Spore

با سلام بر تمامی 21,518 دوست بازی سنتری:love:

sporelogosm.jpg

نام بازی : SPORE Creature Creator
شرکت سازنده : Maxis
شرکت پخش کننده : EA | Electronic Arts
سبک بازی : شبیه ساز
تاریخ عرضه : June 17, 2008

----------------------

باز هم شرکت مکیس و بازی های شبیه ساز فوق العاده آن.:love:
شرکت مکیس در کارنامه خود سری بازی های فوق العاده The Sims را دارد که تقریباً تمامی PC گیمر ها با آن آشنا می باشند.;)
بازی اسپر اینبار شما را به کهکشان ها می برد و به شما اجازه خلق موجود خیالی ، کهکشان خیالی ، سیاره خیالی ، تمدن خیالی ، UFO خیالی و ... خودتان را می دهد.
محیط بازی بسیار بزرگ است و شما جانوران و سیارات بسیاری را در آن مشاهده می کنید.
شما می توانید موجود خیالی خود را از تک سلولی تا موجوداتی عظیم الجثه خلق کنید !!!
موجودات به سه دسته گیاه خوار ، گوشت خوار و همه چیز خوار تقسیم می شوند...
شما برای ادامه زندگی مجبور به کوچ و یا مبارزات سخت می شوید:love:
همچنین شما می توانید کهکشان ، موجود و ... خیالی خود را به اشتراک بگذارید تا دیگر گیمر ها نیز آن ها را ببینند:love:
مشتاقانه منتظر این بازی نیز می باشم:love:
موفق باشید...
امیر حسین

:biggrin1:
چه جالب همچی خودم حدس زدم باس یه چیزی دو مایه های سیمز باشه نه بابا این بازیا تو فاز ما نیست (مخمون آنتن نمیده):biggrin1:
فک کنم باس بیخیال بازیا بشم تا ماه آبان هیچی الان به نظرم به درد بخور باشه تو بازار نیست اگه هم هست همش FULL OF BUG هست منم دیگه اصلا حوصله ندارم با باگ ور برم و بشینم پچ دانلود کنم واسش که مثلا شاید یکی از هزار باگش رفع شه البته منظورم این بازی نیستا کلی گفتم:biggrin1:

60$ که تو ایران مثل بازی های PS3 احتمالا بالای 100 هزار تومن میشه قیمتش!
قیمت بازی PS3 گفتی کردی کبابم........:biggrin1:

نمی فهمم بازی کردن بی هدف تو دنیای چار تا جک و جونور مسخره چه حالی می ده که یه سری واسش بال بال می زنن!
این نظر شخصیته ولی بی هدف نیست صفحه اول بخونی متوجه میشی
بزرگ کردن یک تک سلولی به یک موجود عجیب غریب یا حیون که به نظر من خیلی بامزست........
شاید صفحه اول نخوندی ولی من که خوندم بال بال زدم

نمی فهمم بازی کردن بی هدف تو دنیای چار تا جک و جونور مسخره چه حالی می ده که یه سری واسش بال بال می زنن!
شما علاقه نداری يک مجودی رو خودت طراحی کنی خودت بزرگ کنی خودت ساختمون موجودتو و نوع تانکشون رو و نوع لباسشون و خيلی چيزای ديگرو طراحی کنی؟!:biggrin1:
و در آخر وارد کهکشانی بشی که من تاحالا تو هيچ (هيچ:biggrin1::biggrin1:)بازی اي به بزرگيش نديدم!:biggrin1: و با مجودات ديگه از سيارات مختلف صحبت کنی و بهشون رفيق بشی و ماموريت بگيری و خيلی کارهای ديگه؟!:biggrin1:

چه جالب همچی خودم حدس زدم باس یه چیزی دو مایه های سیمز باشه نه بابا این بازیا تو فاز ما نیست (مخمون آنتن نمیده):biggrin1:
فک کنم باس بیخیال بازیا بشم تا ماه آبان هیچی الان به نظرم به درد بخور باشه تو بازار نیست اگه هم هست همش FULL OF BUG هست منم دیگه اصلا حوصله ندارم با باگ ور برم و بشینم پچ دانلود کنم واسش که مثلا شاید یکی از هزار باگش رفع شه البته منظورم این بازی نیستا کلی گفتم:biggrin1:
اتّفاقا اين بازی حدود 6 ماه تو تست بود برای باگ واسه همين دير عرضه شد وگرنه خيلی وقت پيش برای عرضه آماده بود!:biggrin1:
60$ که تو ایران مثل بازی های PS3 احتمالا بالای 100 هزار تومن میشه قیمتش!
البته جواد جان بازيهای PC به قيمت 49.99$ عرضه ميشن اون پکيم که اون آقا خريده ( Glactic Edition ) قيمت 79.99$ داره!

