Spore

با سلام بر تمامی 21,518 دوست بازی سنتری:love:

sporelogosm.jpg

نام بازی : SPORE Creature Creator
شرکت سازنده : Maxis
شرکت پخش کننده : EA | Electronic Arts
سبک بازی : شبیه ساز
تاریخ عرضه : June 17, 2008

----------------------

باز هم شرکت مکیس و بازی های شبیه ساز فوق العاده آن.:love:
شرکت مکیس در کارنامه خود سری بازی های فوق العاده The Sims را دارد که تقریباً تمامی PC گیمر ها با آن آشنا می باشند.;)
بازی اسپر اینبار شما را به کهکشان ها می برد و به شما اجازه خلق موجود خیالی ، کهکشان خیالی ، سیاره خیالی ، تمدن خیالی ، UFO خیالی و ... خودتان را می دهد.
محیط بازی بسیار بزرگ است و شما جانوران و سیارات بسیاری را در آن مشاهده می کنید.
شما می توانید موجود خیالی خود را از تک سلولی تا موجوداتی عظیم الجثه خلق کنید !!!
موجودات به سه دسته گیاه خوار ، گوشت خوار و همه چیز خوار تقسیم می شوند...
شما برای ادامه زندگی مجبور به کوچ و یا مبارزات سخت می شوید:love:
همچنین شما می توانید کهکشان ، موجود و ... خیالی خود را به اشتراک بگذارید تا دیگر گیمر ها نیز آن ها را ببینند:love:
مشتاقانه منتظر این بازی نیز می باشم:love:
موفق باشید...
امیر حسین

حالا دقیقا اورده؟! شما مطمینی؟! (منظورم اینکه خودت یا اساتید دیگر خریدن؟! :cheesygri)
آقا یکی از این اساتید بالا سرت پست داده :دی
من خودم خریدم دادا...میگم داره بگو چشم دیگه گیر نده :cheesygri
منم هیچ نظری نسبت به بازی ندارم...
10 دقیقه بازی کردیم،2 دقیقه داشتیم این و اونو میخوردیم... 8 دقیقه هم داشتیم فرار میکردیم این و اون ما رو نخورن :دی

10 دقیقه بازی کردیم،2 دقیقه داشتیم این و اونو میخوردیم... 8 دقیقه هم داشتیم فرار میکردیم این و اون ما رو نخورن :دی
به به
الحق که بازی زیبایی بود.
ولی من توی این باکتری ها و سلول ها گیر کردم.چه جورین؟

خوب گياه خوار شو خيلی اسونتره!:biggrin1:

خوب گياه خوار شو خيلی اسونتره!:biggrin1:
من خودمم اصولا گوشت خوارم :دی حالا امروز که نشد باهاش سر و کله بزنم :دی ولی فردا بازی میکنم حتما ببینم آخر اونا منو میخورن،یا من اونا رو میخورم :دی

من تو این بازی تک سلولی بودن رو تموم کردم وارد خشکی شدم یکم دور زدم بعد تا نصف تنه وارد آب شدم وقتی خواستم بیام بیرون موجودم همون جا گیر کرد هر کاری هم که کردم از آب بیرون نیومد از بازی خواستم بیام بیرون بیرون هم نیومد خالاصه یه جوری بیرون اومدم وقتی دوباره خواستم وارد بازی بشم این error میاد:
spor has stoped working
کسی میدونه دلیلش چیه؟؟؟
این بازی رو تو ویستا نصب کردم

آقا میشه یکی بیاد توضیح بده که چجوری می تونیم آنلاین بازی کنیم؟ erorr بازی رو registration code میگیره.
بازی original داری که می خوای آنلاین بازی کنی؟
نمیدونم TDM یا FFA داره که ملت می خوان آنلاین اینو ببینن :دی

تا اونجا کخ من میدونم WOW رو ملت اورجینال نداشتن. من خودم از رفیقم گرفتم. یعنی یک crack نیست که بخوای کپی کنی که دیگه اورجینال باشه؟ یا cd key?

بازیش مثل فیلمهای معناداری هستن که بغیر کارگردانش کسی چیزی ازش سردرنمیاره!
بازی ایدش جالبه اما اصلا جذابیت نداره.حداقل من بعد نیم ساعت بازی کردن چیز جالبی توش ندیدم.

من خيلي زود رسيدم به مرحله tribal يا قبيله اي اصلا كاري نداشت
ولي از اينجا به بعد بازي كاملا استراتژيك ميشه متاسفانه
چرا متاسفانه ؟
يه بازي كه بر پايه ي رشد و نمو يه موجوده، از ان اولش استراتژيك نبود جالب بود...
دوتا سوال...
من هنوز بازي رو نخريدم...
مي خواستم بدونم بازي واقعا Online نداره ؟
دو اينكه P2P Sharingـش با بازي كپي هم قابل استفادس ؟

تا اونجا کخ من میدونم WOW رو ملت اورجینال نداشتن.
چه ربطی داره ؟ Wow یه سری سرور private داره که کسی که نمیتونه تو سرور اصلی بازی کنه میره اونجا مجانی بازی میکنه(ولی اصولا حال نمیده)
نمیدونم ملت شاید خیال میکنن Spore شده MMORPG ! :laughing:
lol

دو اينكه P2P Sharingـش با بازي كپي هم قابل استفادس ؟
بازی برای اینکه بتونی آنلاین بری(حالا نمیدونم Team dethmatch داره یا نه :دی) باید توی بازی register بشه...پس فعلا نمیشه!

آخرین ویرایش:
سلام .. آقا من بازیو خریدم ... مرحله سلولی رو رد کردم .. حالا تو خشکیم .. الان باید چی کار کنم ؟
فقط هی شکار میکنم و می خورم ... کاره دیگه نباید بکنیم .....چرا انقدر بازی ایزیه .....
یکی نیست بگه ما چه امکاناتی تو این بازی داریم ....؟
مثلا آتیش چه جوری درست کنیم ... بایزیش خیلی گنگه و عصاب خوردکنو کسل کننده ....یکی راهنمایی کنه ..
راستی چقدر یر دادید به آنلاین ..... این بازیو نمیشه lan انجام داد ...برای دوتا کا مپیوتر شبکه به هم ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or