Spore

با سلام بر تمامی 21,518 دوست بازی سنتری:love:

sporelogosm.jpg

نام بازی : SPORE Creature Creator
شرکت سازنده : Maxis
شرکت پخش کننده : EA | Electronic Arts
سبک بازی : شبیه ساز
تاریخ عرضه : June 17, 2008

----------------------

باز هم شرکت مکیس و بازی های شبیه ساز فوق العاده آن.:love:
شرکت مکیس در کارنامه خود سری بازی های فوق العاده The Sims را دارد که تقریباً تمامی PC گیمر ها با آن آشنا می باشند.;)
بازی اسپر اینبار شما را به کهکشان ها می برد و به شما اجازه خلق موجود خیالی ، کهکشان خیالی ، سیاره خیالی ، تمدن خیالی ، UFO خیالی و ... خودتان را می دهد.
محیط بازی بسیار بزرگ است و شما جانوران و سیارات بسیاری را در آن مشاهده می کنید.
شما می توانید موجود خیالی خود را از تک سلولی تا موجوداتی عظیم الجثه خلق کنید !!!
موجودات به سه دسته گیاه خوار ، گوشت خوار و همه چیز خوار تقسیم می شوند...
شما برای ادامه زندگی مجبور به کوچ و یا مبارزات سخت می شوید:love:
همچنین شما می توانید کهکشان ، موجود و ... خیالی خود را به اشتراک بگذارید تا دیگر گیمر ها نیز آن ها را ببینند:love:
مشتاقانه منتظر این بازی نیز می باشم:love:
موفق باشید...
امیر حسین

:eek: كل اين بند و بساط ها و پك به اين گندگي براي يك بازي!؟ بابا كپي رايت تو ايران هم اجرا شه بد نيستا! :biggrin1:
این نسخه ای این جا گذاشتن galactic edition که یه چیز های اضافی هم تو پکش داره
توی این لینک می تونین چیز هایی که اضافه داره ببینید.

گفتید بخش انلاین چیچی داره

content sharing, yani har chi sakhti mituni ba user haye digeh share koni. chizi shabih multiplayer nadareh...

:eek: كل اين بند و بساط ها و پك به اين گندگي براي يك بازي!؟ بابا كپي رايت تو ايران هم اجرا شه بد نيستا! :biggrin1:

copyright ejra nemishe ta zamani ke mardom khodeshun bekhan, inja ham in baziha vaghean GERUN hastan, vali khob man sali yeki dota bishtar nemigiram, agaram shod midam doostam roo EBay befrushan, injuri ham poolam bar migardeh ham ke yek bazi ghanuni gereftam.:)

لطفآ فینگلیش ننویسین :
قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی می باشد و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع می باشد.

Last edited by a moderator:
copyright ejra nemishe ta zamani ke mardom khodeshun bekhan, inja ham in baziha vaghean GERUN hastan, vali khob man sali yeki dota bishtar nemigiram, agaram shod midam doostam roo EBay befrushan, injuri ham poolam bar migardeh ham ke yek bazi ghanuni gereftam.:)

باهات موافقم. منم خودم بدم نمياد كه كپي رايت تو ايران اجرا شه.

این نسخه ای این جا گذاشتن galactic edition که یه چیز های اضافی هم تو پکش داره
توی این لینک می تونین چیز هایی که اضافه داره ببینید.

ممنون خيلي جالب بود.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط R-teen
باهات موافقم. منم خودم بدم نمياد كه كپي رايت تو ايران اجرا شه.
ببخشید بعدا پول بازی ها رو از کدوم خزانه بدیم.؟:evil:
شما اگه میخوای بازی اورجینال بخری چه کپی رایت باشه یا نباشه میتونی اینکارو بکنی.:cool:

کامل ترین توضیح ممکن اول همین تاپیک هست !
ولی اگه کوتاه بخای اینه که باید تو این بازی یه سلول رو پرورش بدی تا در نهایت به یک موجود متمدن تبدیل بشه تا حدی که به فضا هم میره

60$ که تو ایران مثل بازی های PS3 احتمالا بالای 100 هزار تومن میشه قیمتش!

پس چرا هیشکی این بازی رو نمیاره:((
الان دیگه همه جا بازی رو دارن :دی کی حال داره این ماه رمضونی بره بیرون :دی

:biggrin1:
چه جالب همچی خودم حدس زدم باس یه چیزی دو مایه های سیمز باشه نه بابا این بازیا تو فاز ما نیست (مخمون آنتن نمیده):biggrin1:
فک کنم باس بیخیال بازیا بشم تا ماه آبان هیچی الان به نظرم به درد بخور باشه تو بازار نیست اگه هم هست همش FULL OF BUG هست منم دیگه اصلا حوصله ندارم با باگ ور برم و بشینم پچ دانلود کنم واسش که مثلا شاید یکی از هزار باگش رفع شه البته منظورم این بازی نیستا کلی گفتم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or