SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

دست مصنوعی ونوم پشت آینه سالم نمیشه بلکه با دست راست داره مشت میزنه و وقتی بر میگرده و میره میبینیم که دست چپش مصنوعیه

دست مصنوعی ونوم پشت آینه سالم نمیشه بلکه با دست راست داره مشت میزنه و وقتی بر میگرده و میره میبینیم که دست چپش مصنوعیه

خب دوست من نیمشه که یه نفر هم زمان دو جا حضور داشته باشه
عکسش دقیقا روی اواتار خودتون هست!

این دقیقا چیزیه که چند ماه همه درگیر تحلیل این کاتسین کوتاه هستن
یه نفر همزمان دوجا نمیتونه باشه بله ولی این صحنه نمادین هست و میخواد منظور رو برسونه یه گریز به آینده رو نشون میده
توی آینه ونوم شیطانی رو میبینیم وقتی مشت میزنه کاملا حالت شیطانی داره وقتی شیشه میشکنه تو آینه میبینیم نیمه شیطانی داره وقتی هم شیشه میریزه کاملا حالت عادی داره ونوم
یکیشون میره بسمت بهشتی دیگر یکی هم میره بسمت دود و محو میشه هردو هم ونوم هستن با شاخ و دست مصنوعی

دوستان یه چیزی این وسط اصلا جور در نمیاد!
کرکتر ها سر جای خودشون نیستن!
مثلا همین خلبان پیکواد مگه نمیمیره؟ اونجایی که ونوم داره کد تاکر رو میبره به بیس!
مگه بچه ها ندزدیدن هلی رو پس چرا دوباره هست!
نمیدونم دقت کردین یا نه ولی وقتی توی ACC هستین اطرافتون پر از عکسه ولی موقع شروع مرحله توی همون هلی کوپتر هیچ عکسی نیست!
نکته بعدی هم این عکس هست که خودم گرفتم!
آرم MSF رووی بازوی ونوم هست و صورتش هم خراش نداره! دقیقا مثل همون عکسهایی که روی موتور بود نشون داده بودن!
2016-02-10_00001.jpg

مقایسه کنین با این عکس ما هیچوقت بازوبند ونوم رو توی این لباس نمیبینیم و توی لباس های دیگه امبلمی که ساختیم نمایش داده میشه!
2016-01-27_00004.jpg

1- Pequod یه نفر نیست، یه اسم رمزه. می تونی در حالت عادی هم با RPG نابودش کنی و یکی دیگه میاد بعدش.
2- ارتشی به بزرگی DD قطعا از یه هلی کوپتر بیشتر داره و اگه بچه ها یکیشو بدزدن(یا مثل بالا خودت نابودش کنی) باز هم هلی کوپتر هست.
3- هلی کوپتر ACC و Pequod یه هلی کوپتر نیستن. واسه همین اونجا عکس نداره اینجا داره.

1- Pequod یه نفر نیست، یه اسم رمزه. می تونی در حالت عادی هم با RPG نابودش کنی و یکی دیگه میاد بعدش.
2- ارتشی به بزرگی DD قطعا از یه هلی کوپتر بیشتر داره و اگه بچه ها یکیشو بدزدن(یا مثل بالا خودت نابودش کنی) باز هم هلی کوپتر هست.
3- هلی کوپتر ACC و Pequod یه هلی کوپتر نیستن. واسه همین اونجا عکس نداره اینجا داره.

هلی کوپتر مخصوص ونوم با بقیه فرق داره شما میتونی روش هر سلاحی بخواد بذاری و یا هر جوری که میخوای رنگش کنی!
خلبان Pequad همیشه یه نفره! اگه دقت کنی یه چهره خاص داره! حتی صداش هم همیشه یکیه!
مثل مورفو که خلبان باس باشه!
هلی کوپتر ACC و Pequad هم یکی هستند! اسلحه های خودتون و خلبان مشخصه همون خلبان پیکواده!

