های بینظیری بودن از 1 تا 3 و حتی نسخه های بعدی حدودا یکی در میون عالی بودن. من اصلا راجع به Tomb Raider قدیمی ها نظری ندادم، به نظر من اونا خیلی بهتر بودن حتی من Angel of Darkness رو بیشتر از این جدیدا دوست داشتم.
Street Fighter هم چرته :d البته خب من طرفدار Mortal Kombat هستم و جدا از اون از بقیه Fighting ها خوشم نمیاد.

اوه من PS User رو PC user خوندم :دی
آقا خب شما داری مغرضانه نظر میدید , خودت خوشت نمیاد نشد دلیل که ...

من الان تا صبح هم دلیل بیارم مهاجم مقبره فلان مهاجم مقبره بیسار چون خوشت نمیاد از بازی و متعصبانه هم نظر میدید بازم قانع نمیشی ...
بحث کلا به جایی نمیرسه!!!

اوه من PS User رو PC user خوندم :دی
آقا خب شما داری مغرضانه نظر میدید , خودت خوشت نمیاد نشد دلیل که ...

من الان تا صبح هم دلیل بیارم مهاجم مقبره فلان مهاجم مقبره بیسار چون خوشت نمیاد از بازی و متعصبانه هم نظر میدید بازم قانع نمیشی ...
بحث کلا به جایی نمیرسه!!!

اصلا بحث مغرضانه بودن یا نبودن نیست، من نگفتم این Reboot بازی بدی بود یا من خوشم نمیاد، گفتم فقط بازی نیستش که آدم براش کنسول خریداری کنه و بچه ها الکی اینجا جمع شدن طرفدارای مایکروسافت هی سوسو میدن و از اونور طرفدارای سونی هی میگن برای PS4 هم یه سال بعد میاد :d
حرف من اینه که چه بیاد برای پلتفرم دیگه ای چه نیاد باعث نمیشه یه عده پاشن از یه کنسول به یه کنسول دیگه کوچ کنند.

وقتی این دوتا رو با هم یکی میدونید آدم پیش خودش فکر می کنه حتما بازی نکردید ! بازم می گم من هنوزم شک دارم که شما Uncharted رو بازی کرده باشید (به طور کامل منظورمه)
چون Uncharted از نسخه اول تا شماره سومش یه سطح از پازلها رو داره حالا من نمی گم به اندازه عناوین قدیمی سخته اما آسون هم نیست

یعنی شما Tomb Raider 2013 رو یه مهاجم مقبره میدونی !؟ به نظر من که کلا یه چیز متفاوت بود ! کاریم ندارم که ملت چی چی پسند شدن
من از جمله افرادی هستم که Tomb Raider رو از نسخه های نخستینش تجربه کردم و معمولا هم با پازلهاش مشکل خاصی نداشتم
سخت ترین پازلهایی که یادم میاد ماله RE یا SH (مخصوصا شماره دوم) و یه چند تا عنوان دیگه بود

با هم نمیدونم ولی خب هم سبکن .. چه چیز دیگه ای میشه گفت آنچارتد سبک جدید وارد نکرده که ... همون المان ها رو بهینه کرده و خیلی بهتر ازشون استفاده کرده!
همون درجه ی سختی منظورمه من ... کلا فکر نمی کنم الان اگه به اون درجه سختی برسه کسی دیگه سمت بازیها بره دلیلشم گفتم تو پست بالا

راستش رو بگم نه! نسخه ی 2013 خیلی از اصالتش دور شده بود ... دیگه اون مغز و پختگی نسخه های قدیمیش رو نداشت!
تبدیل شده بود به یه عنوان پالپ ... که سعی کرده بود به جای اینکه به ریشه های وفادار بمونه خودش رو نزدیک کنه به یه بازی که نصف خودش هم سابقه نداره و بخواد نظر یه سر مخاطب دیگه رو جذب کنه
با اینکه بازی بدی نبود ... دوست داشتنی و خوب هم بود ولی خب درسته , متاسفانه خیل یاز اصل خودش دور بود و فکر می کنم هنوز هم دلیل بزرگش تغییر سلایق پلیر هاست !

اصلا بحث مغرضانه بودن یا نبودن نیست، من نگفتم این Reboot بازی بدی بود یا من خوشم نمیاد، گفتم فقط بازی نیستش که آدم براش کنسول خریداری کنه و بچه ها الکی اینجا جمع شدن طرفدارای مایکروسافت هی سوسو میدن و از اونور طرفدارای سونی هی میگن برای PS4 هم یه سال بعد میاد :d
حرف من اینه که چه بیاد برای پلتفرم دیگه ای چه نیاد باعث نمیشه یه عده پاشن از یه کنسول به یه کنسول دیگه کوچ کنند.

بازی بزرگیه مهاجم مقبره بابا :دی حالا ممکنه کوچ نکنن ولی خیلیا مجبور میشن کنسول رو بخرن
اگرم گوش شیطون کر :دی بخواد انحصار دائم بشه که تو مدت زمان طولانی خودش رو نشون میده
مثلا آنچارتد شماره اولش یادت بیاد کسی نمیشناختش و همه به عنوان برگ برنده ی سونی ازش اسم میبردن , شماره ی اول که اومد خیلیا منتظر بودن ببینم بعدیش چیه
از شماره 2 بود که اوج گرفت
واسه ی مهاجم مقبره هم همین شکلیه ...ممکنه با یه نسخه کوچ نکنن ولی مطمئنان اکه خوب باشه دلیل خوبی واسه خرید ایکس وان میشه

آخرین ویرایش:
اخه وقتی ماکرو رو خود ساختی بازی هم سرمایه گزاری کرده، یک دلیل بزرگه که بازی برای کنسول رقیبش منتشر نشه! مثلا سونی بیاد نصف هزینه ساخت sf v و بده بعد واسه x1 هم بده! خیلی دور از انتظاره!

فقط امیدوارم بازی قسمت معما و پازلش خیلی بهتر شه! همون نسخه 2013 باشه + معما های خوب من دیگه هیچی نمیخام (+ عرضه حد اقل روی pc یا ps4!)

توم rey der 2013 خیلی هم بازی خوبی بود کلی هم فروش کرد . طرفدار هم که میدونی خیلی زیاد داره .
بنظرم اگر SE یه بازی غنی ارائه بده و مایکرو بازی رو در انحصار خودش نگه داره ، صد در صد می تونه سیستم سلر باشه

توم ریدر 2013 خیلی خوب بود ولی دیگه توم ریدر نبود!! اصلاً حالت نگران تو چشمای لارا امتیاز منفی بود به نظرم -_- بازیش اکشنش بیشتر شده بود و به آنچارتد نزدیک...
من خودم خیلی با توم ریدر آخریه حال کردم ولی خب حس توم ریدر قبلیا رو هم نداشت برام...

توم ریدر 2013 که بیشتر داستان به دنیا اومدن خود لارا کرافت بود پس طبیعیه که پازل های کمتری داشته باشه و اگه یادم باشه قراره به نسخه های بعدی پازل اضافه بشه. فکر کنم بهتر باشه صبر کنیم و این نسخه جدید رو ببینیم بعد بگیم که ریشه خودش رو از دست داده و بیشتر اکشن شده حالا من کاری ندارم بازی های قبلی عالی بودن بیشترشون ولی ریبوت لارا کرافت و تغییراتی که توش دادن و طوری که به دنیای بازی دوباره معرفی شد خیلی خیلی مهم بود مخصوصاً از نظر داستانی پس حداقل برای خود من بازی خیلی مهمیه و امیدوارم بهتر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or