این هم سیستم مورد نیاز بازی:

PC: Windows XP/Vista, 2.0 GHz P4 processor or eq., 512 MB RAM (768 for Vista), 128 MB video card (Pixel Shader 2.0 support), 6 GB HD. Internet connection. (For computers using built-in graphics chipsets: Intel Integrated Chipset 945GM, 2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, 768 MB RAM)از سایت ویکی پدیا گرفتم.......
سیستم متوسط خیلی راحت میکشه
درست گرافیک بازی بالا نیست ولی
مراحل و امکانات بازی انقدر زیاده که بازی لذت
بخش میکنه......حتما بازی نباید Crysis یا Geow باشه که سرگرم کننده باشه

ببخشید بعدا پول بازی ها رو از کدوم خزانه بدیم.؟:evil:
شما اگه میخوای بازی اورجینال بخری چه کپی رایت باشه یا نباشه میتونی اینکارو بکنی.:cool:

اين بحث اين جا جاش نيست. بهتره بيخيال شيم. ;)

سليقه ها فرق داره دوست عزيز. ;)

اتّفاقا اين بازی حدود 6 ماه تو تست بود برای باگ واسه همين دير عرضه شد وگرنه خيلی وقت پيش برای عرضه آماده بود!:biggrin1:

واضحه که پستم رو درست و دقیقو با حوصله نخوندی آخراشو بخون درست:biggrin1:

آقا این دوستمون گفت این بازی فقط Content Sharing داره ، یعنی Multiplayer نمیشه ؟! :eek:
همه ی اساس این بازی که روی مولتی پلیر هست ... یکی بیاد جواب بده افسردگی میگیرم الان :دی

نمیدونم چرا همه فکر میکردند این بازی Multiplayer داره ؟!
آخه بنده خدا این Will Wright که حرفی در این مورد نزده بود !
تنها چیزی که داره Content Sharing هستش یعنی موجودات یا چیزهای دیگه ای رو که ساختی میذاری ملت حالشو ببرند ! :biggrin1:
پ.ن : جایی بازی رو نیاورده ؟
من به دوستم گفتم برام دانلود کنه ولی فکر نکنم به این زودیا ببینمش (همچنین فکر نکنم به این زودیا دانلود بشه !)

الان بقالی سره کوچه هم این بازی رو داره :دی
چه بقالی Updateـیی دارید :biggrin1:
1روزه بازی رلیز شده... فکر کنم فردا پس فردا بیاد...
من خودم عشق بازی های Never Ending Game-Play ام... خدا کنه اینم Never Ending باشه...
یادمه یه سیستم داشتم که The Sims (سمز 1:cheesygri) رو به زور رو با افت فریم اجرا می کرد... بعد با اون اینقدر سیمز بازی کردم که سره 10سالگی چشام ضعیف شد:laughing:... تازه تو The Sims تو یه آدم بزرگ داشتی و تا ابد هم بزرگ می موند (:p) ولی تو این خیلی حال میده که یه چیزیو بزرگ کنی...
راستی معلوم نشد از اون نرم افزاری که موجود می ساختیم میشه موجودامونو انتقال بدیم یا نه ؟
خدا کنه بازی رو یه DVD رلیز بشه چون من تو PC Gaming تازه وارد شدم، الان دچاره یه دوگانگی شدید تو خرید بازی شدم (Cod4،Crysis،GoW،WoW...) اگه اینم رو 2تا DVD بیاد دیگه پوله تاکسی ام واسم نمی مونه :laughing:

چه بقالی Updateـیی دارید :biggrin1:
من خودم عشق بازی های Never Ending Game-Play ام... خدا کنه اینم Never Ending باشه...
یادمه یه سیستم داشتم که The Sims (سمز 1:cheesygri) رو به زور رو با افت فریم اجرا می کرد... بعد با اون اینقدر سیمز بازی کردم که سره 10سالگی چشام ضعیف شد:laughing:... تازه تو The Sims تو یه آدم بزرگ داشتی و تا ابد هم بزرگ می موند (:p) ولی تو این خیلی حال میده که یه چیزیو بزرگ کنی...
راستی معلوم نشد از اون نرم افزاری که موجود می ساختیم میشه موجودامونو انتقال بدیم یا نه ؟
خدا کنه بازی رو یه DVD رلیز بشه چون من تو PC Gaming تازه وارد شدم، الان دچاره یه دوگانگی شدید تو خرید بازی شدم (Cod4،Crysis،GoW،WoW...) اگه اینم رو 2تا DVD بیاد دیگه پوله تاکسی ام واسم نمی مونه :laughing:
این بازی رو الان شرکت دنیای بازی های غرب! (همون WestGame) رو DVD نقره ای زده و یک DVD هم بیشتر نیست.

این بازی رو الان شرکت دنیای بازی های غرب! (همون WestGame) رو DVD نقره ای زده و یک DVD هم بیشتر نیست.
پس چرا این شرکت دنیای بازی های غرب :biggrin1: تو سایتش نزده ؟ (زده بزودی)
شما تونستی بگیری ؟
به هر حال امروز که گذشت فردا زنگ میزنم ببینم چی میشه.

بازی از شنبه تو اکثر مغازه ها بود،بقالی ما تازه آورده :دی
پس چرا این شرکت دنیای بازی های غرب :biggrin1: تو سایتش نزده ؟ (زده بزودی)
سایتش رو ول کن baw ،خودت حضوری برو :دی
شما تونستی بگیری ؟
بله،من و چند تن دیگر از اساتید تهیه کردیم :دی

این شرکت بازیهای غرب که شنبه رفتیم ضایع شدیم گفت برو دو شنبه بیا!! (یکی نیست بگه من از اینجا پا شدم رفتم اونطرف شهر چرا از تکین نگرفتم که راحت تر باشم؟! (کسی نیست حالا اینو به من بگه؟))
حالا دقیقا اورده؟! شما مطمینی؟! (منظورم اینکه خودت یا اساتید دیگر خریدن؟! :cheesygri)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or