آخرین ویرایش:
دوستان دیگه باید کاملا فراموش کنید که اسماعیل بیگ باس باشه! همونطور که توی خیلی عکس ها از جمله عکس زیر که خودم امروز گرفتم به وضوح دیده میشه که اسماعیل چشم سمت راستش سالم و چشم چپش سفیده!
در صورتیکه بیگ باس چشم سمت راستش نابیناست!
action

یه چیزی هست آخر گرند زیرو تو هلیکوپتر موقع انفجار مدیک میاد جلوی بیگ باس و سپر میشه و جلوی موج انفجار و ترکش هارو میگیره
اگه ونوم خوده بیگ باس باشه پس اون 108 تا ترکش چجوری رفت تو بدن بیگ باس آخه مدیک جلوی انفجار بود و ترکشهارو مدیک باید دریافت میکرد و همچنین قطع شدن دست
البته من به تئوری یکی بودن ونوم و بیگ باس علاقه دارم همچنین از اون طرف به جدا بودن ونوم و بیگ باس

یه چیزی هست آخر گرند زیرو تو هلیکوپتر موقع انفجار مدیک میاد جلوی بیگ باس و سپر میشه و جلوی موج انفجار و ترکش هارو میگیره
اگه ونوم خوده بیگ باس باشه پس اون 108 تا ترکش چجوری رفت تو بدن بیگ باس آخه مدیک جلوی انفجار بود و ترکشهارو مدیک باید دریافت میکرد و همچنین قطع شدن دست
البته من به تئوری یکی بودن ونوم و بیگ باس علاقه دارم همچنین از اون طرف به جدا بودن ونوم و بیگ باس

با تشکر از شما خب
شما آخر GZ رو تماشا کنی مدیک قسمتی از انقجار بمب بدن پاز رو میگیره و پرت میشه سمت ته هلیکوپتر و بیگ باس که خوابیده زمین مستقیما از حالت دید خودش یه هلیکوپتر XOF رو میبینه که دقیقا میاد سمتش و بعد صفحه سفید میشه!
بنا بر این خیلی هم محتمل هست که باس خودش دستشو بر اثر انفجار از دست بده و بدنش پر ترکش بشه اما آخر TPP وقتی هیچ خراش و زخمی نداره خیلی غیر واقعی و خیالی هست!
در ضمن طرح شاخ مدیکی که ما میبینیم کمترین شباهتی که شاخ ونوم هم نداره!
action

2016-02-03_00111.jpg

و یک مسئله بسیار جالب دیگه پیدا شدن آرم Diamond Dogs توی OKB ZERO که صد درصد ثابت میکنه یکی از اعضای بلند مرتبه DD با اسکال فیس همکاره
287700_screenshots_2015-09-25_00001.jpg

الان داشتم اندینگ را به صورت ماد شده می دیدم. کوجیما را گذاشته بودن جای ونوم! و باید بگم وقتی اینه را شکست تو قسمت شکسته خود کوجیما بود و نه بیگ باس. پس صد در صد اون تصویری که تو آینه شکسته میبینیم خود ونوم هست. ولی چرا دستش سالمه؟ شاید داریم گذشته ونوم را می بینیم. این که چی بود و چی شد. بیگ باس شیطانی ، پلید بودن خودش را میپذیره و گذشته را فراموش می کنه. ..

حرف آقای مک لایت رو بشدت قبول دارم!
و بنظرم آخر بازی بعد از مبارزه ونوم و سالید هست و اون شاخ بلند هم چیزی به جز عذاب وجدان ونوم یا همون بیگ باس رو نشون ما نمیده ، برای این میگم بعد مبارزه هست چون واک من ونوم خونیه و این هم یعنی زخمی شده
yjhrxxt6305ra9plqit7.jpg

ایا واقعا فکر میکنین که ونوم بدل بیگ باس هست؟! به نظرتون نباید یه شخص صحیح و سالم رو بدلش میکردن؟! چون واقعا ونوم تنها ریش و سیبیلش شبیه بیگ باس هست ! چشم بندش که فرق میکنه! از سیگار فنتوم استفاده میکنه ، مهم ترین کته دست چپش مصنوعیه که از فاصله دور هم کاملا قابل تشخیصه و صورتش پر جای زخم داره و یه ترکش بزرگ توی سرش داره و این درحالی هست که بیگ باس آخر بازی کاملا سالم و بدون هیچ زخمیه!
در ضمن این شخص رو توی عکس یادتون میاد؟
جنگجوی گروه حمیدی که توی مرحله Where Do The Bees Sleep نجات میدید!
1-هیچوقت صحبت نمیکنه
2-از لحاظ سلامتی تقریبا مرده هست!
3-توی بیس اصلا نمیتونین پیداش کنین
4-به هیچ عنوان هم نمیتونین مرخصش کنید!
به نظرم جاسوس مادر بیس همین سایلنت بازیلیسک هست و همینطور عامل آلوده شدن مادر بیس
4vsnd218qctg3fup9k8n.jpg

