منم دووم نیاوردم و اول خوندم و بازی واسم اسپویل شد که ضد حالی بود...
ولی داستانش ایییییی...من طرفدار سالید هستم(ولی بیگباس رو عوضی کرد رفت بازی) ولی رسما دیگه متال گیر ترکوندن کار هر کسی نبود
(بگذریم که ریدن هم خوب ترکون ری رو
) البته کمک هم زیاد داشت ونوم.
خیلی بازی خوبی بود ولی خیلی پتاسنسیلش هم حروم کرد! این همه شخصیت خفن افریدی مثل اسکال فیس مثلا! حتی یه جنگ کوچیک بین ما نبود و یارو رو سگ کش کردیم رفت! سهلانتراپوس ترکوندن خوب بود.
من او فایر رو اخه از این مسخره تر نمیشد از رده خارجش کرد؟!
حذف کدک غلط ترین کاره ممکنه بود! (توی بازی های MGS قبلی هم کدک نبود اسنیک لال میشد رسما...بگذریم که خوب طرف مدیک بودو حافظه نداشت ولی دیگه اون صحنه توی جیپ با اسکال فیس خوب یه زری میزدی! )
شخصیت پردازی افتضاح!(برای بعضی کرکترها) اسلات توی MGS ها قبلی برای خودش یه شخصیتی داشت 4 تا رولور میچرخوند اینجا نخودی بود کامل! کد تاکر انفدر گفت Vocal Cord Parasite حالم بهم خورد! هی حرف تکراری...کوایت شخصیت جالبی داشت!
من بزرگترین مشکلم با این بازی نه داستان بود نه این ایرادا بیشترین مشکلم لول دیزاین بودش! یه کاره الکی که ربطی به داستان نداشت باید انجام میدادیم توی یه محیط تکراری! البته یه سری مراحل هم فوق العاده بود مثل Code Talker...و چپتر 2 هم معلوم بود توی عجله سرهم بندی شده بازی که مقصر اصلیش رو کونامی میدونم...این دعوای بین کونامی و کوجیما واقعا صدمه زد به بازی.بازی نا تمام موند!
از نظر گیم پلی بهترین متال گیر بود...از نظر داستان که بهتر بگیم روایتش بدترین! (یه صحنه حماسی که ادم یادش بمونه نداشت! ) 1 دونه داشت
اونی که کوایت داشت زیر بارون شیطنت میکرد بیگباسم جوین شد بهش
از خنده مرده بودم!
صدای کیفر هر چقدر هم خوب بود و حرفه ای ولی من صدای دیوید هیتر رو بیشتر میپسندیدم! به هر حال از اول صدای اونو شنیدم نمیتونم شخصیت جدیدی بپذریم.(البته از صدای این بشر هم بدم نیومد خیلی قاطع بود
)
خیلی پتانسیل هدر رفت سره اینکه واقعا پروژه بزرگی بود و کونامی هم کم لطفی کرد...بگذریم مغز خود هیدیو هم رد داده از MGS PW به اینور! کاره سختی هم هست یه داستان رو انقدر شاخ و بست دادن بعد این همه سال...
ولی خوب چیزی که MGS رو تک میکنه و نمیذاره تکراری بشه اینه که همیشه با یه بازی جدید و متفاوتی توی هر نسخه طرفیم.
از ونوم هم خیلی خوشم اومد خیلی خشن و جدی بود واقعا برای مدیریت ساخته شده بود.قاطع...ولی خوب ما از این بنده خدا بدی ندیدیم اونقدر که بهش گفتن دیمن! دلمم خیلی براش سوخت بیگ باس کامل سپر بلا کردش...دم میلر هم گرم که با ونوم موند.
تجربه هم بهم نشون داده قبل از اینکه بیام توی سایت نظرات رو بخونم اول خودم برم بازی کنم اینجا خیلی نظرات نسبت به همه بازی ها منفی شده و بچه ها ماشالا ذهن ها قوی یه سری نظریه میدن توی هر گیمی پیاده کنی میشه شاهکار
مثل اضافه شدن سالید اسنیک توی فنتوم پین مثلا...(الان میخوام فیفا رو بگیرم انقدر فیدبک منفی خوندم سختم شده! با اینکه خودم دموشو زدم و شدید حال کردم)
بگذریم...
اقا این ساید میشن هارو 100% کنم چیز خاصی بهم میده؟ یا اصلا چیزی نشون میده؟ هر چقدرم جذاب باشه بازیش کلی بازی هنوز توی صف هست که باید بازی کنم اگه چیزی نداره برم سراغ اونا...