با تشکر از مقاله boss1988
نظریه های جالبی در مورد بازی دوستان میدن که هرکدوم جای تعمل داره
اما همه میدونیم بیگ باس بدلی داشته،اما شاید اون ونوم نبوده باشه! از طرفی مهم ترین صحنه بازی مربوط به خنده ونوم هست که اصلا برای خوشحالی نیست!
تمام نوار های Truth دروغی بزرگه که طبق حرف های آقای باس 1988 یا صدای اسماعیل هست و یا بیگ باس اصلی!
بیاید با این شروع کنیم که ممکنه صدای خود بیگ باس باشه اما چطوری بذارید توضیح بدم
بعد از کشته شدن اسکال فیس بیگ باس میبینه باید به دشمنش نزدیک بشه تا بتونه اون رو از بین ببره(سایفر منظورم هست)اما اگه دشمن فکر کنه که ونوم بیگ باس نیست آیا دست از سرش بر نمیداره؟!
تمام نوار ها چرا باید ضبط بشن؟ و بعد در اختیار ونوم قرار بگیرن؟! از 2 حالت خارج نیست
1-یا قصد فریب دادن ونوم رو دارن که فکر کنه شخص دیگه ای هست و توسط آسلات و سایفر برنامه ریزی شده(مثل نظریه اقای باس 1988)
2-تمامی نوار هارو خود ونوم ضبط کرده باشه تا روزی اون رو به بدلش بده
به این 2 عکس توجه کنید :
تصویر بالا متعلق به مرحله Shining Light Even In Death هست که ونوم سرباز های خودش رو میکشه به زخم های روی صورتش توجه کنی
و اما عکس بالا شاید بدل بیگ باس-ونوم رو نشون بده چون صورتش هیچ جای زخمی نداره! ممکنه بگید ممکنه خون های روی صورتش باعث بشه تا زخم ها دیده نشن اما اگه به عکس اول دقت کنین خراش روی بینی ونوم حتی توی اون تاریکی کاملا مشخصه، و این توضیحات حداقل میتونه چپتر 46 رو توضیح بده که چرا شخص توی تصویر دوم به آیینه از روی نفرت مشت میزنه و ونوم اون طرف ظاهر میشه و همینطور خنده شیطانی ونوم شاید حاکی از این باشه که اون داره نواری که ضبط کرده رو گوش میکنه و بعد میخواد اون رو در اختیار بدلش بذاره و از کیفیت نوار راضی به نظر میاد.
ممکنه بپرسید چنین چیزی امکان نداره اما من به یه بخش از کتاب 1984 اشاره میکنم:
"می دانید که او حتی اگر زنده بماند، ممکن است تبدیل به انسان کاملا متفاوتی بشود؟ممکن است ما مجبور بشویم که هویت تازه ای به او بدهیم.ممکن است چهره او،حرکاتش،شکل دست هایش،رنگ موهایش و حتی صدایش عوض شود.خود شما هم ممکن است تبدیل به شخص دیگری شوید،جراحان ما چنان مهارتی دارند که افراد را دگرگون می کنند که دیگر قابل شناسایی نخواهند بود.گاهی اوقات لازم است حتی یکی از پاهای فرد مورد نظرمان را قطع کنیم"
اسماعیل به نظرم چیزی به جز تصور و خیال ونوم نیست دلیلش هم بسیار سادست:
1.توی مرحله 45 (مرحله جدایی کوایت) کد تاکر میگه قسمتی از وجود او(کوایت) نسبت به ونوم دلبستگی داره و قسمت دیگه هم حس انتقام شدیدی رو داره، با توجه به این حرف ها ،این صحبت ها هیچ ربطی به داستان مرحله 1 یا 46 ندارن برای اینکه ونوم حتی نمیتونست خودش رو تکون بده و ککسی که کوایت رو سوزوند اسماعیل بود!
2-یادتون میاد اسماعیل اسلحه سرباز XOF رو بر میداره و اون رو دوباره خشاب گذاری میکنه و میده به ونوم؟ این کار بنظرتون خنده دار نیست؟ چون از اسلحه سرباز بدبخت گلوله ای شلیک نشد که حالا بخواد خشاب گذاری بشه بلکه اگه دقت کرده باشین این اسماعیل بود که به مرد آتشین شلیک کرد و به اون پمپ آب روی سقف و سرباز XOF و دقیقا بعد از این اسماعیل عملا هیچ کاری نمیکنه و هیچکس رو نمیکشه!
3-چاقو خوردن اسماعیل که ازش آب میریزه بیرون نه خون!
و اما در پایان بازی میدونیم بیگ باس همیشه با دست راست سیگارش رو روشن میکنه مگر اینکه موقعیت طوری باشه که نتونه اما آخر بازی بیگ باسی روی موتور با دست چپ سیگار میکشه! و آرم DD روی ژاکتش شاید اصل این صحنه عکس بعدی باشه
یک نکته رو بنده فراموش کردم و اون این هست:
مکالمه آخر بازی ، همه میدونیم آسلات به باس میگه من حافظه خودم رو دستکاری میکنم تا متوجه نشم ونوم تقلبی هست اما با این کار دیگه تورو به یاد نمیارم اما رمز دسترسی من به حافظه 2+2=5 هست
بنابر این مکالمه آخر بازی کاملا میره زیر سوال چون این رمز رو فقط باس میدونه و هیچکس اون رو به آسلات نگفته تا تمام خاطارتش به یادش بیاد.
نوار های حقیقت: میدونیم زیرو توی 1977 به ملاقات باس و مدیک میاد اما جالبه که میگه کدوم اصلیه و صدا میگه سمت راست، در صورتیکه چهره مدیک تنها توی 48 ساعت قبل از حمله XOF تغییر میکنه
آزمایش DNA: هم میلر و هم آسلات میدونن که بیگ باس از کلون هاش متنفره و اگه بفهمه Eli کلونش هست بعید نیست که اون رو بکشه پس به همین دلیل شاید به ونوم حقیقت رو نگن.
نوار های پاز و حقیقت هم کاملا بخاطر فریب دادن همه ماست تا ونوم رو بعنوان بدل بیگ باس قبول کنیم در واقع همه دنیا توسط ونوم فریب داده شد!
امیدوارم از خوندن نظریه من هم لذت برده باشید ، باید بگم حقیقتی در کار نیست این ها همه تفاسیر هستند!