حرف آقای مک لایت رو بشدت قبول دارم!
و بنظرم آخر بازی بعد از مبارزه ونوم و سالید هست و اون شاخ بلند هم چیزی به جز عذاب وجدان ونوم یا همون بیگ باس رو نشون ما نمیده ، برای این میگم بعد مبارزه هست چون واک من ونوم خونیه و این هم یعنی زخمی شده
yjhrxxt6305ra9plqit7.jpg

ایا واقعا فکر میکنین که ونوم بدل بیگ باس هست؟! به نظرتون نباید یه شخص صحیح و سالم رو بدلش میکردن؟! چون واقعا ونوم تنها ریش و سیبیلش شبیه بیگ باس هست ! چشم بندش که فرق میکنه! از سیگار فنتوم استفاده میکنه ، مهم ترین کته دست چپش مصنوعیه که از فاصله دور هم کاملا قابل تشخیصه و صورتش پر جای زخم داره و یه ترکش بزرگ توی سرش داره و این درحالی هست که بیگ باس آخر بازی کاملا سالم و بدون هیچ زخمیه!
در ضمن این شخص رو توی عکس یادتون میاد؟
جنگجوی گروه حمیدی که توی مرحله Where Do The Bees Sleep نجات میدید!
1-هیچوقت صحبت نمیکنه
2-از لحاظ سلامتی تقریبا مرده هست!
3-توی بیس اصلا نمیتونین پیداش کنین
4-به هیچ عنوان هم نمیتونین مرخصش کنید!
به نظرم جاسوس مادر بیس همین سایلنت بازیلیسک هست و همینطور عامل آلوده شدن مادر بیس
4vsnd218qctg3fup9k8n.jpg

به سرباز مردم انگ نچسبون :d
بدبخت تر از این مگه تو مادربیس پیدا میشه؟!
عامل آلودگی مادر بیس، اوت بریک شدن ورژن کیکونگو پاراسایت هاست و تقصیر سرباز های آفریقایی.

به سرباز مردم انگ نچسبون :d
بدبخت تر از این مگه تو مادربیس پیدا میشه؟!
عامل آلودگی مادر بیس، اوت بریک شدن ورژن کیکونگو پاراسایت هاست و تقصیر سرباز های آفریقایی.

خب خود به خود که پاراسایت نمیگیرن;d
یک نفر باید ناقل بیماری باشه! اون هم کسی که بایستی حرف نزنه و زبان خاصی نداشته باشه مثل کوایت.
در ضمن این طرف توی گروه مجاهدین حمید بوده و اونها هم همه توسط پاراسایت از بین رفتن

اتفاقن این بابا خیلی جای بحث داره!
موقعی که بهش میرسین و نجاتش میدین! بازی بصورت کاتسین میشه! طرف لال هستش! ولی به نطر نمیاد کر هم باشه! درصورتی که افرادی که لال هستن کر هم هستن!
صمن اینکه به هیچ وجح نمیشه از بیس اخراجش کرد!

اتفاقن این بابا خیلی جای بحث داره!
موقعی که بهش میرسین و نجاتش میدین! بازی بصورت کاتسین میشه! طرف لال هستش! ولی به نطر نمیاد کر هم باشه! درصورتی که افرادی که لال هستن کر هم هستن!
صمن اینکه به هیچ وجح نمیشه از بیس اخراجش کرد!

دوست عزیز لال بودن که ربطی به کر بودن نداره:d
اگه شخص کر باشه چون نمیتونه بشنوه پس قاعدتا نمیتونه هم جواب بده و میگن کر و لاله

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or